Gebe kalamayanlar buraya.....

allahım sen bu mübarek günde dualrımız nolur duy ve kabul eyle sen burdaki arkadaslarım HÜRREME MECHULE BURCUYA BUSEME BıRBENE PAPATYA KARTNESıNE NıLDEYE ANGELE SEVTUNA ESMERALDAYA CEYLıNOYA BANA VE ADINI SAYAMADIGIM TÜM ARKADASLARIMA annelik duygusunu yasatmayı nasip eyle güzelim allahım hayrılısıyla inşallahhhh (amin):Saruboceq:

canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
Eylülden beri uğraşıyoruz canım daha önce bir düşük yaptım malesef 8 haftalıkken ona bağlıda kürtaj oldum bende pko var yumurtlayamıyorum düzenli şimdide korkuyorum acaba kürtajla beraber tüpler filanmı tıkandı diye cesaret edipte gidemedim doktora ((

Amin canım amin Allah düşmanımı bile çocuk hasretiyle bırakmasın

amin canım amin inş.dualarımız kabul olur:Saruboceq::Saruboceq:

duaların ve güzel dileklerin için sağol canım

anladım canım Allah en kısa zamanda şifa versin ama bence korkma git doktora belki yapılacak bir şeyler var ve sen bunları erteliyorsun

Allah razı olsun canım senden. İnşallah şu mübarek cuma gününde Allah herkesin duasını kabul eder.

mechulim allah korusun tatlım tüplerin için bi çıksana bitanem doktora seni korkutmak istemem ama şimdi sen kaç oldu diyorsun ya merak ettim bende

amin canım arkadaslerım rica ederimmm ne demek siz mutlu olun yeterki yüzünüz gülsün bu bana yeterrrr canım arkadslarım benimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…