- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.641
Gel kiiz beraber agliyalim...kan verdim kolumu cok acitti yakti boyle nerdeyse oturdum koluma bastiriyorum yanimda hamile bi kadin var koskoca kadin beeen agladim yaa hastane icinde...gozlerim sulandi sonra kalktim disari ciktim...ilaclar yedirse de ben yemicem durucam cano...hedefime 5 kilo kaldi alamamam hayiiiir?!...bugun bende hic umut verici degildim yani...ama sabaha kadar uyuyamadim dua ettim hep hayirlisini ver diye...var bunda da bi hikmet?
Gel kiiz beraber agliyalim...kan verdim kolumu cok acitti yakti boyle nerdeyse oturdum koluma bastiriyorum yanimda hamile bi kadin var koskoca kadin beeen agladim yaa hastane icinde...gozlerim sulandi sonra kalktim disari ciktim...ilaclar yedirse de ben yemicem durucam cano...hedefime 5 kilo kaldi alamamam hayiiiir?!...bugun bende hic umut verici degildim yani...ama sabaha kadar uyuyamadim dua ettim hep hayirlisini ver diye...var bunda da bi hikmet?
Hastane olmasa daha fazla aglardim da tuttum kendimi...cok agrim var kistten galiba?bi de saglikla adet olsaydim da...aynen güzelim hakkımızda hayırlısı olsun bazen oluyor işte ağlayınca rahatlıyorum bu beni biraz idare ediyor 2 3 hafta sonra tekrar dolup ağlıyorum öyle öyle devam işte
Yoo az cok anladim yaz canim bekliyorumsana içimi daha rahat dökebilirim ama kk doktorun sayfasına yazdığım yorumu kopyalasam olur mu şimdilik yemek yapmam lazımda anlatıcam ama sonra tekrar.. şimdi sen bu yorumu anlayamıcan dimi ne kadar saçma yazdım çünkü biliyorum
Yoo az cok anladim yaz canim bekliyorum
Anladim yine zaman kaybi yani...bende oyle aradayim ki simdi...beklemek yine3 4 ay kendiniz deneyin dedi. tüp bebek doktoru olduğu için kendisi gebelik takibi yapmıyor kendi hastalarını bile 3. aydan sonra başka doktora yönlendiriyor riskli bi durum olmadığı sürece..
Anladim yine zaman kaybi yani...bende oyle aradayim ki simdi...beklemek yine
Gorunen yok ama olumlu dusunucem canim...
Canim ben 2 doktordan da bi kac ay deneyin cumlesini duydugum icin artik bana zaman kaybi geliyo...artik ben direk mudahale istiyorum...o yuzden bu sabirsizligim...bilmiyosun anladim ama dua kuzum hayirli olanla karsilastrisin Rabbim...zaman kaybı değil aslında . ben zaten aşılama için gitmiştim hasta takibi yapmadığını biliyordum.. ne beklediğimi bende bilmiyorum yani
Canim...yumurtlama belirtisi dicem olurmu bilmiyorum kiYaaa tüh üzüldüm vala ne yalan söyliyimhayırlısı olsun canm hiç canını sıkma vala benm artk pek umrumda değil çünkü rabbim vereceği vakti biliyo ben niye kendimi üzeyim ki yani naparsak yapalım sonuç değişmicek böyle düşün bence kız benmde dün sağ göğsümde acı oldu hemencik geçti sonra sol tarafım oldu geçti oda hemen. Ama bugün nerdeyse bütün gün yine sağ göğsümde oldu çok fena ya canm çok acıyo Yani hani böyle yemek yaparken yağ veya su sıçrar ya onun gibi ama öyle komple falan değil sadece ufak bi kısım sinir oldum yaa geçiyo sonra yine oluyo anlamadım gitti
Canim ben 2 doktordan da bi kac ay deneyin cumlesini duydugum icin artik bana zaman kaybi geliyo...artik ben direk mudahale istiyorum...o yuzden bu sabirsizligim...bilmiyosun anladim ama dua kuzum hayirli olanla karsilastrisin Rabbim...
