- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.781
çıkmıyor valla yaaakaydirigubbakcemile3
Yok canım biz ikimizde daha bebek için olmuyor diye doktora gitmedik((
Yok canım biz ikimizde daha bebek için olmuyor diye doktora gitmedik((
Canım ben sağ kasığım ağrıyor diye gitmiştim bebeğim olmuyor demedim anlıyacağın herşey için gittim ama bunun için gitmedimbitanem sen bi ara çıkmamışmıydın doktora
Eylülden beri uğraşıyoruz canım daha önce bir düşük yaptım malesef 8 haftalıkken ona bağlıda kürtaj oldum bende pko var yumurtlayamıyorum düzenli şimdide korkuyorum acaba kürtajla beraber tüpler filanmı tıkandı diye cesaret edipte gidemedim doktoracanım ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
Amin canım amin Allah düşmanımı bile çocuk hasretiyle bırakmasınallahım sen bu mübarek günde dualrımız nolur duy ve kabul eyle sen burdaki arkadaslarım HÜRREME MECHULE BURCUYA BUSEME BıRBENE PAPATYA KARTNESıNE NıLDEYE ANGELE SEVTUNA ESMERALDAYA CEYLıNOYA BANA VE ADINI SAYAMADIGIM TÜM ARKADASLARIMA annelik duygusunu yasatmayı nasip eyle güzelim allahım hayrılısıyla inşallahhhh (amin)
allahım sen bu mübarek günde dualrımız nolur duy ve kabul eyle sen burdaki arkadaslarım HÜRREME MECHULE BURCUYA BUSEME BİRBENE PAPATYA KARTNESİNE NİLDEYE ANGELE SEVTUNA ESMERALDAYA CEYLİNOYA BANA VE ADINI SAYAMADIGIM TÜM ARKADASLARIMA annelik duygusunu yasatmayı nasip eyle güzelim allahım hayrılısıyla inşallahhhh (amin):Saruboceq:
allahım sen bu mübarek günde dualrımız nolur duy ve kabul eyle sen burdaki arkadaslarım HÜRREME MECHULE BURCUYA BUSEME BİRBENE PAPATYA KARTNESİNE NİLDEYE ANGELE SEVTUNA ESMERALDAYA CEYLİNOYA BANA VE ADINI SAYAMADIGIM TÜM ARKADASLARIMA annelik duygusunu yasatmayı nasip eyle güzelim allahım hayrılısıyla inşallahhhh (amin):Saruboceq:
Amin canım amin Allah düşmanımı bile çocuk hasretiyle bırakmasın
Amin canım amin Allah düşmanımı bile çocuk hasretiyle bırakmasın
Bu ayda tutturamazsam gitcem canımm öyle birşey varsada tüp bebek yolu görüncek herhalde ay olsunda tüp müp ne yolla olursa olsunnmechulim allah korusun tatlım tüplerin için bi çıksana bitanem doktora seni korkutmak istemem ama şimdi sen kaç oldu diyorsun ya merak ettim bende
Bu ayda tutturamazsam gitcem canımm öyle birşey varsada tüp bebek yolu görüncek herhalde ay olsunda tüp müp ne yolla olursa olsunn
hoşgeldin iyiyiz ya sen nasılsın:hulya:ben geldim sekeyleeeeeeeeeeee nasilsinizzzzzzz bilmiyorumkismile:hulya:
Bilmiyorum ki canım nasıl tedavi ediliyor tedavi edilebilecek birşeyde ederiz heralde bakalım yaaa Allah ne yazdıysa oinşaallah tatlım ama direk olarak tüp bebek denem istersen hayatım ilk baş tedavi yöntemini deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?