- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.041
Sen kaç yaşındasın canımVala bi yerden başlamak lazım tatlm en azından ne olduğunu öğrenin bi sorun varsa da onu çözmeye çalışırsınız sonuçta bekleyerek de olmuyo zaman kaybı yani. Gerçi sen daha çok gençsin sıkma canını olur allahın izniyle
08.45'te randevum var bugün aldım sonunda: )Sen kaç yaşındasın canım
Sen kaç yaşındasın canım
08.45'te randevum var bugün aldım sonunda: )
Sende gençsin canım25 e girdim Nisan'da :))
İnşallah canım benimHadi hayırlısı bakalım canm güzel haberlerle dön
Sende gençsin canım
Sahur hazrlığı yaptm ttlm. Bu gün çok uykm geldi eşime erken hazrlasam olur mu dedim tamam dedi. Yedik yatcaz şimdi de. Rüyanda beni gör bebişim iyi gecelerNapak mahaaabbbet sen napan?
NE zamn evlendin ben 18imde evlendim çok geç kalmış gibiEvet öyle de sen daha gençsin30 a ne kaldı benm 5 senecik
Kiiiizzz benim nasil uykum agrilarim var ama namaza kadar duracaz...afiyet olsun Allah kabul etsin cano...seni mi gorem?yuzunu az gordum ki ayolSahur hazrlığı yaptm ttlm. Bu gün çok uykm geldi eşime erken hazrlasam olur mu dedim tamam dedi. Yedik yatcaz şimdi de. Rüyanda beni gör bebişim iyi geceler
Napsn kndi kndne oyun oynuodr tosunck :)İnsallah canim ya :) bir iki haftaya kontrolum var napiyo acaba tosunum :)
Gördün mü gördün mü :)Kiiiizzz benim nasil uykum agrilarim var ama namaza kadar duracaz...afiyet olsun Allah kabul etsin cano...seni mi gorem?yuzunu az gordum ki ayol
daha bnd kendimi çözemedim cano bakalım ne olacakgünden güne değişir o canım
heralde aralıkta kullanmıştık canoo boşyere 100 lira para verdik bi halta yaramamıştızeynepsibel kullanmisti sanirim sperm koruyucu özelliği var onun erken ölmelerini engelliyor vajinal salgi gibi bir yapisi var
yok cano yaaa boşyere para verdik tee aralıkta kullandık heralde yaa bzm denemediğimiz bişey kalmadıki çok para döktük eğer bi sorunun yoksa boşyere para dökme derimAyyy cok sevindim yaa. Bizim hareket az ya kaydirsin şunları bacci camping yaptirsin hatta :) yazik ulaşamadan ölüyolar. Hemen alayim bari :)zeynepsibel hemen etki etti mi ??
evdeydik cano cumartesi ev temizledim sonra bi öğle uykusu çektim dünde aynı öyle zaman geçirdim bugün iş başııı.....sen napıonCanlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka A amorevole @yaren92 @bebeemzeynepsibel @tm26 @pembebasliklikiz umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
NE zamn evlendin ben 18imde evlendim çok geç kalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?