- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.741
kimse yok ki cano hiç tadı kalmıyo buranın yaa sabah eskiden sayfa okumaktan öğle olurdu ne zmndır kimseler yokSelam bal cicekler
Oyle canim yaa eski nesesini yitirdikimse yok ki cano hiç tadı kalmıyo buranın yaa sabah eskiden sayfa okumaktan öğle olurdu ne zmndır kimseler yok
aynen bnd bakıp çıkıyorum giren yok eskisi gibi olamıyo bi türlü kaç aydır yaaOyle canim yaa eski nesesini yitirdibende de arada bakiyorum kimse yok cikiyorum
Duzelir insallah kuzum...nasil gidiyo bebisle?aynen bnd bakıp çıkıyorum giren yok eskisi gibi olamıyo bi türlü kaç aydır yaa
çok şükür iyi cano sadece 1 haftadır öksürüğüm geçmedi o zorluyo baya kışın bile böyle olmamıştı yaaDuzelir insallah kuzum...nasil gidiyo bebisle?
iyi cano sn nasılsın naptın kpss yi ben bilmediklerimi boş bıraktım ama bildiğim halde işaretlemediklerim vardı belki yanlıştır dedim ama meğer doğruymuş kaç sorumda öyle gittiGunaydin kizlar nasilsiniz
Hadi yaa keske isaretleseydin cnm insanin ilk aklina gelen dogru cikiyo her zaman. Tatlm ben girmedim sinava sinav yerimi cok uzaga vermisler bende gitmedim zaten bu sene umudum hic yokiyi cano sn nasılsın naptın kpss yi ben bilmediklerimi boş bıraktım ama bildiğim halde işaretlemediklerim vardı belki yanlıştır dedim ama meğer doğruymuş kaç sorumda öyle gitti
bnd 2 gün gittim bilmediklerimi emin olmadıklarımı boş bırakayım dedim sonra netten sorulara bakınca pişman oldum keşke işaretleseymişim ama iş işten geçti yaaHadi yaa keske isaretleseydin cnm insanin ilk aklina gelen dogru cikiyo her zaman. Tatlm ben girmedim sinava sinav yerimi cok uzaga vermisler bende gitmedim zaten bu sene umudum hic yok
Anladm tatlm hayirlisi :))bnd 2 gün gittim bilmediklerimi emin olmadıklarımı boş bırakayım dedim sonra netten sorulara bakınca pişman oldum keşke işaretleseymişim ama iş işten geçti yaa
Allah razi olsun canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah. Doktor bir şey demiyor sebep olarak. Embriyolar iyi kalitedeydi 5. Gün embriyosuydu rahim kalinligi iyiydi ama olmadı diyor. Bir sonraki denemeden önce histereskopi ile Rahime çizik atalım bir de karyotip analiz yani gen analizi yapalim dedi. Onların da toplam fiyati 10.000 i buluyor. Tüp bebek hariç. Ne yapacağımı şaşırdımAllah yardımcınız olsundoktor başka ne dedi peki tutunamasyla ilgili
Dikkat et cano oksurugu duzeltecek caylar vardir saracogluna bi baksana?çok şükür iyi cano sadece 1 haftadır öksürüğüm geçmedi o zorluyo baya kışın bile böyle olmamıştı yaa
Benim doğum sonrası vurdular düşük sonradi vurdular bunda 28.haftada test yapti yarin vurulacagim sen bir sonraki gidisinde sor bi bakalımhmm doğru canım unuttum onları bak yinede bn sorarım zamanı geldiğinde bnm kini
Oncelikle sakin olun...yeni evlisiniz ve dis etkenler sebebiyle cocuk icin strese girmissiniz...kaynvldenizle gtmek durumundaysaniz eger sorununuzu o var diye anlatmamazlik yapmayin yeni evliykrn adet duzeni degisebilir bende 40 gun adet olamamistim 3 aylik evliyken ama sonra ilacla duzene girdi...kilonuz kac?ben 2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz ama olmuyo onun icin endiseye kapilmak icin erken...adet durumunuzu dengeye aldiginizda baska problem cikmaz insallah...kisirim demek icin cok erken...merhaba bende aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim 5 giricez az kaldı.
bir aydır esim ile bebek dusunuoruz.
evlendigim aydan beri regli olamıyorum
ilk ay iltihaplanma oldu bir ay ilac kullandım ve doktor iltihaplanmanın kalmadıgını soyledi . fakat yine regli olamadım. doktora kayınvalidemde bnmle beraber girdigi icin adet olamadıgımı doktora soyluyemedim.
esime bu durumu anlattım her gittigim doktora benimle girmek zorundamı dedim.
huzursuzluk cıkarmak istemiorum ama ruh halim bozulmak uzere.
en yakın arkadasım benden bir hafta sonra evlenmisti suan 5 haftalık hamileymis. bunu duydum ve dahada istek geldi. cocukları cok seviyorum kendimi anne olmaya hazır his ediyorum. cocuk gelisimi mezunuyum. ailemde halamın cocugu olmamıs benimde olmayabilirmi acaba die korkum basladı .
napıcam bilmiyorum .kayınvalidemde her gidisimde alttan alttan torun istedigini belli edio.esimde bebek istio bende istiorum.tabiki ALLAH'ın takdiri nezaman ise ozaman.3hafta once test yaptım evde negatif cıktı.daha gencim yeni evliyim ama hic olmazsa diye korkuyorum.
esime doktora gidelim dedim oda tamam gideriz dedi .nezaman gidicez bilmiorum gidersek diyetisyenede gidicem kilo problemim var.
regli olamadım icin de korkuyorum ya kısır isem cıkıcak sonuctanda korkuyorum yardım edin kızlar ne yapmalıyım((
canım benim icime birszda olsa su serptin kilom 78 daha onceleride kilo problemim oldu diyetisyenede gittim ama ne yaptıysam kilo veremiyorum. esimde benim gibi kilolu kilomu sorun etmesede ben problem ediyorum internetten arastırmalar yapıorum 3 ay kadar regli olamadınız zaman doktora basvurın diolar . kayınvalide durumuna gelince onun azına malzeme vermek istemiorum af edersiniz onunda psikolojik sorunları var bir anı dier anını tutmuyo bu yuzden rahatsız oluyorum bi kere dedim doktora nie benimle giriosın dedim benim kızımda giriyo anne kızız dedi bende o giriosa sende girmwk zorundamısın ben rahatsı oluorum dedim doktor beni tanıo merak etme dedi hemsire ye doktor deistirme formunu doldurmaya gitmism orayada girdi hemsire prezarvatif vericek oldu sifreli konustu ona bile o ne ne vericeksiniz dedi hemsirede bizim aramızda sizi buraya bile almam yasak dedi ama hanımefendi anlamıo cok deisik bi kafa yapısı var anlamadım gitti napıcam bilmem..kilonuz kac?b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?