Gebe kalamayanlar buraya.....

kızzz biz nabıcaz surda kaldı 3 ay hemen hemen ben tırsıyorum resmen

Vala inanki yazarken sizi düşünüyodum zaten. Canm ben biraz enteresanım benm bırak şuanı ilk evlendiğim zaman başladı korkum 2 yılı bitirdik hergün daha da katlandı. Ama ne yazık ki başa gelen çekilir allah yardımcını olsun tek nefeste fırtlatın inşaallah

benimde öyleydi tee bekarlığımdan beri 2 şeyden cok korkmuştum ilk geceyi atlattık o bişey değilmiş meğersem asıl mesele doğum onu nasıl atlatcaz bılemıyorum allah yardım edicektir bir şekilde aminnnn

Tabiki tatlım etmez mi :) ama işte vala ben çok merak ediyorum o acı derecesini acaba diyorum şuanki durumlarda yani herhangi bişeyde hiç yaşıyomuyuz o tarz bi acıyı. Of anam yüreğim kalktı gene yaa pır pır ediyo bak panik atağım başlicak inanki :)))

durr kızz sakin ollll :)))ınternette okudydum ya kimileri adet sancısının 3 4 katı kimileride koca karnına kemer sıkıyorlar gevsetıyorlar tekrar sıkıyorlar o sekılde ıfade yazmış annemde cok afedersin buyuk tuvaletin gelirde öyle bi sancı gırer ama engel olur bışeyler gıremezsın lavobaya tutatrsın onun biraz mislini düşün önün arkan cıkcakmış gibi olur dedi ohaa dedim :)))

Aaayyyy annecim Ya mesela o sancı girip hemen 10 dk içinde doğum başlasa bitse ne güzel olur ama öyle değil malesef bak ablam 4 saat çekti. Yoksa dayanır yani insan. Geçenlerde arkadaşım doğum yaptı ilk bebeğiydi akıntım fazlalaştı demiş meğer bikaç gün gele gele suyu bitmiş anlamamış öyle tesadüfen kontrole gidince anlamış doktor hemen yatırmış tabi ama doğuramıyo sancısı yok sunu sancı veriyolar gene yok 1 gece kaldı ertesi gün akşam doğurabildi zor olmuş ama diyo benden daha zor olanları vardı. Kız kayınvalidem diyo rahimi dışarı çıkmış kaç gün popo üstüne oturamamış bebekleri hep iriymiş ama 40lı kilolarla olmuş hep. Kv hep diyo gelin kaynana toprağına çekermiş ama bilmiyorum bana normal yapamazsın didi doktor işte

kimisinden de duyuyorum pat dıye oldu dıyo acılmaya bağlıymış işte tabi catın darsa rıske gırmıyor doktor zaten yapamazsın dıyo alıyo sezeryana valla şimdilik bışey demıyor bana söyle böyle dıye ama 9ayda mı ne yapıcak sanırım catı muayenesi ayy valla bende bılmıyorum kafam allah bullak o günde gelıcek benim elim ayağım tıtrer korkudan sancıda gıder bı akrabamızın öyle olmuş korkudan gitmiş sanıcısı suni sancı vermişler ya öyle olursa diyorum kendımce sonra bol bol herkes için kendim için dua ediyorum kaynanaya cekersek doğuruverırım hemen onun kolay olmuş 3üde :)))

Kıyamam yaa dinlen canm dinlen yorma kendini madem ağrım falan da varmı ben artk çok enteresan olmaya başladım her ay yeni bi belirti oluyo

Agrim yok kuzum. Dün 1 paket ped bitti yarım saat anca suruyordu gece son çare hasta bezi kullandım o derece. Doktor yoğun olabilir demişti . ben bakarken 3 gün yoğun olurdum evlendikten sonra azaldiydi .. Gelmesin gelmesin derken Adetlerimiz bile tuhaflasti son zamanlar kahverengi bile olduğum oldu

Canm benm yaa inşaallah senin de öyle olur hiç korkma kendini sıkma allahım o an sabırlar versin o zamana kadar biz hamile kalamazsak doğumda bizede dua edin (yani acıdan aklınıza gelirse tabi) :)))
senin kalmış şurda 3 ayın falan tasası bana düştü sanki ben doğurcam Inşaallah ilk sancı başladığı sıralarda güzelce açılman olur zorlanmadan dogurursun beni de sinir etti doktorum daha gebelik yok bişey yok ortada muayene etti doğuramazsın didi üzüldüm

inşallah canım dediğin gibi olurda bitiverir hemen ya bılemezsin belki başka bir doktora gıttığınde tersini söyler olamaz mı yani her doktor bir değil ya belki bu konuda da yanılmıştır

Evet yaa benmde öyle git gide azalıyo ilk oluyorum ya ertesi gün sökülüyo tam anlamıyla işte 1 gün oluyo oda. Hele ki gece olursam ertesi gece de oluyo tamam ondan sonra damladan biraz daha fazla yani ortası falan anca doluyo 3. gün zaten kahverengi çamur gibi oluyo sonra tekrar kıpkırmızı geliyo sonra tekrar kahverengi ve bitiş. Çok tuhaflaştı şaşırıyorum artk. Sende dikkat et ama bu kadar yoğun geliyosa kan kaybı olur pekmez falan iç sabahları kan yapıcı şeyler ye ki tansiyonla falan uğraşma bide

inşallah canım dediğin gibi olurda bitiverir hemen ya bılemezsin belki başka bir doktora gıttığınde tersini söyler olamaz mı yani her doktor bir değil ya belki bu konuda da yanılmıştır

Olabilir tabiki ama benm doktor işinin ehli 65 yaşında falan birine daha öyle demiş taa ne kadar önce kadın inanmamış ukala ukala konuştu dedi anlatıyo kvle bana (eşimin ebedi bu kadın) Bide aile dostları :) neyse kadın hamile kalmış kendi doktoru da hep son ana kadar normal normal demiş tabi bebek kanala girememiş çatı dar olduğu için hemen sezaryana almışlar öyle olmuş. Sonradan da ziyaretine gelmiş siz böyle dediniz de ben inanmadım haklıymışsınız falan diye :)) o yüzden yanılma payı az yani ondan üzüldüm

Aynen dediğin hale döndü benimde adetlerim.. Huy değiştirdi sonra tansiyon değil de basım fena

ahh canım hayırlısı olsun eğer normal yapayım derken bi sorun olur hem sen hem bebek rıske girer belkide olmaması daha hayırlıdır üzülme nabıcaksın bebeğini sağlıcakla kucağına alda sende sağlıklı ol ha sezeryan ha nomal farketmez bu hepimiz için gerçerli herkese hayırlı doğumlar versin allah

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…