Gebe kalamayanlar buraya.....

bebeem ben duphaston kullanıyorum diye 28 günde bir yapmıştım takvim ayarını ama biliyodum öyle olmayacağını yani 7 haziranda değil 4 haziranda adet oldum.yeni bat 30 temmuz ama kaçıncı deneme bilmiyorum canım ne zamandır liste atılmadı bende üstüne düşmemişim.

ayy evet öyle oldu giderken arabada konuşuyorum bak uslu dur falan eşim nasıl gülüyo bana iki gün girdik bakalım beraber sınava alışsın şimdiden bu ülkede hayatın her anı sınav
Valla masallah iyi cesaret ben olsam giremezdim...zaten sinavda heyecandan midem bulaniyo bi de bebis?iyice artardi...dgsye gircem ama nasil olsa bisey yok rahatim bulanti konusunda:))

@ bebeem haziran değil ya kafa karisti bende.4 temmuzda adet oldum.yeni bat 30 temmuz canim.bu arada geçmiş olsun yorgun düşüyorsun dur canim benim dikkat et kendine

Ablammm cok ozledim seni yaaagecmis olsun insallah...safi ismiyle sifa versin Rabbim...
Amin inşaallah tubamm dua et gülüm banada.hafta içi azar azar yapmaya calisiyodum çok yorgundum zaten cuma izin aldim.ev temizlemeye geçti.asidi Yoruldum .cumartesi kvalide görümce bizim gelin öğlende geldi yaptilar yemekleri.ayakta duramiyodum artik sağ kolum kürek kemiğinden kulunc girmiş asiri agri yaptı iki gün.eşim dun aksam kantoran yagiyla ovdu Allah razi olsun.bugün ise gelebildim.bide mide ilaclarimi evde unutmusum.bide adetin sorma yani

Canim ablam...yorma kendini kol agrisi cok kotu heleki adet agrisi...bi de miden problemli benim gibi..Allah yardimcin olsun...keske bugun de izin alsaydin?

Hemen bi bakinayim ablacim :)

Hamilelik Takvimi

bebeem ----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme

esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme

zeynepsibel -------------------9 Haziran-14.deneme
yaren92 --------------------------18 Haziran-10.deneme
@mdk35----------------------------14 Haziran-25.deneme
hale8305 -------------------------16 Haziran-6.deneme
ftsch -------------------------------7 Temmuz-17.deneme
@ebrar09------------------------4 Temmuz-13.deneme
nurun_ala_nur -----------------------10 Temmuz-13.deneme
ciftsariliyumurta ----------------30 Temmuz-27.deneme

bebem benıde ekle kız takvımeeee

Yoruldum kuzum ya iyi bi dinlenmeye ihtiyacım var ama gel gör ki bitmiyor telaseler
Canim benim insallah gecicek bu gunler...yavruna kavusacaksin saglicakla insallah...dayan guzelim az kaldi...dogumdan once bi tatile git bayram firsat sana bak...hafta sonuna baglayip 3 gun bile bi nefes alsan baska bi yerde dinlensen kar senin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…