Gebe kalamayanlar buraya.....

Hadi yaa tüh hevesin kursağında kaldı desene olsun ama gecikmeli de olsa gitcen :) canm benmki orayı tatil olarak görmüyo ona deniz-kum-güneş lazım daha aşağısı kesmiyo paşamı :)))
Sorma bi sinir oldum ki yurudum yurudum eve gelince belim agrimaya basladi yatti...trip yaptim ariyo ariyo cevap vermedim beni arabayla yolda yakaladi niye telfnu acmiyon diyo bi de suclu guclu...hmmm o zaman sende bol bol kuma yat kiiiiiz o da iyi gelir...

Aman sende ne trip yapıyon sanki adam keyfinden gitmedi. Gerçi bende öyleyim ama salim kafayla düşününce pek de bi suçları görünmüyo :))) bakalım canm inşaallah bayramı değerlendiririz yanayım gene piliç çevirme gibi

Amaaan kiz zaten esmersin bitter cikilata gibi olcan yaaa ama sen seviyodun kara kiz olmayinasil sucu yok kuzum ya plan yaptik orda annemler hazirlik yapti atti tepem bi de siritiyo yuzume esssek

Amaaan kiz zaten esmersin bitter cikilata gibi olcan yaaa ama sen seviyodun kara kiz olmayinasil sucu yok kuzum ya plan yaptik orda annemler hazirlik yapti atti tepem bi de siritiyo yuzume esssek

Ayyy evet bi an düşündüm de tam boğmalık aslında ivet yaaaa bitter olayım ne güzel ne kıl tüy belli oluyo ne sivilce nede makyaj istiyo iyi oluyo iyi

20 olcam herkes gençsin olur elbet diyo
olur mu kız sen dinleme kimseye yaşın gençken git öğren eşinde dr a gitsin mutlaka sebep vardır ya sebepsiz 2 yıl olmaması normal değil...ben 9aydır istiyom olmadı dr lara gitti dr sorun yok dedi de yine içim rahat değil ya sen nasıl bekliyon

Neden korkuyosun ki? Hem bence bi an önce git 2 sene uzun bi süre sebebini öğrenme vaktin gelmiş de geçiyo bile bana sorarsan. Benmde 2 yıl 2 ay oldu hâlâ yok
Kötü bişey söylerse doktor diye korkuyorum şimdi bi bakıyım hastanelere doktorlara randevu alıcam

bende millete uydum gitme boş ver dediler şimdi randevu alıcam doktora

Kötü bişey söylerse doktor diye korkuyorum şimdi bi bakıyım hastanelere doktorlara randevu alıcam

Vala bi yerden başlamak lazım tatlm en azından ne olduğunu öğrenin bi sorun varsa da onu çözmeye çalışırsınız sonuçta bekleyerek de olmuyo zaman kaybı yani. Gerçi sen daha çok gençsin sıkma canını olur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…