Gebe kalamayanlar buraya.....

kuzum daha hastalanmadın demi gecikme oluyormuydu hiç ?
yok cano en son ki gecikmem baya oldu hani senede bi iki kere takvimin değişir ya belki ondandır diyorum heveslenmemek için.normalde kadınlar göğsüm ağrıyo hasta olucam derlerdi bnd hiç olmazdı 2 haftadır uçları hassas ama çokta ağrı yapmıyo dokununca anlıyosun işte sanırım yaş ilerledikçe vucüdun tepkisi değişiyo diyorum buna bağlıyorum olmamayı ...sırayla yazıyorum günleri bak 13 mayıs..16 nisan..19 mart..19 şubat..22 ocak..28 aralık..28 kasım...1 kasım...6 ekim..10 eylül ....te 2014 e kadar yazdım

bnd 2 haftadır ölçmüyorum en iyisi hiç bişey yapmadan beklemek ve düşünmemeye çalışmak resmen polyanacılık oynamak
Ben bu sabah biliyodum basima gelicegini...o yuzden zaten hic umut etmedim...ama yinede sirf kucucuk bi umudum kalmasin diye de test yaptim 2 gun kala...napicaz kuzum inanki bilmiyorum?hangi ay nasip olucak saglikla o haber ulasicak goremiyorum?uzuldukce umudum tukeniyo umudum tukendikce yoruldugumu hissediyorum...ama bu yazin sonuna kadar zaman verdim kendime...bakalim eylulde nolucak artik bi yol takip edicez...

Ttlm zaman tek ilacı derdimizin. Bi arkadaşn eşine hareketli sperm yok ameliyat olman gerek demişler. Sonuç: adamın ameliyat tarihi gelmeden kadın hamile kaldı. Nasib kısmet işi. Akışa bırakacaz artk

Ttlm zaman tek ilacı derdimizin. Bi arkadaşn eşine hareketli sperm yok ameliyat olman gerek demişler. Sonuç: adamın ameliyat tarihi gelmeden kadın hamile kaldı. Nasib kısmet işi. Akışa bırakacaz artk
Aynen canim...bana kalsa zamana birakiyorum da esim artik her ay bunaliyo bu sabah noldu dedi soyledim hemen cani skldi birazda o geliyo ustume?bizde gorunurde hic bi sorun yok bende olan az miktar pko disinda ama yinede beklicez yaz bitisine kadar...sonrasi artik Allah kerim...

bnd bu aya kadar aynıydım biliyosun zaten her ay korku içimi kemiriyodu hadi hiç olmazsa hep hüzün hep algımız bu konuda açık yolda bile hamile sayıyoruz resmen kafyı yedik yorulduk napıcamızı şaşırdık işte normalde şubat mart gibi aşılama yaparız demişti doktorda gitmiyoruz ki elimiz daha rahatlasın diyoruz bu ayın tek farkı düşünsemde içime bastırmaya çalıştım olacak hissi yaşamaya çalıştım ...umudumuz tükenmiyo ama korku üzülmek bunlar bitmiyoki elde değil kimsede bilemez bu duyguyu tek yaşayan bilir kader diyorum bzmde başımıza geldi ama o hiç olmıcakmış duygusu öyle böyle değil 2 senedir her ayımız bebek üstüne kuruldu maddi manevi herşey cinsel hayat diye bi zevkmiş fln yok bnd sdc bebek için yaşıyoruz

Aynen canim..gercekten yasadiklarimiz o kadar birbirine benziyo ki ayna tutmuslar sanki hissettiklerimize...bende de ayni isteksizlik var sirf gorev sirf bebek...dusunce bu...belli edip de esimi kirmamaya calismak da cabasi...ahh cano ahh!...

Aynen canim..gercekten yasadiklarimiz o kadar birbirine benziyo ki ayna tutmuslar sanki hissettiklerimize...bende de ayni isteksizlik var sirf gorev sirf bebek...dusunce bu...belli edip de esimi kirmamaya calismak da cabasi...ahh cano ahh!...
2 yıldır maddi olarakta bebek olsa naparız olmasa naparız hep böyle ...maneviyat desen ooooo çöküntü ama belli etmeden direniyo isyan yok kabullenmek var ama korku içten içe bastırıyo yorulmak kafayı yemek beyninin içinde sürekli düşünceler dolaşması bi iş yaparken bile hep bebek aklında artık sürekli unutkan konuşurken pata küte sonda söyleyeceğini başta söyleyen kafamın üstünde sanki bi çuval ağırlık varmış gibi hissetmek herşeye üzülmek yaa artık daha o kadar şey varki anlatsak sayfalar dolar ve buna rağmen ayakta durmaya çalışıyoruz tek konumuz bebek ne olur bizim de olsa demekten başka bişey yapamıyoruz

Ah cano sen benden daha cok takmissin kafana...yok bu kadarina izin verme...bende uzuluyorum ama tamamiyla kaybetmedim dusuncelerimi...kendimi baska biseylerle oyalamaya calisiyorum...gercekten stres de olmamasina sebep bu aylar mubarek kiymetli aylar...Ramazanda sahurumuz duayla iftarimiz duayla olucak insallah boylelikle o Hz.Musa kissasindaki umutsuz ama duasiz olmayan ciftler gibi olucaz insallah...sen bi de iste calisiyosun ya o yuzden mesguliyetine ara verdginde de hep dusunuyosun...tatilin olucak mi hic?biz eger eylul icin bi karar almazsak tatil planliyoruz agustos gibi ama bilmiyorum bu da bizi biraz olsun rahatlaticak sanki...

tatil olur heralde ama ne zmn olur bilmiyorum eşimle aynı alırımda çokta sıcakta almam eylül gibi fln ama işlere bağlı bebek olsunda tatil olmasada olur yaa herşeyim ona bağlı her tek eksiziğimiz bebek İNŞALLAH olur bzd sevinelim artık ve aslında hepimiz genelde yeni evliyiz sonuçta 10 yıl fln olmadı ama bunu bile unutuyoruz yorulduk sanki yıllardır evliyiz gibi oluyoz bebk olsunda evliliğimiz tazelensin bugün eşime diyorumki eğer olduysa bayram için ikimizde gidip güzelce alışveriş yapalım giyinelim bayrama öyle gidelim yeni gelin gibi süzülücem diyorum

Canim benim insallah olmustur da hayallerine kavusursun evet bayramda olmasini daha cok istiyosun?niye test yapmiyosun?tatilr ihtiyac var ya 2 yildir basbasa gittigimiz tek tatil balayi olduo yuzden birazda kafami dagitirim hemde miss memleket havasi iyi olur diyorum esiminde ihtiyaci var bunaldi iyice...zaten bebek olunca biraz zor olucak tatil...keyifli olucak ama ne esim ne ailesi razi olmaz cocuk var gitmeyin falan diye de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…