Gebe kalamayanlar buraya.....

Iste rahim agzi kapanmasin islemde diye acik tutmak icin koyuyorlar onu sıkarsan kendini huylanirsin bay canim acimadi hic ki rahat 6-7 kere koydular onu ama huylandim ben :)
bebemmmm günaydın birşey sorucam sana yaaa
şimdi yarın 12. haftaya gircem inşallah. benim dünden buyana hani bbeğimin olduğu yerde birden cız ediyor sanki içinde birşey var ki bebeğim var ama içinde birşey vuruyor gibi ağrı yani. sonra birden gidiyor. ara ara oluyor . sence bebek hareketinden haa birde hiç kilo almadım da bebek hareketlendide ağrı olarak mı hissediyorum birden gelip gdiyor

selamun aleyküm kızlar.dün akşam doktorun tavsiye ettiği birini aradım.tüp bebek merkezinde hasta danışmanı murat bey.ben istanbul tüp bebek sanıyordum meğersem eurofertil tüp bebekmiş.ben ameliyatları tedavileri kısaca anlattım.neyse bugün adetimin 3.günü diye eski evraklarını al gel dedi bugünden için.mecidiyeköy fulya da istanbul cerrahi hastanesi varmış 4.katındaymışlar ve ön görüşme kesinlikle ücretsiz dedi. op.dr. özge karaosmanoğlu muayene edicek size maddi manevi uyacak yollar gösterir dedi.doktorun resmini gördüm genç biri 79 doğumlu karadeniz teknik üni.mezunu.Rabbim hayırlı hekimleriyle karşılaştırsın inşaallah hepimizi.
ben nasıl gidicem ya bağcılardan mecidiyeköye.ben oralarıda bilmem dua edin banada sıkıntısız stressiz gidip geleyim inşaallah.bakalım hem kist gitmişmi ne durumda

Abla benim gittiğim doktora da gitsene . face de sayfası falanda var .. Ama inşallah bu gidecegin yer vesile olur sana .

Amaaaan kiz her bakimdan kazancliymis bu?ben bastan akil edemedim bunu...benimki der ben para veriiim git kendine alneyse ben de tek basima iddaya girerim artik!...

Ben kendim alacaktim para biriktirip ama o kendisi girdi iddeaya . saat istedi ben ufak bisiler olsun dedim surat yaptı bende tamam o zaman yüzüğü de sen al dedim sabah kalktim hemen yürüyüşe eşime de kahvaltı da ye aşkım ye ekmek ye diyorum

Cakaaaaaal!....bende ekmek yeme madem kilo vercen diyom ekmek yemeyince doymuyorum diyo

Hakkinda hayirlisi olsun abla...ben mecidiyekoy sislye cooook gittim ama fulya?duydum da nerde bilmiyorum tedirgin olma muhakkak Rabbim sana araci olacak birinin kapisini caldiracak bi gun...bi de bak benim aklima turkiye hastanesi geldi...orda bi ayse hanim var cok hanim biri tvye de cikmisti bi bak istersen...hatta hipnozla dogum seansi varmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…