Gebe kalamayanlar buraya.....

Kiz valla bende hic gezmiyom hep evdeyim. Esim oruclu oluyo hergun farkli farkli yemekler cesitler istiyo benden bende yemek tarifleri ogrenmekle geciriyorum gunlerimi :))
Canim nefis yemekler diye bi program vardi onu yukle tele ben karaesiz kalinca ondan bakiyorum...

Burdayım canm giriyorum arada baktım yazan yok çıktım bende. Çok yorgundum dün bide çok yağmur yağdı bacaklarımın ağrısından öldüm öldüm dirildim sen napıyon kuzum ne var ne yok
Bacaklarin niye agriyo cano?bende bakiyorum kimse yok selam atiiim dedimiyi nolsun aksama insallah anneme iftara gidicez bende temizlik yapim dedim kac saatte anca bitirdim...

Bacaklarin niye agriyo cano?bende bakiyorum kimse yok selam atiiim dedimiyi nolsun aksama insallah anneme iftara gidicez bende temizlik yapim dedim kac saatte anca bitirdim...

Hımm iyi yapmışsın canm bende annemler gelcek diye yapmıştım çok şükür onlar da dün geldi gitti atlattım ama çok yoruldum. Vala kuzum romatizma olsa gerek çünkü yağmurlu havalarda ağrıyo hep

zeynepsibel kullanmisti sanirim sperm koruyucu özelliği var onun erken ölmelerini engelliyor vajinal salgi gibi bir yapisi var

Allah allah kuzum romatizmaya ne iyi gelirki?gunes miydi

Cumadan beri iftar ve gündüz gezmesindeyiz kuzucan pistim battaniyemi özledim.
:))))iyiymis cano...buralari ihmal ediyoruz bugunlerde yahuuu!...kiz bu yaz sicaginda ne battaniyesi gerci bugun benimde ayaklarim fena usudu patik giydim bu sicakta ama...sen hamileliginde usuyosun genellikle dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…