- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.801
ben geldim sekeyleeeeeeeeeeee nasilsinizzzzzzz bilmiyorumkismile:hulya:
ben geldim sekeyleeeeeeeeeeee nasilsinizzzzzzz bilmiyorumkismile:hulya:
bende burdayım kızlaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile2
hos bulduk cümletennnn ben iyim sagolun, bu gün biraz islerim vardi ev isi falan yani, sizler ne yaptiniz zillillerrrrrrrrrrrrrr moreller nasil bakem himmmm bilmiyorumkismileolumunekankayizsmile
Bilmiyorum ki canım nasıl tedavi ediliyor tedavi edilebilecek birşeyde ederiz heralde bakalım yaaa Allah ne yazdıysa o
iş mi ev miiii sen miiiiiiii kııss ben biliyom senin ne işin oldugunuuu az attttt hadi ordannnnkaydirigubbakcemile
kiz yok walla biseycikler olmadi, gerci herif beni süzüyordu ama ben dedimki git basimdan hic havamda degilim, banyo yapamam. kismetse bu gece kaydirigubbakcemilealkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 kafaya koymus hihoyyytdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
tamam canım oflamıycam oflasam da puflasamda olmuyo zaten iyilik sizden naber kızlar iyisiniz maşallah iyisiniz
benimde son 2 aydir cok düzensiz ama ben eczanenden yumurta patlamsini gösteren bir alet aldim, cubuk gibi bise onun üzerine idrarini yapiyorsun. belli oluyor. bilmiyorumkismile
ayyyyyyy biliyorum burdaki herkes zaten bebek konusunda müzdarip, ALLAHIM ban ve arkadaslarima saglikli, hayirli boool, rizikli, bebisler nasip et MINNNNNN :Saruboceq::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?