- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.021
Amin canim...insallah...sen yanlis anladin ama bizimki degerlendirelim diye seslniyo da saat gec oldu sahuru namazi yetstrmem diyomtamam canım ınsallah bu sefer su guzel ramazan ayında olur afiyet olsun :)
Sorma bi sinir oldum ki yurudum yurudum eve gelince belim agrimaya basladi yatti...trip yaptim ariyo ariyo cevap vermedim beni arabayla yolda yakaladi niye telfnu acmiyon diyo bi de suclu guclu...hmmm o zaman sende bol bol kuma yat kiiiiiz o da iyi gelir...Hadi yaa tüh hevesin kursağında kaldı deseneolsun ama gecikmeli de olsa gitcen :) canm benmki orayı tatil olarak görmüyo ona deniz-kum-güneş lazım daha aşağısı kesmiyo paşamı :)))
Napak mahaaabbbet sen napan?Naber kızcelerr
Amin canim...insallah...sen yanlis anladin ama bizimki degerlendirelim diye seslniyo da saat gec oldu sahuru namazi yetstrmem diyom
Sorma bi sinir oldum ki yurudum yurudum eve gelince belim agrimaya basladi yatti...trip yaptim ariyo ariyo cevap vermedim beni arabayla yolda yakaladi niye telfnu acmiyon diyo bi de suclu guclu...hmmm o zaman sende bol bol kuma yat kiiiiiz o da iyi gelir...
Merti yerime sev annesiiii...o da dua etsin teyzeleri gelin getirsin yad arkadas?ayy allahhh siziii bencede tam yanlış anlamışım
Merhaba kızlar 2 yıldır evliyim başından beri çocuk istiyoruz olmuyo tedavi görmüyorum doktora gitmedim
Korktuğum için gitmedimE canm neyi bekliyosun hâlâ doktora gitmek için?
Amaaan kiz zaten esmersin bitter cikilata gibi olcan yaaa ama sen seviyodun kara kiz olmayiAman sende ne trip yapıyon sanki adam keyfinden gitmedi. Gerçi bende öyleyim ama salim kafayla düşününce pek de bi suçları görünmüyo :))) bakalım canm inşaallah bayramı değerlendiririzyanayım gene piliç çevirme gibi
korkun ne?niye gitmiyon yaşın kaçKorktuğum için gitmedim
Korktuğum için gitmedim
20 olcam herkes gençsin olur elbet diyokorkun ne?niye gitmiyon yaşın kaç
Amaaan kiz zaten esmersin bitter cikilata gibi olcan yaaa ama sen seviyodun kara kiz olmayinasil sucu yok kuzum ya plan yaptik orda annemler hazirlik yapti atti tepem bi de siritiyo yuzume esssek
olur mu kız sen dinleme kimseye yaşın gençken git öğren eşinde dr a gitsin mutlaka sebep vardır ya sebepsiz 2 yıl olmaması normal değil...ben 9aydır istiyom olmadı dr lara gitti dr sorun yok dedi de yine içim rahat değil ya sen nasıl bekliyon20 olcam herkes gençsin olur elbet diyo
Kötü bişey söylerse doktor diye korkuyorum şimdi bi bakıyım hastanelere doktorlara randevu alıcamNeden korkuyosun ki? Hem bence bi an önce git 2 sene uzun bi süre sebebini öğrenme vaktin gelmiş de geçiyo bile bana sorarsan. Benmde 2 yıl 2 ay oldu hâlâ yok
Merti yerime sev annesiiii...o da dua etsin teyzeleri gelin getirsin yad arkadas?
bende millete uydum gitme boş ver dediler şimdi randevu alıcam doktoraolur mu kız sen dinleme kimseye yaşın gençken git öğren eşinde dr a gitsin mutlaka sebep vardır ya sebepsiz 2 yıl olmaması normal değil...ben 9aydır istiyom olmadı dr lara gitti dr sorun yok dedi de yine içim rahat değil ya sen nasıl bekliyon
Kötü bişey söylerse doktor diye korkuyorum şimdi bi bakıyım hastanelere doktorlara randevu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?