Canim insallah seninde planin hayirlisiyla duzene girer gerek kalmaz asilamaya...canim durumun bendrn farkli ama sana diyecegim arastirma beni surundurdu...agustosta gitmistim kasim da polip ameluyati oldu ve taaaa subat gibi klomene basladi aradaki ay suresini goruryomusun?ama bilmiyorum icin rahat edicekse seni yormicak bi arastrma hastanesi bul hakkinda hayirlisi olsun keskelerim cok benim niye dusunmeye basladigimizda direk ozele gitmedim diye yaklsak 1 yilim heba oldu...insallah icine sinen bi yer bulursun...bilmiyorum canım histeroskopi sonrası hamile kalan hastaları çok belki bende onlardan biri olurum normal gebeliklerim olduğu için tedavi seçeneğini sunmuyorlar aslında bu daha iyi belki de .. bazı doktorlar sadece para için o seçenekleri sunuyorlar. aslında yine dediğim zamanlamaya denk geldi ben eylül ekim gibi aşılama düşünüyordum o zaman gidecektim yine aynı hesap oldu.. acaba araştırma hastanesine gitsem mi diyorum anormali gebeliğim ve pıhtılaşma dolayısıyla genetik doktoru seni gebelikte perinatoloji takip etmeli demişti.. oraya da gidip öyle mi beklesem acaba avi testi de denerim arrtık
Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
zeynepsibel ---------------- ---9 Haziran-14.deneme
yaren92 ----------------------- ---18 Haziran-10.deneme
A amorevole ----------------------------14 Haziran-25.deneme
@hale8305-------------------------16 Haziran-6.deneme
ftsch ---------------------------- ---7 Temmuz-17.deneme
@ebrar09------------------------4 Temmuz-13.deneme
nurun_ala_nur -------------------- ---10 Temmuz-13.deneme
@zumrutanka----------------30 Temmuz-27.deneme
Canim insallah seninde planin hayirlisiyla duzene girer gerek kalmaz asilamaya...canim durumun bendrn farkli ama sana diyecegim arastirma beni surundurdu...agustosta gitmistim kasim da polip ameluyati oldu ve taaaa subat gibi klomene basladi aradaki ay suresini goruryomusun?ama bilmiyorum icin rahat edicekse seni yormicak bi arastrma hastanesi bul hakkinda hayirlisi olsun keskelerim cok benim niye dusunmeye basladigimizda direk ozele gitmedim diye yaklsak 1 yilim heba oldu...insallah icine sinen bi yer bulursun...
Canim...yumurtlama belirtisi dicem olurmu bilmiyorum kibana olmadi cunku de...sende haklisin bu sadece can skntisi uzuntuden baska bisey getirmiyo bize...ama caresizlik iste...bi yerden bisey umut edip caresine bakmak bu sureci hizlandirmak icin cabam...hayirlsi olsun ne diyeyim?hepimiz icin...hayirli insanlarla karsilstrisin insallah...
Yok kuzum haftaya gidecektik doktora normalde rapor yazdirmak icin erken gidecegim benim yorgunlugum kafa yorgunlugu bir de gece uyuyamama sikintisiE cok sukur canim bisey yok icini ferah tut...2 gunde olsa kacin bi yerlere....senin bebeisi gorme vaktin gelmis ozlemissin cok buna da bagli keyifsizlik yorgunluk...canim sende elisa toxo yaptirdinmi?
Canim bu peki gebelige engel bi durummu yani gebe kalindiktan sonra yaptirilicak bi durumsa simdiden uzmesen kendini?araştırma hastanesinde bende çok zor günler geçirdim ilk gebeliğimde gitmiştim tövbe demiştim eşime dedim bugün gitsem mi diye genetik doktoru oraya göndermişti beni git diye ama ben gitmedim eşimde gitme başka doktor bulalım diyor.. bir kaç deneyelim bakalım hem ameliyat borcu bitmiş olur .. içime sinen bir doktor bulmak istiyorum mustafa bey alanında çok iyi ama ben onun alanına girmiyorum normal takip yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?