- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.141
Aynen dediğin hale döndü benimde adetlerim.. Huy değiştirdi sonratansiyon değil de basım fena
İnsan buyumus oldugunu tahmin ediyor ama yine de duyunca bi degisik oluyorsun ya :) bicir bicir oynuyo benimki artik gobecik attiriyoevet teyzesi ne kadarda büyümüş :))evet cok rahattı direk içtim elmalı maden suyu gibiydi tadi sanki :)
ahh canım hayırlısı olsun eğer normal yapayım derken bi sorun olur hem sen hem bebek rıske girer belkide olmaması daha hayırlıdır üzülme nabıcaksın bebeğini sağlıcakla kucağına alda sende sağlıklı ol ha sezeryan ha nomal farketmez bu hepimiz için gerçerli herkese hayırlı doğumlar versin allah
Oyle ya da boyle cikacak bu bebissezeryanı herkes zor dıyor normali kolay diyor kuzum ama :)?
İnsan buyumus oldugunu tahmin ediyor ama yine de duyunca bi degisik oluyorsun ya :) bicir bicir oynuyo benimki artik gobecik attiriyo
Amiiiiiiiiin amiin canm benm nerde varsa inşaallah rabbim sağ salim kurtarsın herkesi. Sende stres yapma iyi mi bizim komşunun kızı normal olcakmış akıllı doğuma 1 hafta kala video falan izlemiş bi fırlamış tansiyonu bi daha düşürememişler mecbur sezaryan olmuş. Aman diyim böyle şeyler yapmayın sizde. Zaten videoda bişey yok ki arka arkaya izledim hepsinde de ağladım ben. Önemli olan sancısı yani ona dayanabilmek. Top varya ona otur egzersiz de yap çok iyi geliyomuş bide yürüyüş
Bende agliyorum korkmuyorum da :))Amiiiiiiiiin amiin canm benm nerde varsa inşaallah rabbim sağ salim kurtarsın herkesi. Sende stres yapma iyi mi bizim komşunun kızı normal olcakmış akıllı doğuma 1 hafta kala video falan izlemiş bi fırlamış tansiyonu bi daha düşürememişler mecbur sezaryan olmuş. Aman diyim böyle şeyler yapmayın sizde. Zaten videoda bişey yok ki arka arkaya izledim hepsinde de ağladım ben. Önemli olan sancısı yani ona dayanabilmek. Top varya ona otur egzersiz de yap çok iyi geliyomuş bide yürüyüş
Oyle ya da boyle cikacak bu bebistemizlik acisindan iyi olur diye diyorum tatlim evi temizle iki gune batiyor temizcecik eve gelsin çoocum :-/
izlemem ben etkilenirim hemen :))yürüyüşlere coktan başladım arttırmam lazım :))
Bugun bi 4 saat saksi degistirmekle balkonla ugrastim yoruldum banyo yaptim bir saat once benimki de rahatladi sanirim karnim bi o yana bi bu yana gidiyobebeem canmm nasılsın nasıl gidiyo bebişle :)
Bende agliyorum korkmuyorum da :))
Bugun bi 4 saat saksi degistirmekle balkonla ugrastim yoruldum banyo yaptim bir saat once benimki de rahatladi sanirim karnim bi o yana bi bu yana gidiyo
Bende gorumceme gel dedim de bi haftasonu halledecegiz bakalim :) daha minnak seyler yikanip utulencek :)ohhho o zaman annem kayınvalıdem benden önce temızlığe gelırler zaten onlar benden heyecanlı :)))))))
Evet tatlm iyi yapmışsın aynen devam inşaallah faydasını da göreceksin ohh miss
Ya tamam herkes ayni sekilde dunyaya geliyor falan ama her bir hamilelik ayri mucize ya :) icimde minik bi insan var :)Çook güzel bişey yaa ama işte acı kısmı ürkütücü yani nede olsa can çıkıyo içinden hey allahım yaa bu nasıl iştir böyle akıl sır ermiyo..
Bende gorumceme gel dedim de bi haftasonu halledecegiz bakalim :) daha minnak seyler yikanip utulencek :)
Kayinbabam katsima oturdu benimki basladi donmeye :) sal aldim orttum hemen hareket etmesini beklesen etmez :))Oohhh sizden iyisi yok deseneoğluşunun yeri iyi maşaallah dolansın dursun tabi :)))
Esime diyorum coraba bak anca senin basparmagina olur :))daha onlard var demi ya yıkanıp ütülencek :)
Ama aynen annenin dedigi gibi oluyor :))durr kızz sakin ollll :)))ınternette okudydum ya kimileri adet sancısının 3 4 katı kimileride koca karnına kemer sıkıyorlar gevsetıyorlar tekrar sıkıyorlar o sekılde ıfade yazmış annemde cok afedersin buyuk tuvaletin gelirde öyle bi sancı gırer ama engel olur bışeyler gıremezsın lavobaya tutatrsın onun biraz mislini düşün önün arkan cıkcakmış gibi olur dedi ohaa dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?