- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.621
Duzelttim ablacim isin kötü yani yorulsam da uyuyamiyorum@ bebeem haziran değil ya kafa karisti bende.4 temmuzda adet oldum.yeni bat 30 temmuz canim.bu arada geçmiş olsun yorgun düşüyorsun dur canim benim dikkat et kendine
Folidoce nin bi etkisini goruyomusun?bi doktoruna sor canim inofolici bana da yardimci olmus olursun
Beklenen adetle denemeni söyle tatlımbebem benıde ekle kız takvımeeee
O da zor ya iki güne de raziyim gerci. Bugün kan sonucumu aldim şükür bebek kan uyusmazligindan etkilenmemis ama igne vurulacagim yine de bu hafta perşembe günü gel hem bebege de bakarız dedi bari bebisi gorsem de neselensemCanim benim insallah gecicek bu gunler...yavruna kavusacaksin saglicakla insallah...dayan guzelim az kaldi...dogumdan once bi tatile git bayram firsat sana bak...hafta sonuna baglayip 3 gun bile bi nefes alsan baska bi yerde dinlensen kar senin icin...
Beklenen adetle denemeni söyle tatlım
Beklenen adetle denemeni söyle tatlımbebem benıde ekle kız takvımeeee
Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
zeynepsibel ---------------- ---9 Haziran-14.deneme
yaren92 ----------------------- ---18 Haziran-10.deneme
@mdk35----------------------------14 Haziran-25.deneme
@hale8305-------------------------16 Haziran-6.deneme
ftsch ---------------------------- ---7 Temmuz-17.deneme
@ebrar09------------------------4 Temmuz-13.deneme
nurun_ala_nur -------------------- ---10 Temmuz-13.deneme
@zumrutanka----------------30 Temmuz-27.deneme
O zaman adet olunca tahmini bi vakit ver :)benım adet duzensız cnm ne zaman glcegını bılmem kı:) subat ayında basladık denemeye cnm
O zaman adet olunca tahmini bi vakit ver :)
Bu ayki adetin gecsi o tarihe gore vakit ver ekleyeyim yaninasıl canım anlamadım???
E cok sukur canim bisey yok icini ferah tut...2 gunde olsa kacin bi yerlere....senin bebeisi gorme vaktin gelmis ozlemissin cok buna da bagli keyifsizlik yorgunluk...canim sende elisa toxo yaptirdinmi?O da zor ya iki güne de raziyim gerci. Bugün kan sonucumu aldim şükür bebek kan uyusmazligindan etkilenmemis ama igne vurulacagim yine de bu hafta perşembe günü gel hem bebege de bakarız dedi bari bebisi gorsem de neselensem
Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
zeynepsibel ---------------- ---9 Haziran-14.deneme
@mdk35----------------------------14 Haziran-25.deneme
ftsch ---------------------------- ---7 Temmuz-17.deneme
@ebrar09------------------------4 Temmuz-13.deneme
nurun_ala_nur -------------------- ---10 Temmuz-13.deneme
yaren92 ---------------------- ---27 Temmuz-11.deneme
@zumrutanka------------------30 Temmuz-27.deneme
Bu ayki adetin gecsi o tarihe gore vakit ver ekleyeyim yani
Selam kizlar ben bugun yine bisii yaptimmm
Halsizlikten dolayi kan verdim bi de betaya baktridim...kan degerlerim dusmus denir eksikligi cikti acciiik...beta negatifsonra hazir durum musit diye bi de sag tarafimda kasilma var diye muayene oldum sag tarafimda yumurtam var 2.5mmlik...catlar adette dedi...smear da yaptirdim bi de bana elisa toxxo mu ne oyle bisey yapti...kizamik cikmadiysa yada cikmaya elverisliyse diye...hamilelikte problem oluyomus...10gun sonra butun sonuclarla gidicem...esinin degerleri eksik dedi 12milyon yeterli degil dedi...inofolici degistirdi folidoce verdi...doktoru degistirmis oldum ama bilmiyorum bu da yeni bi adim sanki...dua ettim Rabbim hayirli olanla karsilastr yurgimi mahzun etme diye...hayirlisi olsun...yani adet gelmedi ama bebis yok
Anam ahzimi acamadimki doktor kizamik gecirdinmi dedi hooonksenin adınnurun_ala_nur ama hiçte öyle değil yaramaztuba bana bu smear denilen testten hiç yapmadılar nedense. sarılasına geldi kız sana hakkımızda hayırlısı canım.. peki tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz dedin mi.
Smeari ben istedim cano gecen gun beraberlik aninda yanma oldu mantarni dedim...bi de 2 yil oldu bi yaptirayim fitil neyin ne olursa artik...ayyy utandim kiiiz du bende sarilayimsenin adınnurun_ala_nur ama hiçte öyle değil yaramaztuba bana bu smear denilen testten hiç yapmadılar nedense. sarılasına geldi kız sana hakkımızda hayırlısı canım.. peki tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz dedin mi.
Anam ahzimi acamadimki doktor kizamik gecirdinmi dedi hooonkkaldim ne alaka dedim ya icimden sonra dedim bilmiyorum?ciktiktan sinra annemi aradim gecirdin su cicegiyle beraber dedi...ama bu gbeleerde yapiliyomus?ben dglim ki kadin nasil bisey anlamadim ama muayne icin gun yok kadinda dolu hep bugun saat 3bucuga verdilerdi...9bucukta gittigim halde neyseki gittim az kisi vardi girdim hemen...bana bu test problemliyse 3 ay ara vericez diyo tup bebege hic giremedim zati?haftaya pazartesi gitcem sonuclar icin...cano demir eksikligi cikti yaaa ustelik ben daha yeni kilo verdim ilaclar ya aldirirsa?
Smeari ben istedim cano gecen gun beraberlik aninda yanma oldu mantarni dedim...bi de 2 yil oldu bi yaptirayim fitil neyin ne olursa artik...ayyy utandim kiiiz du bende sarilayim
Gel kiiz beraber agliyalim...kan verdim kolumu cok acitti yakti boyle nerdeyse oturdum koluma bastiriyorum yanimda hamile bi kadin var koskoca kadin beeen agladim yaa hastane icinde...gozlerim sulandi sonra kalktim disari ciktim...ilaclar yedirse de ben yemicem durucam cano...hedefime 5 kilo kaldi alamamam hayiiiir?!...bugun bende hic umut verici degildim yani...ama sabaha kadar uyuyamadim dua ettim hep hayirlisini ver diye...var bunda da bi hikmet?kan değerin iyiyse demir eksikliğini kafaya takma en azından doktor bana böyle demişti ayrıca ilaçlarda kilo aldırmıyor ya da aldırıyorda ben yemekten farkedemiyorum ayy bilmiyorum ben bugun kötüyüm pek umut verici değilim.. birine sarılıp ağlayasım var hani yorgun olduğu hissedersin ya dönem dönem işte o durumdayım suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?