- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.741
Kazanana ne var kiiiz?
heeee ben baktım nedirki o diye tanıdım aleti :))) muayenede takmışlardı bana ama durmadı bende asistan taktı arkasını döndü vıjjjt diye attı benimki onu yere düştü tabi aynısını kullanamadılar bir daha yenisini taktılar :)) ohh olsun ücretsiz muayene demişlerdi ssklı olduğum halde kredi kartımdan 1,5 sene önce 170 tl. çekmişlerdi.benim acımamıştı canım hiçbişey hissetmedim acı anlamında şükür.bir de hsg rahim filmi çekilirken taktılar diğer adıda katater sanırım.spekulum adı cnm aletın.sana taktılarmı hıc?acıyor dıyor herkes yaasılama olucam 1 2 gune
Ramazan da geliyo tekrar almasam bari
yaa eskişehirli olan bir arkdaşımız vardı konuşmuştum onla nerlerde o ya
yahu benim boyum 153 cm. kilom 53.senin boyun kaç bu kadar dertleniyosun :)Ama kuzum bende boy yok ki doktor da kilo alma dedi 26 beden pantalon giyerken 29 bile sıkıyor
bugün eve giderken bi tane alıcam test sabah yaparım ona göre çıkarsa direk sağlıkocağına giderim artık canoCanim benim insallah olmustur da hayallerine kavusursun evet bayramda olmasini daha cok istiyosun?niye test yapmiyosun?tatilr ihtiyac var ya 2 yildir basbasa gittigimiz tek tatil balayi olduo yuzden birazda kafami dagitirim hemde miss memleket havasi iyi olur diyorum esiminde ihtiyaci var bunaldi iyice...zaten bebek olunca biraz zor olucak tatil...keyifli olucak ama ne esim ne ailesi razi olmaz cocuk var gitmeyin falan diye de...
bugünde beklicem cano yarın sabah yaparım artıkcanım her zaman adet öncesi ya ağırır kımılerınde göğüsler kımılerınde ağrımaz hiç bu benim mesela hep ağrırdı hamileliğimdede ağrıdı değişen bısey olmadı sendede farklı olabılır bak hiç ağrımaz demışşın bu sefer ucları hassas dıyorsun ınsallah oyle belirti vermiştir ya biraz daha bekle o zaman sonra test yap :)
.Almıştım güyaa yine gitmiş ki
döner gecenin bi yarısı sen benden betersin yahu :)1.50 yokum oyle söyleyeyim . bakalım uykudan fedakarlık yapıp yuremem lazim ve gece yatarken yememek lazim . piss bogazim ben biraz dun aksam saat 12i geçmiş ben döner söyleyelim diyorum kendime hakim olmam lazim
kendine yandaş buldu sevindirik oldu çitlenbikAmaniin sende minnaksın ya iştee
neeeeeeeeee kız yiyip içmiyonmu sen :)OlsuuunBu arada ben yine 39 kiloyum
yahu benim boyum 153 cm. kilom 53.senin boyun kaç bu kadar dertleniyosun :)
o hastane koşuşturmalarına üzüntülere gitmiştir toparlarsın yine canım benimAlmıştım güyaa yine gitmiş ki
döner gecenin bi yarısı sen benden betersin yahu :)
bugün eve giderken bi tane alıcam test sabah yaparım ona göre çıkarsa direk sağlıkocağına giderim artık cano
bugün eve giderken bi tane alıcam test sabah yaparım ona göre çıkarsa direk sağlıkocağına giderim artık cano
doktorun dediyse seni gören ve işini bilen olarak doğru demiştir.Dikkat edilecek demekki yemeye içmeye3 4 5 6 7 cm fark var iste aramızdaabla göbeğim çok var rahat 4 5 aylık gorunuyorum . toktor amca kilo alma dedi
doktorun dediyse seni gören ve işini bilen olarak doğru demiştir.Dikkat edilecek demekki yemeye içmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?