Gebe kalamayanlar buraya.....

Sen kaç yaşındasın canım

Sahur hazrlığı yaptm ttlm. Bu gün çok uykm geldi eşime erken hazrlasam olur mu dedim tamam dedi. Yedik yatcaz şimdi de. Rüyanda beni gör bebişim iyi geceler
Kiiiizzz benim nasil uykum agrilarim var ama namaza kadar duracaz...afiyet olsun Allah kabul etsin cano...seni mi gorem?yuzunu az gordum ki ayol

Adetine 2 gün var ama benim lekelenmem oldu sancım da var galiba yarın iyice açılır,, hayırlısı ya nasipse bi sonraki aya kaldı artık...

Kızlar ya bi şey soracam. Ovi testinde çift çizgiyi kaç güne kadar görüyoruz. Yani yumurtladktan kaç gün sonra çizgi gidiyo

Ayyy cok sevindim yaa. Bizim hareket az ya kaydirsin şunları bacci camping yaptirsin hatta :) yazik ulaşamadan ölüyolar. Hemen alayim bari :) zeynepsibel hemen etki etti mi ??
yok cano yaaa boşyere para verdik tee aralıkta kullandık heralde yaa bzm denemediğimiz bişey kalmadıki çok para döktük eğer bi sorunun yoksa boşyere para dökme derim

Herkese merhabalar.. Nasılsınız hanımlar?
Bu arada A amorevole nerdesin?
2 gündür feci olaylar dönüyo
Allah bana sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…