Gebe kalamayanlar buraya.....

geldim ama yoksun bugün cuma ödemeler falan var çok yogunmum yaa :gitme: neyse müsait olunca tekrar girerim opuyorumnanaktan bu arda bugun hasta oldum

nasıl hasta oldun adet oldum demeeeee:uhm: kıs cidiimisinnn nasıl ya 5 ocakta olmadınmı sen naısl olur yaaa:çok üzgünüm:

nasıl hasta oldun adet oldum demeeeee:uhm: kıs cidiimisinnn nasıl ya 5 ocakta olmadınmı sen naısl olur yaaa:çok üzgünüm:

evet adet oldum canım 5ocakda olmustum ama geçen hafta doktorum bana farlutal vermıstı kullandım bıttı bu sabah hasta oldu pazar günü tahlıl yaptrıcam doktroum bana hastalıgının 3,gün gel demişti yaa tahlıl yapcak sonra ilaç tedavisine başlayacak canım :kedi:

hımmm tamam canım anladım ama üzüldümde hayırlısı olsun bitanem hadi teyze olalım artık busecim inşallah yaaaopuyorumnanaktan

inş.canım inş.belki işi falan vardı çalıyormuydu bizim zilli opuyorumnanaktan

yok bee ne calışması onun aklı fikri herif çıkmadı heralde anladın sennn havada soguk malüm sıcak geldi yeri heralde ses seda yok simdi biz gelmeseydik kendi neler derdiiiiiiii artık way halimize dimi kankaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

haklısın valla kanka sana katılıyorum sıcak geldi yeri çıkamadı valla çık kız ortaya hadı özledık bak seni zemuszemus hangi kürü uyguladı acaba kaydirigubbakcemile3

haklısın valla kanka sana katılıyorum sıcak geldi yeri çıkamadı valla çık kız ortaya hadı özledık bak seni zemuszemus hangi kürü uyguladı acaba kaydirigubbakcemile3

alllll işte hem gelmesin bu saate kadar o bizden istiyo kürü anacımmmmm senne diyon kanka yaaakaydirigubbakcemile3

birbennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah bilir ne işler ceviriyon şimdii yaaaa birbennnnnnnnnnnn elma dersem cıkk armut dersemde çıkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…