Gebe kalamayanlar buraya.....

Yok kuzum haftaya gidecektik doktora normalde rapor yazdirmak icin erken gidecegim benim yorgunlugum kafa yorgunlugu bir de gece uyuyamama sikintisi yaptirmadim ben tatlim senin nerden esti de yaptirdin?
Canim insallah bi an once duzelirsin ama gebelige bagli bu durumda buyuyo annesiben istemedim doktor direk sordu bu zamana kadar kimse dememisti bende sasirdim...

Ne guzel ornek canim yaaa...bunlaari duydukca insan daha da umutlaniyo insallah bu gebrligimde dogal olur...ikinci ucuncu....6 7 derken hoooop takimi kurmusum zaten olay su ilk sipayi dogurmakta...sonrasi gelir insallahh...

Kizlar ani bi kararla gelinligimi ve nisanligimi kiralamaya karar verdim...tesetturlu gelinlikte guvenebilecegim bi yakininizin ihtiyaci varsa yardimci olabilirimaklinizda bulunsun...

Canim insallah bi an once duzelirsin ama gebelige bagli bu durumda buyuyo annesiben istemedim doktor direk sordu bu zamana kadar kimse dememisti bende sasirdim...
Az kaldi sayilir idare edecegiz az daha napalim :) testi duydum ama isteyen doktor olmadi hos ben yirtmasam totomu hormona bile bakmazlardi

Canim bu peki gebelige engel bi durummu yani gebe kalindiktan sonra yaptirilicak bi durumsa simdiden uzmesen kendini?

ilk gebeliğimde doktor sorunu yaşadık kaç doktor gezdim o yüzden iyi bir doktor bulup takibimi o yapsin istiyorum.. bebekte ki sağlık sorunu bebeğin gelişimiyle alakalı folbiol kullanmaktan başka bi etken yok.. pıhtılaşma kafa karışıklığı yapıyor biraz. şimdi gebe kalırsam doktor gelir dedi ama 3. aydan sonra başka doktora devam et dediğinde tekrar arayışa girmem gerekecek. araştırmaya da bi gideyim diyorum onlar ne diyecek genetik doktorunu yazdığı kağıtta var belki yardımcı olurlar. oraya da gidip öyle beklemeyi düşünüyorum şimdilik

Az kaldi sayilir idare edecegiz az daha napalim :) testi duydum ama isteyen doktor olmadi hos ben yirtmasam totomu hormona bile bakmazlardi
Et tabi canooo insallah az kaldi...dualarimiz seninle daima...iste tecrubeleniyoruz ben bilmezdim ovi gunu tahlili falan filan burda ogrendim iyiki ogrenmisim bak daha neler duyacaz?

Anladim canim...dedigin gibi belki sonuclar test tahliller elinde olunca daha kolay olur belki Rabbim yuzumuzu guldursun insallah...peki ben simdiden o pihtilasma testini yaptirabiliyommu?

Anladim canim...dedigin gibi belki sonuclar test tahliller elinde olunca daha kolay olur belki Rabbim yuzumuzu guldursun insallah...peki ben simdiden o pihtilasma testini yaptirabiliyommu?

yok canım yapmıyorlar gebelik kayıplarında yapıyorlar hatta devlet hastanesi bana yapmadı özelde yaptırdım kayıplarım olduğu halde..

Hadi yaaa ona simdiden baktiryim dedim annemin 4dusugu var bu sebeple...ondan da korkuyorum

doktorunla konuş istersen bu durumu. çünkü genetiğe gittiğinde ilk aile de kayıp var mı onları soruyor. bazı testler var protein c protein s homosistein gibi bazı değerler var bunlarda sorun varsa pıhtılaşma olma durumu var. bnm homosistein değerim normal çıkmıştı genetik doktoru sorun olsaydı bu testte belli olurdu demişti o yuzden yapmamıştı pıhtılaşma testini ama ben o sıra folikasit kullanıyordum bu de homosisteini düzenliyor belki de o yüzden normal çıktı değer

Et tabi canooo insallah az kaldi...dualarimiz seninle daima...iste tecrubeleniyoruz ben bilmezdim ovi gunu tahlili falan filan burda ogrendim iyiki ogrenmisim bak daha neler duyacaz?
Herseyde vardir bi hayir Allah'in izniye gevecek bu sikintili gunler fahri doktora olacaz yakinda zaten

Evet canim en iyisi sorayim eger hastane yaparsa yaptirayim bu testi ben!...

Herseyde vardir bi hayir Allah'in izniye gevecek bu sikintili gunler fahri doktora olacaz yakinda zaten
Insallah canim...dua o zaten hayirlisini hayirlisiyla nasip etsin...gecicek dimi kuzum...baska sorunlarla beraber icimi acitiyo bu durum...esime belli etmemek icin guluyorum espri yapiyorum ama oyle olmuyo

Hayırlı akşamlar..
Ne zamandır doğru dürüst giremiyorum ama takipteydim burayla iletişimimi koparmadım.. sadece yazmaya fırsatım olmadı kayınpederimin hastalığından dolayı ama sizlere de kırıldım açıkcası hiç beni merak edip soran olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…