- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.701
rahim filminide anestesiz yaptırdım. büyütülcek bişey değil yani anestezi alamya hiç gerek yok acıtı tabi ama az sürüyorsewındım cnm.rahım fılmı daha kotuymus anestezılımı cektırdın sen cnm
ee aşılamayı nasıl rahim filmi çekmeden yapıyorlar ki benim bildğim ilk rahim filmi sonra aşılama
aynen öle canımay wallamı cnm ya?az bıraz rahatladım bari.ya.wajınal muayene oluyorum alttan onun gıbı bısıymı_?
Boyun kac cano?hem sknti degil dusersin yuruyus ve biraz dikkatli ogunlerle...Ama kuzum bende boy yok ki doktor da kilo alma dedi 26 beden pantalon giyerken 29 bile sıkıyor
belkide hepsinin yönetemi farklı işte ...bılemıorum cnm doktor asılama dedı.belkı bundan sora ısteyebılır
belkide hepsinin yönetemi farklı işte ...
korkma ... inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
Iste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)ay wallamı cnm ya?az bıraz rahatladım bari.ya.wajınal muayene oluyorum alttan onun gıbı bısıymı_?
sen aşılamanı yaptırda bende ramazandan sonra yaptırcam inş ozmanda ben sana sorarım nasıl die sen de anlatırsın artık banada :)ıns cnm amınnnnnn
Iste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)ay wallamı cnm ya?az bıraz rahatladım bari.ya.wajınal muayene oluyorum alttan onun gıbı bısıymı_?
napıyon canım bebiş nasılIste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)
Iste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)
sen aşılamanı yaptırda bende ramazandan sonra yaptırcam inş ozmanda ben sana sorarım nasıl die sen de anlatırsın artık banada :)
Boyun kac cano?hem sknti degil dusersin yuruyus ve biraz dikkatli ogunlerle...
bılemıorum cnm doktor asılama dedı.belkı bundan sora ısteyebılır
Anldim evet canim senin ideal kilon 45 civari sanirim...aksam 6dan sonra bisry yememeye dikkat et...ve yuryus!...sart...kilo iyi degil bende bi verebilsem...1.50 yokum oyle söyleyeyim . bakalım uykudan fedakarlık yapıp yuremem lazim ve gece yatarken yememek lazim . piss bogazim ben biraz dun aksam saat 12i geçmiş ben döner söyleyelim diyorum kendime hakim olmam lazim
Asilamami yaptiricksiniz?nerdesiniz ve ucreti ne kadar acaba?tbı anlatırım cnm
Gerçekten bende merak ettim aşılama öncesi rahim filmi çekmesi gerekiyor aslinda ..
Asilamami yaptiricksiniz?nerdesiniz ve ucreti ne kadar acaba?
Anladım canım dediğin gibi olabilir hemen birliktelik olmadığı için.. Yakınlarında varsa öyle biri yine git bi olmazsa bende fayda gösterirse herkese duyurcam bu kadını inşallah olurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?