- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.761
bebemmmm günaydın birşey sorucam sana yaaaIste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)
Amaaaan kiz her bakimdan kazancliymis bu?ben bastan akil edemedim bunu...benimki der ben para veriiim git kendine alEsim kazanırsa saat ben kazanirsam tek taş
selamun aleyküm kızlar.dün akşam doktorun tavsiye ettiği birini aradım.tüp bebek merkezinde hasta danışmanı murat bey.ben istanbul tüp bebek sanıyordum meğersem eurofertil tüp bebekmiş.ben ameliyatları tedavileri kısaca anlattım.neyse bugün adetimin 3.günü diye eski evraklarını al gel dedi bugünden için.mecidiyeköy fulya da istanbul cerrahi hastanesi varmış 4.katındaymışlar ve ön görüşme kesinlikle ücretsiz dedi. op.dr. özge karaosmanoğlu muayene edicek size maddi manevi uyacak yollar gösterir dedi.doktorun resmini gördüm genç biri 79 doğumlu karadeniz teknik üni.mezunu.Rabbim hayırlı hekimleriyle karşılaştırsın inşaallah hepimizi.
ben nasıl gidicem ya bağcılardan mecidiyeköye.ben oralarıda bilmemdua edin banada sıkıntısız stressiz gidip geleyim inşaallah.bakalım hem kist gitmişmi ne durumda
Korkuyorum kuzuuuumAlma alma istikrarı korumamiz lazim
Kiz seninle beraber bende heyecanliyimbugün eve giderken bi tane alıcam test sabah yaparım ona göre çıkarsa direk sağlıkocağına giderim artık cano
Braaaaaaavaaaa yarenUyumadim ve yürüdüm
Amaaaan kiz her bakimdan kazancliymis bu?ben bastan akil edemedim bunu...benimki der ben para veriiim git kendine alneyse ben de tek basima iddaya girerim artik!...
Cakaaaaaal!....bende ekmek yeme madem kilo vercen diyom ekmek yemeyince doymuyorum diyoBen kendim alacaktim para biriktirip ama o kendisi girdi iddeaya . saat istedi ben ufak bisiler olsun dedim surat yaptı bende tamam o zaman yüzüğü de sen al dedimsabah kalktim hemen yürüyüşe eşime de kahvaltı da ye aşkım ye ekmek ye diyorum
Korkuyorum kuzuuuumyine nefsime hakim olamayip iftarda yuklenirim diyee...
Hakkinda hayirlisi olsun abla...ben mecidiyekoy sislye cooook gittim ama fulya?duydum da nerde bilmiyorum tedirgin olma muhakkak Rabbim sana araci olacak birinin kapisini caldiracak bi gun...bi de bak benim aklima turkiye hastanesi geldi...orda bi ayse hanim var cok hanim biri tvye de cikmisti bi bak istersen...hatta hipnozla dogum seansi varmis...selamun aleyküm kızlar.dün akşam doktorun tavsiye ettiği birini aradım.tüp bebek merkezinde hasta danışmanı murat bey.ben istanbul tüp bebek sanıyordum meğersem eurofertil tüp bebekmiş.ben ameliyatları tedavileri kısaca anlattım.neyse bugün adetimin 3.günü diye eski evraklarını al gel dedi bugünden için.mecidiyeköy fulya da istanbul cerrahi hastanesi varmış 4.katındaymışlar ve ön görüşme kesinlikle ücretsiz dedi. op.dr. özge karaosmanoğlu muayene edicek size maddi manevi uyacak yollar gösterir dedi.doktorun resmini gördüm genç biri 79 doğumlu karadeniz teknik üni.mezunu.Rabbim hayırlı hekimleriyle karşılaştırsın inşaallah hepimizi.
ben nasıl gidicem ya bağcılardan mecidiyeköye.ben oralarıda bilmemdua edin banada sıkıntısız stressiz gidip geleyim inşaallah.bakalım hem kist gitmişmi ne durumda
Cakaaaaaal!....bende ekmek yeme madem kilo vercen diyom ekmek yemeyince doymuyorum diyo
Insallah canim da o kadar dikkat ediyorum 1 haftadr yuryuorum niye kilomda degisklik olmadi bilmiyorum?goruntude zayfladim da???Yok yok hakim olacagiz kendimize
SENİN DOKTORUN ADI NEAbla benim gittiğim doktora da gitsene . face de sayfası falanda var .. Ama inşallah bu gidecegin yer vesile olur sana .
benexolb12..folbiol folik asit..ınofolic combi bunlar vitamin rahmi beslemek için.fakat sana birden fazla vermiş.b vitamin eksikliğin vardır belki ondan vermistir.bu ilaçlardan anladığım kadarıyla sana kan testi yapılmış ve sonuçlara gore ilaç vermiş.glifor 1000 şeker hapı.şekerin yüksek çıkmış olabilir.choriomon 5000 çatlama iğnesi ve bu iğneyi kayınvalidenin vurmuş olması bir sıkıntı ya da etkisinde azlık yaratmaz
Yaaa ama iste ekmek olunca sisiyoruz ben ekmegi birakali bayagi oldu simdi diyete baslamadan ceyrek yiyodum cikolata falan surmek icin...karatay ne diyo ekmek yoook yokBende doymuyorum ya ekmeksiz
SENİN DOKTORUN ADI NE
Insallah canim da o kadar dikkat ediyorum 1 haftadr yuryuorum niye kilomda degisklik olmadi bilmiyorum?goruntude zayfladim da???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?