Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlarr size doyum olmuyor ama cikmak zorundayim birazda nislerim var. sonra kocis gelicek disari cikicagiz. beni gezdiricekmis.belki bana iyi gelir, birazda alis veris yapariz ,kendinize iyi bakinnnnn bütün arkadaslarim, ya hepinize ayri ayri yatmak istiyorum, vaktim cok kisitli olmasina ragmen sabahdan beri yazdiklarinizi okudum, düsüncemiz bebis olsada detlerimiz biraz farkli, YARADANIM hepimize acil sifalar versin Çok üzgünüm çoook

cikim biraz dolisiyim kafam dagilirsa belki eski komik performansima kavusurumm. kizlar benden böyle kolay kurtulucaginiz sanmayin. ben gidip gelene kadar sakin heriflerle yaramazlik yapmayin. himmmmmmmmmm alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

şimide senin kocişş geliyo heee peki git hadi sen ama yine gel emi melikcini bekletmeekaydirigubbakcemile

burdayimmmmm arkadaslarrrrrrrrr önceki syfalari okuyordum. ya bu gün herkes yumurtlamadan sikayetci. benimde yumurtlama günlerim geliyor, afffff affffffffffff yine bebek calismasi biktim yaaaaaaaa.stresim ondan, eyvahedigeldismile

kızlar bende uzun süredir takip ediyorum sizleri 20 aylık evliyim malesef olmuyor ama ümidimi kesmedim bir ameliyat oldum laporoskopi dr sende sorun yok dedi bakalım yumurtlama günüm iki gün önceydi çalıştık ayın 11 ini bekliyorum ne olur dua edin allah hepimize yavrucvak versi

öncelikle hosgeldin canıma.s. ümidini kesme tabikiii hayırlısı olsun bitanem üzülme emiiopuyorumnanaktan

slm kızlar kacgundur gıremedım topiğe memleketıme gıtmıstım ikizimin nışanınaa zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

unutmadınız umarım benı heheheh

slm kızlar kacgundur gıremedım topiğe memleketıme gıtmıstım ikizimin nışanınaa zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

unutmadınız umarım benı heheheh

hayırlı olsun bitanem yok canım biz kimseyi unutmayız merak etme siz unutsanızda bitanem hoşgeldin nasılsınnna.s.

hamilelik belirtileri yaşıyordum ama dün adet oldum bugün baya yoğun oldu.
bu arada kızlar sizlere birşey soracağım çapa tıp fakültesi inferfilite bölümü iyimidir?ayrıca hsg çekiliyormu çapa çekmiyorsa sevk veriyormudur bilen varmı??

gecmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı olsun ne diyim wallla:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…