- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.101
Bnmki gecn hfta 12cm 198gr.di doktr demedi ama kagtta yaziodu ordn gordm bnde :)Merak ediyorum kilosunu boyunu :)
Evet canm öyle görünüyor iyi niyetinden kaybediyosun. Maşallah kv de sağ gösterip solu yapıştırmış resmen bravo vala ona. Bence sen onlardan elini eteğini çek canm daha fazla zarar vermesinler size. Sen eşinle mutlu ol sonra zaten her zorluğu aşarsınız birlikte. Mübarek gün yaptıklarına bak. Gidişini bile nerdeyse sana bağlicak hani aman ben gidiyorum Enyalios rahat etsin der gibi. Allah'a havale et canm boşver kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Eşin zaten destekçin gerisini salla yolla gitsin
Aynen canım eşim destekçim olmasa kafayı yerdim heralde.. Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez ki.. Ve tedavide olduğumu bile bile psikolojimle oynuyor.. Allah'a havale ediyorum ben artık. Kocasıda eltimin cümleleriyle konuşuıyor. Öyle kılıbık bir insan. Benim eşime hiç bir zaman abilik yapmamıştır, ama biz saygımızdan sevgimizden kusur etmedik ona. Bu işte bizim hatamız hep veren taraf olduk.. Evimi yaptırıyorum inşaat zamanım, abisine 5 milyar para verdi eşim borç. Zaten sıkışıktık.. İnsan nankör olmamalı... Kayınvalidem eltimi tuttuğu kadar beni tutsaydı bugün böyle olmazdı zaten.. Hiçbir zaman adaletli davranmadı... Hasta şimdi beyninde ödem var, belinden su aldılar. Son 1 aydır sürekli onun yanındaydım hizmette sınır yoktu, ama bak ben yine kötü oldum. Kadın bir de bu hasta haliyle eltimin memleketine gidiyor inanılır gibi değil. Bu nasıl bir yaranmaktır anlamadım benim aklım almıyor. Bu arada canım 1 tane görümcem var o da bu eltimden darbe alan insanlardan.. O nedenle benim yanımda, ama ezelden sever beni zaten...
Allah allah siz bence boş zamanlarınızda eltinden ders alın canm anca öyle denge kurulur heralde baksana kv maşallah dirilmiş bide. Madem öyle eltin niye bakmadı kv.ne? Enteresanmış kullanmışlar sizi demek ki bi güzel geçmişler ola. Sende görümcenle birlik ol madem oda kudursun. Zaten bu noktalara gelecek ne vardı ki anlamadım küçücük bişey büyümüş hiç gereği yokken herkes birbirine düşmüş. Sen onu hayatını bırak hafızandan dahi sil bence. Artk hiç lafını bile etme boşver konuştukça zıplıyo insanın sinirleri
inşallah bhccg değerlerim 2491 çıktı yaklaşık 5-6 haftalık bir hamileliğim varAyy ne güzel yaaaa acaba bende bigün buraya HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMM diye yazar mıyım?inşallah tez zamanda olur da yazarmmm
Maşallah de anası :)
Masallah Mert'imize :) rahat gecti mi yukleme?kızlar hastaneden geldik çok şükür büyümüş tobiğim 754 gr 32 cm olmuş şeker yüklemeside yaptırdık akşama yada sabaha arıcak doktor sonuçlar için bu ayıda atlattıksizler nabıyorsunuz yime pek kimsecikler yok
Sezeryanin en guzel yani temizligini bitir bir gun dinlen git al bebisi :)ah keşke su tarıhler arası dıyor ama belli olmaz ki işte
Oy masallah minik Kuşa ya :) daha dun gibi ogrendigimiz vakit :)Bnmki gecn hfta 12cm 198gr.di doktr demedi ama kagtta yaziodu ordn gordm bnde :)
Sezeryanin en guzel yani temizligini bitir bir gun dinlen git al bebisi :)
Gununu bilmek anlaminda tatlimYaa hiçte güzel değil neresinden tutarsan tut ben ablamı gördükten sonra bırak doğurmayı bebeğin adını bile rafa kaldırdım aslında
Masallah Mert'imize :) rahat gecti mi yukleme?
Sezeryanin en guzel yani temizligini bitir bir gun dinlen git al bebisi :)
Yaa hiçte güzel değil neresinden tutarsan tut ben ablamı gördükten sonra bırak doğurmayı bebeğin adını bile rafa kaldırdım aslında
Gununu bilmek anlaminda tatlim
cok mu zor geçti doğumu sezeryanmıydı ?
Yok vala normal doğumdu 4 saat falan sancı çekti suyu gelmemiş sanırın sonra doktor eliyle patlatmış hatta bebeğin kafasına değmiş eli geliyomuş yani sonra birden bire sezaryana almışlar neymiş efendim bebek kakasını mı yapmış yoksa yemiş mi ne zehirlenirmiş doğduktan sonra da öyle bişey yoktu tabiki. Beline iğne yapıyolar ya epidural hani o feci bi acıymış bide doğumdan sonra kalıcı bel ağrısına sebep oluyomuş ablamın haricinde de başkasından da duydum yani. Anlayacağın uğraşmamak için kestiler ablamı
ayyy baya kötü olmuş epidurali bide herkes cok iyi dıyordu ya alla alla demekki herkesin bünyesine göre değişiyo
Olabilir canm bende tam bilmiyorum ama çoğu kişi bel ağrısı yapıyo diyo zaten vurulan iğne de kalın ve uzun bi iğne taaa omurilikteki kemiğe kadar giriyolar daha doğrusu oradaki kas mı sıvı mı ne var orayı uyuşturuyolar bakmıştım ben netten. O iğneyi vurdukları an ablam istem dışı doğrulmuş duuur napıyon sakat mı kalmak istiyon eğilmen lazım sakın kalkma demiş doktor. Ben çok korkuyorum bide bana normal yapamazsın çatın dar dedi ya hepten ölüyorum korkudan napcam diye. Daha olmadan böyleyim düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?