Gebe kalamayanlar buraya.....

Anldim evet canim senin ideal kilon 45 civari sanirim...aksam 6dan sonra bisry yememeye dikkat et...ve yuryus!...sart...kilo iyi degil bende bi verebilsem...

44 , 45 genelde hep bu kilodaydim düşük sonrası 49du simdi 52 olmusum benim için fazla . eşim 9 bucukta geliyor o yüzden geç yiyoruz .. Vericez ya gidecek bu kilolar

44 , 45 genelde hep bu kilodaydim düşük sonrası 49du simdi 52 olmusum benim için fazla . eşim 9 bucukta geliyor o yüzden geç yiyoruz .. Vericez ya gidecek bu kilolar
Cano tamam esin gec geliyoda bence o gelene kadar su ic bol bol gelince de sadece corba ye bunun zarari olmaz yaninda salatayla...ben artik oyle yapiykrum yoksa esime ayak uydurursam olmicak boyle yuruyusun anlami kalmiyo...skma canini motive olalim veririzbenim simdi agrilarim var cikmadim bugun ama cumartesiye iyi olurum...o zaman devam yine...

Esimle iddeaya girdik simdi beraber tartildik onunda masallahi var bayrama kadar 5 kilo vereceğiz kazanmam lazim

Esimle iddeaya girdik simdi beraber tartildik onunda masallahi var bayrama kadar 5 kilo vereceğiz kazanmam lazim
Bizde oyle iddaya girmedik ama o benimle yarisiyo...ben bisey yemiyormusum ha bire mutfagi onune tasiyomusum...anacim doyursak dert doyurmasak bakmiyoz diye ayri dert

Kuzum kilo almak icinde diyet listeleri var baktinmi hic yada doktora gittin mi?

Yok kuzum bakmadım hiç. En son bebiş için gittiğim doktorum vitamin vermişti ondan mı aldım 1 kiloyu başka bişeyden mi bilmiyorum. Ama bıraktım yani ilacı da. Sevmiyorum ilaç falan kullanmayı

Yok kuzum bakmadım hiç. En son bebiş için gittiğim doktorum vitamin vermişti ondan mı aldım 1 kiloyu başka bişeyden mi bilmiyorum. Ama bıraktım yani ilacı da. Sevmiyorum ilaç falan kullanmayı
O zaman bak canim vitamin degerlerine...o eksige gore doktor tamamlar sana...ilac olarak soylersin de...diyet olarak muhakkak bi yol izlenir...gebelik icin cok kilolu da cok zayif da olmamak en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…