- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.001
Tamam kiz katilmazmiyim :)) ayy canim kiyamam anliyorum seni bende oruc tutarken başım feci sekilde agriyordu Allah yardimcin olsun tatlm. Rabbim kabul eylesinSadece okuma katil bize eskisi gibi sohbet olmuyo yaniyoruluyorum canim ya bu ramazan fazlasiyla da bas agrisi var
Amin canim cumlemizin insallah...Tamam kiz katilmazmiyim :)) ayy canim kiyamam anliyorum seni bende oruc tutarken başım feci sekilde agriyordu Allah yardimcin olsun tatlm. Rabbim kabul eylesin
Allah allah kuzum romatizmaya ne iyi gelirki?gunes miydi
Yarin gelir sorarsin ona :) ceronimooo deyip kossunlar sonra :)Ayyy cok sevindim yaa. Bizim hareket az ya kaydirsin şunları bacci camping yaptirsin hatta :) yazik ulaşamadan ölüyolar. Hemen alayim bari :) @zeynepsibel hemen etki etti mi ??
Ama kimse gelmiyo tek mi konuşayım :)) ben normalde Üşüyorum ama Düzce de soguk baya evim de giris katı ya serin oluyorm ayaciklar önemli dikkat et emi.:))))iyiymis cano...buralari ihmal ediyoruz bugunlerde yahuuu!...kiz bu yaz sicaginda ne battaniyesi gerci bugun benimde ayaklarim fena usudu patik giydim bu sicakta ama...sen hamileliginde usuyosun genellikle dimi?
Verdim bile siparişi hadi bakalım hayırlısı. Ondan olursa bebis de kaya kaya gelir heralde. Büyüyünce de kaydiraklardan indiremeyiz nede olsa baştan nasil alisirsa öyle gidermisYarin gelir sorarsin ona :) ceronimooo deyip kossunlar sonra :)
Canim bence caresine bak...hem sicak iyi gelir hem de tatilBilmiyorum ki tatlım kaplıcalara falan gidiyo galiba millet bizimde Afyonda bi termalde evimiz var hisseli miydi neydi bi türlü gitmek nasip olmadı belki iyi gelirdi bilemedim
Ben geliyorum kizAma kimse gelmiyo tek mi konuşayım :)) ben normalde Üşüyorum ama Düzce de soguk baya evim de giris katı ya serin oluyorm ayaciklar önemli dikkat et emi.
Canim bence caresine bak...hem sicak iyi gelir hem de tatil
Kolay gelsim cano bende o hazirlik yok biz gitcez iftara:))))
Amaaan kuzum dilkat yedigine ictigine ve kaynvalidene...hayir olsun ruyan insallah bolluk berekettir...
Benim ovi testim 24unde cift cizgiydi yine mi yumurtluyorum acaba
Ne zaman belli olur acaba doğum seklimiz
Kiz sıkılınırmi tatilde.?3 gun de olsa fayda eder insallah benim esimde oyle 3 gunden fazla kalamiyo bi yerde ama sonucta bu bi yandan saglik meselesi???gidemedik canim yaaa esimin isi cikti son anda o yuzden yarina kaldiVala isterim de sıkılırım ben ordaeşimde gitmez zaten sevmez öyle yerleri halbuki o da aynı ben gibi :) babam diyo hep gidelim diye de bakalım belki nasip olur sen napıyon gittin mi anneye :)
Oldu canim yumurtlama gunude ertesi gun 2 gun sonrasi oldu...valla bilemiyorum adette bile yumurtam cikiyosa yine yumurtlamam mumkun!...5 gün geçmiş üstünden ilişki oldu mu ? ikinciye yumurtlama gibi bır durumun var mı canım ?
Oldu canim yumurtlama gunude ertesi gun 2 gun sonrasi oldu...valla bilemiyorum adette bile yumurtam cikiyosa yine yumurtlamam mumkun!...
Brezilya dizisi tadinda...eheeeey sen benim ruyalarimi bi anlatsammm...o kadar uzun ruya goruyorum ki sacma sapan...Hayır olsun.. Eşime anlattım şimdi vay be amma aksiyonluymus diyor
Ayyy ugrasamiciiiiim sibel ablamin kizdigi gibi yine agrim var...dun aksam oldu iste...kismet yarina...bizimki sesleniyo ama sahur namaz eeeyyo zaman değerlendirin canım civciv olsun o yumurtan senin
Kiz sıkılınırmi tatilde.?3 gun de olsa fayda eder insallah benim esimde oyle 3 gunden fazla kalamiyo bi yerde ama sonucta bu bi yandan saglik meselesi???gidemedik canim yaaa esimin isi cikti son anda o yuzden yarina kaldi
Ayyy ugrasamiciiiiim sibel ablamin kizdigi gibi yine agrim var...dun aksam oldu iste...kismet yarina...bizimki sesleniyo ama sahur namaz eeeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?