Gebe kalamayanlar buraya.....

Sadece okuma katil bize eskisi gibi sohbet olmuyo yaniyoruluyorum canim ya bu ramazan fazlasiyla da bas agrisi var
Tamam kiz katilmazmiyim :)) ayy canim kiyamam anliyorum seni bende oruc tutarken başım feci sekilde agriyordu Allah yardimcin olsun tatlm. Rabbim kabul eylesin

:))))iyiymis cano...buralari ihmal ediyoruz bugunlerde yahuuu!...kiz bu yaz sicaginda ne battaniyesi gerci bugun benimde ayaklarim fena usudu patik giydim bu sicakta ama...sen hamileliginde usuyosun genellikle dimi?
Ama kimse gelmiyo tek mi konuşayım :)) ben normalde Üşüyorum ama Düzce de soguk baya evim de giris katı ya serin oluyorm ayaciklar önemli dikkat et emi.

Vala isterim de sıkılırım ben orda eşimde gitmez zaten sevmez öyle yerleri halbuki o da aynı ben gibi :) babam diyo hep gidelim diye de bakalım belki nasip olur sen napıyon gittin mi anneye :)
Kiz sıkılınırmi tatilde.?3 gun de olsa fayda eder insallah benim esimde oyle 3 gunden fazla kalamiyo bi yerde ama sonucta bu bi yandan saglik meselesi???gidemedik canim yaaa esimin isi cikti son anda o yuzden yarina kaldi

Kiz sıkılınırmi tatilde.?3 gun de olsa fayda eder insallah benim esimde oyle 3 gunden fazla kalamiyo bi yerde ama sonucta bu bi yandan saglik meselesi???gidemedik canim yaaa esimin isi cikti son anda o yuzden yarina kaldi

Hadi yaa tüh hevesin kursağında kaldı desene olsun ama gecikmeli de olsa gitcen :) canm benmki orayı tatil olarak görmüyo ona deniz-kum-güneş lazım daha aşağısı kesmiyo paşamı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…