Gebe kalamayanlar buraya.....

Kaynanam bana ikili mi oynadı anlayamadım.. Benim yanımda hep beni destekledi, meğerse içten eltimi desteklemiş ona karar verdim artık.. Herşey de sebep beni gösteriyo canım nasıl üzülmiyim, eltimin abisi eşimin çocukluk arkadaşı. Dün arabada bana dedi ki "sen tedavi görüyosun senin üzerine bu kadar oynamamaları lazım. Zaten psikolojin iyi değil. Benim bacım bile olsa yapmamalı bunu" dedi. Ben de ona dün abinde biliyo seni dedim, o da tutmuş abisini aramış sen benim herşeyimi biliyomuşsun, ne onlar diye. Pazar günü tabi tüm erkekler evde. Eltimin ailesinin evi bizim apt çok yakın bir yerde. Eltimin babası duymuş olanları sen nasıl abisin git bacına sahip çık. Napıyolar orada demiş. O da o gazla geldi bizim evi bastı. Akraba diye açtık tabi kapıyı. Allahım nasıl bir andı anlatamam o kadar korktum ki. Benim eşim çok sinirli bir insandır, gözü dönse bir şey görmez. Dedim mutfağa gider, bıçak filan alır. Allah korusun! Tabi eltim bunları düşünmüyo hiç.. Neyse abisiyle yüzleştik. Dedim kardeşim sen bana demedin mi sen tedavi görüyosun üstüne gitmemeleri lazım diye. O da evet kardeşim aynen öyle dedim.. Dedim laf bu senin bacın çarptmış bir yerlere. Eltim de geldi. Sana yazıklar olsun dedim, 3 sene de bir damla hakkım geçtiyse haram olsun. Bu kadar düştün ya gözümden dedim. Defol kapıma bir daha adımını atma dedim.. Sonra kaynanam geldi, eltimin abisini sakinleştirmeye çabaladı. Evden zar zor çıkardık adamı. Ne olaylar ne olaylar....

Töbeler olsun yaa manyak mıdır nedir kafayı senle bozmuş sanırım allah yardımcın olsun. Duymucan görmücen bundan sonra yapcak başka bişey yok. Şizofren midir nedir ruh hastası boşver yaa sen eşine bak kendine bak bana kalırsa bundan böyle kv bile yaklaşma ben acayip soğurdum vala bu şekilde davransaydı. Bize yapılanlardan sonra kv diğer 3 evladı için bugün ölsem cenazeme dahi gelmesinler benm öyle evlatlarım yok dedi. Neden öyle dedi? Çünkü vicdanı var herşey ortada aklın yolu bir. Bi kalleşlik yapıldı bana ve eşime oda kör değil ya bunu görüyo ve onları sildi. Ben şimdi sizi tanımam etmem mevzuları da bilmem ama eğer siz haklıysanız yanınızda olmalı hatta ve hatta bu noktaya getirmeden aileleri bulaştırmadan eltine ayar vermeliydi. Neyse aman boşver yaa takma artk olan olmuş sen kendi hayatına bakcan bundan sonra...

Sipariş verdim canım. Bakalim artik kismet.hersey nasip aslinda bu yaptiklarimiz vesile olacak inşallah

Aynen canım kayınvalidem haksızlık yaptı bize.. Haklıyız eşim annesinin gözünün içine bakıyor gözleri dolu dolu neredeyse ağlıycak, "anne haklıyız biz dimi " diyor. Kadın hiçbir şey demiyo. Elini ayağını tuttum anne bir haklısın desen oğlunun içine su serpilcek neden demiyosun! Kadın hiçbir şey demeden gitti resmen.. Yedi yabancı bize haklı diyor kayınvalidem olay büyüdü diye ses çıkarmıyor. Memleketine yerleşicekmiş güle güle gitsin. Vicdanını nasıl rahat ettirecek bilmiyorum. Memlekete gittiği adamlar kim diye bir sor. Eltimin anası babası. Eltimin babası memlete ev yapıyo, kayınpeder kaynana onlara yardıma gidiyor. Ben de ev yaptırdım kimseden bir şey görmedim.. Bitti zaten canım konuşmam bundan sonra.. Eşim taşınmayı istiyo. Belki taşınırım, ama evi yeni yaptırdığımız için içim gidiyo mutfağımı filan nasıl bırakıp gidicem diye.. Şimdi arkadaşım aradı konuştuk nasıl ağlıyo benim için sen bunları hak etmedin.. Hem tedavi görüp bebek yolu gözlerken sen nasıl dayanıyosun dedi. Ben de başladım ağlamaya....

Ağlama canm üzülme. Insanların düşüncelerine hükmedemeyiz ne yazık ki. Ne halleri varsa görsünler demek ki eltin daha kıymetli demek ki aynı kafadalar demek ki kv de eltim gibi sinsi içten pazarlıklı ve iftiracı yoksa neden sesi çıkmasın. Vala onu bile günahı var gözünün önünde olan haksızlığa karşı gelmeyerek günah kazanıyo üzüldüm canm ama yapacak bişey yok artk. Sen niye taşınıyon onlar defolup gitsin. Yok say canm bu onları kudurtur. Ama kv de dikkat et derim. Sen yoluna bak bundan sonra bebiş hayallerine daha salim kafayla devam etmen gerek. 1 hafta sürcek şimdi bu mevzunun acısı ondan sonra unutcan isimlerini dahi anmican evinde bak gör. Şunu unutma bak kimse insanın kendinden değerli değil bu hayatta. Mutlu olmaya bak artk. Toparlan iyi mi üzülme artk...

Kızlar hamile kalmamın yüksek olduğu günler 30.06.2015 ile 05.07.2015 tarihleri arası inşallah tutar doktorun testlerini şimdilik yaptırmıcam

Aynen canım haksızlığa dur demeyen insan da haksızlığı yapan insan gibidir. Üzüldüm ama eşimin de üzülmesine eşimin de olaylara çekilmesine daha çok sinirlendim.. Kayınpederin hiç sesi çıkmadı. Kayınvalide ne diyomuş biliyo musun? Ben gidiyorum memleketime, kocalarıyla mutlu mesut yaşasınlar... Bu cümle de çok ağır geldi bana. Demek ki bizim mutlu olmamızı kaldıramıyor. Kadın sevineceğine yas tutuyor.. Dün kardeşlerim iftara gelmişti bana.. Kayınvalidemi indim bir de iftara davet ettim, gelmedi. Bazen diyorum ben çok iyi niyetliyim, hep iyi niyetimden kaybediyorum diye.. Dua et canım geçsin bu günler.. Bu saatten sonra ikisiyle de konuşmıycam kayınvalide beni seviyo sanıyodum, meğer sevmiyomuş....

kızlar hastaneden geldik çok şükür büyümüş tobiğim 754 gr 32 cm olmuş şeker yüklemeside yaptırdık akşama yada sabaha arıcak doktor sonuçlar için bu ayıda atlattık sizler nabıyorsunuz yime pek kimsecikler yok

Evet canm öyle görünüyor iyi niyetinden kaybediyosun. Maşallah kv de sağ gösterip solu yapıştırmış resmen bravo vala ona. Bence sen onlardan elini eteğini çek canm daha fazla zarar vermesinler size. Sen eşinle mutlu ol sonra zaten her zorluğu aşarsınız birlikte. Mübarek gün yaptıklarına bak. Gidişini bile nerdeyse sana bağlicak hani aman ben gidiyorum Enyalios rahat etsin der gibi. Allah'a havale et canm boşver kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Eşin zaten destekçin gerisini salla yolla gitsin

Maşallah de anası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…