- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.661
BU NE IGNEMI BAHSETTIGINIZ
O IGNE PAHALIMIANLADIM BEN YUMURTLADIGIMDA ANLIOM AMA OLMUO ISTE
eksık olma cnmmm.baktı ıste 150 wurundum ıkı gun buyumusler.15mm olmuslar.bugun 150 atılma 100 atıl dedı ole yaptım.sanırım yarın weya cuma asılama olacak nasıpse
TEDAVIYE BASLAMADIM 1 YILI GECTI
İnşallah buradan güzel haberlerini alırız nurcum
Acıtmaz canım hem acıtsa da bu bekleyiş kadar acı olamaz..inşallah kuzummm bı benım dııl hepımızın guzel haberlerını alalım...Rabbım nasıb eder ıns bana we ısteyen herkese...ama su asılama dan korkuyom baya.spekulum acıtıyor dıolar ya
Acıtmaz canım hem acıtsa da bu bekleyiş kadar acı olamaz..
Korkma sen, içini ferah tut..
Hm eli izinli degilmiydi acaba canim sormus muydunuz benim belimi oynamadi ama pazartesi bi daha gittigimde ne yapcak bilmiyorum
2 yıldır maddi olarakta bebek olsa naparız olmasa naparız hep böyle ...maneviyat desen ooooo çöküntü ama belli etmeden direniyo isyan yok kabullenmek var ama korku içten içe bastırıyo yorulmak kafayı yemek beyninin içinde sürekli düşünceler dolaşması bi iş yaparken bile hep bebek aklında artık sürekli unutkan konuşurken pata küte sonda söyleyeceğini başta söyleyen kafamın üstünde sanki bi çuval ağırlık varmış gibi hissetmek herşeye üzülmek yaa artık daha o kadar şey varki anlatsak sayfalar dolar ve buna rağmen ayakta durmaya çalışıyoruz tek konumuz bebek ne olur bizim de olsa demekten başka bişey yapamıyoruz
Demem şekerimSen deme hocam
Aşılama mı yaptrcan?aşılama olan arkadaslar bana moral werın nerdesınızzzzzacıyormu ya
Aşılama mı yaptrcan?
Yok olmadm ama sıradaki aşama oevet cnm sen oldunmu hıc asılama?korkuyorum ya
Korkacak birşey yok tatlım ben yaptiracaktim vazgeçtim aşamaları anlatmıştı doktor o alete alis zaten dogum sonrasi temizleme için de takıyorlar :) acımiyor ama huylandiriyorevet cnm sen oldunmu hıc asılama?korkuyorum ya
Korkacak birşey yok tatlım ben yaptiracaktim vazgeçtim aşamaları anlatmıştı doktor o alete alis zaten dogum sonrasi temizleme için de takıyorlar :) acımiyor ama huylandiriyor
Anladım canım dediğin gibi olabilir hemen birliktelik olmadığı için.. Yakınlarında varsa öyle biri yine git bi olmazsa bende fayda gösterirse herkese duyurcam bu kadını inşallah olurdaÖyleydi canım eli değen hamile kalıyo dediler. Benden daha evvel uzaktan bi akrabaya yapmış kadın o ay hamile kalmış. Ama o teyze bana şunu da söyledi bu akşam hemen birliktelik olcak gittiğin gibi hamile kalırsın diye ama ben malesef memleketteydim 2 hafta sonra döndüm evime belki de ondan olmadı bilemiyorum.. Ha bide o kasık çekme işlemini falan hep dua okuyarak yapmıştı çok temiz yüzlü bi teyzeydi. Ebeymiş zaten eskiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?