Gebe kalamayanlar buraya.....

ay wallamı cnm ya?az bıraz rahatladım bari.ya.wajınal muayene oluyorum alttan onun gıbı bısıymı_?
Iste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)

Boyun kac cano?hem sknti degil dusersin yuruyus ve biraz dikkatli ogunlerle...

1.50 yokum oyle söyleyeyim . bakalım uykudan fedakarlık yapıp yuremem lazim ve gece yatarken yememek lazim . piss bogazim ben biraz dun aksam saat 12i geçmiş ben döner söyleyelim diyorum kendime hakim olmam lazim

1.50 yokum oyle söyleyeyim . bakalım uykudan fedakarlık yapıp yuremem lazim ve gece yatarken yememek lazim . piss bogazim ben biraz dun aksam saat 12i geçmiş ben döner söyleyelim diyorum kendime hakim olmam lazim
Anldim evet canim senin ideal kilon 45 civari sanirim...aksam 6dan sonra bisry yememeye dikkat et...ve yuryus!...sart...kilo iyi degil bende bi verebilsem...

Anladım canım dediğin gibi olabilir hemen birliktelik olmadığı için.. Yakınlarında varsa öyle biri yine git bi olmazsa bende fayda gösterirse herkese duyurcam bu kadını inşallah olurda

Yok canım malesef taaa köydeydi o teyze bi daha da asla fırsatım olmaz ne yazık ki. Ha bide o ay enteresan bi şekilde tam 30. gün regl oldum. Hatta tatildeydik eşimle neden 1 hafta erken oldu acaba dedim de çok sonra farkettim acaba teyzeden ötürü mü diye ama felaket sancılı geçmişti çok çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…