- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.821
arkadaşlar ben şimdilik gidiyorum ama geliceeem sizleri çok sevdim çok samimisiniz gerçektenopuyorumnanaktan
bende burdayım kızlaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile2
cikim biraz dolisiyim kafam dagilirsa belki eski komik performansima kavusurumm. kizlar benden böyle kolay kurtulucaginiz sanmayin. ben gidip gelene kadar sakin heriflerle yaramazlik yapmayin. himmmmmmmmmm alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
ben geldim opuyorumnanaktan
burdayimmmmm arkadaslarrrrrrrrr önceki syfalari okuyordum. ya bu gün herkes yumurtlamadan sikayetci. benimde yumurtlama günlerim geliyor, afffff affffffffffff yine bebek calismasi biktim yaaaaaaaa.stresim ondan, eyvahedigeldismile
kızlar bende uzun süredir takip ediyorum sizleri 20 aylık evliyim malesef olmuyor ama ümidimi kesmedim bir ameliyat oldum laporoskopi dr sende sorun yok dedi bakalım yumurtlama günüm iki gün önceydi çalıştık ayın 11 ini bekliyorum ne olur dua edin allah hepimize yavrucvak versi
slm kızlar kacgundur gıremedım topiğe memleketıme gıtmıstım ikizimin nışanınaa zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
unutmadınız umarım benı heheheh
kızlar napıonuz ben çok yoğun adet oluyorum her yerim ağrıyor.
üşütmüşüm demekki.
hamilelik belirtileri yaşıyordum ama dün adet oldum bugün baya yoğun oldu.
bu arada kızlar sizlere birşey soracağım çapa tıp fakültesi inferfilite bölümü iyimidir?ayrıca hsg çekiliyormu çapa çekmiyorsa sevk veriyormudur bilen varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?