- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.981
Aynen canim bende tenizlik yapiyorum ara verdim belim kasklarim agridi akntim artti uzandim bende...kolay gelsin sana da
Yok bebik ne gezmesiCanlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka A amorevole @yaren92bebeem zeynepsibel tm26 B Benbirlaydii @umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
Benim ovi testim 24unde cift cizgiydi yine mi yumurtluyorum acabaaaa yumurtluyon o zaman canım
Aynen cano bende temizlikteyim tozu almasi camasiri asmasi kaldi:)))Yok bebik ne gezmesiev temizliği yapıyom sen napan
Canim nasilsin? Durumun nasil, gorusemiyoruz kac zamandir :)) ben sukurler olsun ki iyiym gecinip gidiyoruz.Canlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka A amorevole @yaren92bebeem zeynepsibel tm26 B Benbirlaydii @umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
Kiz valla bende hic gezmiyom hep evdeyim. Esim oruclu oluyo hergun farkli farkli yemekler cesitler istiyo benden bende yemek tarifleri ogrenmekle geciriyorum gunlerimi :))Aynen cano bende temizlikteyim tozu almasi camasiri asmasi kaldi:)))
Aynrn canim ama ben buralardayim sen yoksunCanim nasilsin? Durumun nasil, gorusemiyoruz kac zamandir :)) ben sukurler olsun ki iyiym gecinip gidiyoruz.
Canim nefis yemekler diye bi program vardi onu yukle tele ben karaesiz kalinca ondan bakiyorum...Kiz valla bende hic gezmiyom hep evdeyim. Esim oruclu oluyo hergun farkli farkli yemekler cesitler istiyo benden bende yemek tarifleri ogrenmekle geciriyorum gunlerimi :))
Hadi yaa tamam bi bakiyim da yukleyim bariCanim nefis yemekler diye bi program vardi onu yukle tele ben karaesiz kalinca ondan bakiyorum...
Canim ben girip size bakiyorum okuyorum yazdiklarinizAynrn canim ama ben buralardayim sen yoksuniyi nolsun ramazan oruc geciyo gunler...temizlik yaptim bugun yorucu gecti...
Canlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka A amorevole @yaren92bebeem zeynepsibel tm26 B Benbirlaydii @umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
Sadece okuma katil bize eskisi gibi sohbet olmuyo yaniCanim ben girip size bakiyorum okuyorum yazdiklarinizAllah kabul etsin cnm fazla yorma kendini sen gelecekteki bebisine lazımsin
Bacaklarin niye agriyo cano?bende bakiyorum kimse yok selam atiiim dedimBurdayım canm giriyorum arada baktım yazan yok çıktım bende. Çok yorgundum dün bide çok yağmur yağdı bacaklarımın ağrısından öldüm öldüm dirildimsen napıyon kuzum ne var ne yok
Bacaklarin niye agriyo cano?bende bakiyorum kimse yok selam atiiim dedimiyi nolsun aksama insallah anneme iftara gidicez bende temizlik yapim dedim kac saatte anca bitirdim...
Ne zaman belli olur acaba doğum seklimiztabi ya eşim olmaz dedi bede gıtmem oraya zaten ümitte karar kıldık ıste ya 1500 1750 vercez mecbur
Cumadan beri iftar ve gündüz gezmesindeyiz kuzucan pistim battaniyemi özledim.Canlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka A amorevole @yaren92bebeem zeynepsibel tm26 B Benbirlaydii @umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
kızlar PRESEED JEL kullanan var mı aranızda. araştırırken onu okudum da. sperm sorunu olan çiftlere öneriyolarmış. yan etkileri varmı acaba bilginiz var mı bu konuda. yorumlarını okuyorum ilk denemede birsürü hamile kalan var. memnun olanlar çok
Ayyy cok sevindim yaa. Bizim hareket az ya kaydirsin şunları bacci camping yaptirsin hatta :) yazik ulaşamadan ölüyolar. Hemen alayim bari :)zeynepsibel kullanmisti sanirim sperm koruyucu özelliği var onun erken ölmelerini engelliyor vajinal salgi gibi bir yapisi var
Allah allah kuzum romatizmaya ne iyi gelirki?gunes miydiHımm iyi yapmışsın canm bende annemler gelcek diye yapmıştım çok şükür onlar da dün geldi gitti atlattım ama çok yoruldum. Vala kuzum romatizma olsa gerek çünkü yağmurlu havalarda ağrıyo hep
:))))iyiymis cano...buralari ihmal ediyoruz bugunlerde yahuuu!...kiz bu yaz sicaginda ne battaniyesi gerci bugun benimde ayaklarim fena usudu patik giydim bu sicakta ama...sen hamileliginde usuyosun genellikle dimi?Cumadan beri iftar ve gündüz gezmesindeyiz kuzucan pistim battaniyemi özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?