Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah şifa versin canm yaa inşaallah düzelir en kısa zamanda çok zor gerçekten

ftsch ne durumdasın tabloda seni bekliyoruz :)

bugün gebelik takvimine bakınca ftsch ve sen eski tarihlerde kalmıştınız.@ftsch ye seslendim ama sana seslenmedim.çünkü gelmeyişine anlam veremedim.dedim bıraktı gitti galiba bizi.sen neden cöööö demiyosun bari bide kırılmış bize bak bak bak :)

bilmem varmıdır ama ben scarlett kullanıyorum bimde alıyorum :))))

çörekotlu hakiki bal yemeni tavsiye ederim sanırım bebişe bi zararı yok birde boğazlarını yumuşatmak için ıhlamur iç dene bakalım bu hafta.çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzuuu havalar sıcak diye cam pencere açık olur hasta eder

canım benim rabbim şifasını versin inşaallah tez zamanda şifa bulsun inşaallah

inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur cnm. uzun zamandır hastanede yanlş hatırlamıyosam. allah yardımcınız olsun

yok kız eski tarih değil 7 temmuzdu işte bu gün gelecek sancım da çok. yatılı misafirim vardı bi kaç gündür aksilik üzerine aksilik yaşadık. çok yoruldum ve stres yaptım ondan ben de hiç giremedim

zaten öyle oldu abla duştan sonra kanepede uyuyakalmıştım kalkınca bide dondurma yedim 1 haftadır çekiyorum bakalım İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ

ben bunu daha önceden de okumuştum yazı içeriği aynıydı bunu biraz daha geliştirip başbakana kadar gitmiş yazı.. protesto amaçlı yazılmış olsa gerek

Bu üçüncü ramazanimiz ve ilk defa gelen giden derken yoğun geçiyor ondanda bu yorgunluk. Benimki şu an keyfinden tepiniyor mesela :)) perşembe saat 9.15 de randevumuz var oğluşla :)

o anlamda bizdede o yoğunluk var gecen seneye göre az ama bu sefer cok geniş kapsamlı mısafır alamadım:))))ohh ne güzel görcen özlemişindir benim daha 25 gün var pehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…