Gebe kalamayanlar buraya.....

hos bulduk cümletennnn ben iyim sagolun, bu gün biraz islerim vardi ev isi falan yani, sizler ne yaptiniz zillillerrrrrrrrrrrrrr moreller nasil bakem himmmm bilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

hos bulduk cümletennnn ben iyim sagolun, bu gün biraz islerim vardi ev isi falan yani, sizler ne yaptiniz zillillerrrrrrrrrrrrrr moreller nasil bakem himmmm bilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

iş mi ev miiii sen miiiiiiii kııss ben biliyom senin ne işin oldugunuuu az attttt hadi ordannnnkaydirigubbakcemile

ben bu gün yine 12 de kalktim cuma olmasina ragmen, yaaaa benim halim ne olucak hic kalakmak istemiyorum. hayata baslamak istemiyorum. tabiki kalktiktan sonra daha iyiym ama ne bilim böyleyim. ALLAHIM sen bizi unutma YARABBI. :Saruboceq:senağlama

iş mi ev miiii sen miiiiiiii kııss ben biliyom senin ne işin oldugunuuu az attttt hadi ordannnnkaydirigubbakcemile

kiz yok walla biseycikler olmadi, gerci herif beni süzüyordu ama ben dedimki git basimdan hic havamda degilim, banyo yapamam. kismetse bu gece kaydirigubbakcemilealkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 kafaya koymus hihoyyytdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

birbennnnnimmm inşallah yawru kusummm allah hayırlı bebişler nasip eder kısss acık takılım dedim ama sen bana takılırdın sanırım gercekten keyfin yokkk

hımm kıs sorma aynı dert bendede var ama bugece inşallahhh kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

burdayimmmmm arkadaslarrrrrrrrr önceki syfalari okuyordum. ya bu gün herkes yumurtlamadan sikayetci. benimde yumurtlama günlerim geliyor, afffff affffffffffff yine bebek calismasi biktim yaaaaaaaa.stresim ondan, eyvahedigeldismile

benimde son 2 aydir cok düzensiz ama ben eczanenden yumurta patlamsini gösteren bir alet aldim, cubuk gibi bise onun üzerine idrarini yapiyorsun. belli oluyor. bilmiyorumkismile

ARAYAN DOSTLARIM BENİ BULMASINNNN
DOGMASIN GÜNEŞİMM SABAH OLMASINN
KUYTU BİR KÖŞEDE ÖMRÜM SON BULSUN
CANIMA KASTIN MI VAR YAŞAMAM ARTIK.............KIRAC ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh

ayyyyyyy biliyorum burdaki herkes zaten bebek konusunda müzdarip, ALLAHIM ban ve arkadaslarima saglikli, hayirli boool, rizikli, bebisler nasip et MINNNNNN :Saruboceq::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…