Gebe kalamayanlar buraya.....

o anlamda bizdede o yoğunluk var gecen seneye göre az ama bu sefer cok geniş kapsamlı mısafır alamadım:))))ohh ne güzel görcen özlemişindir benim daha 25 gün var pehhhh
Bizde kan uyuşmazlığı var ya iğne için rapor yazacak haftaya çarşamba gidecektim bu hafta gel de raporunu yazalım igneni vurul dedi yine delecekler beni :-/

S..a.. canım naber???

Merhabalar arkadaslar. 29 yaşındayım pkoluyum ve ilacsiz adet olamıyorum o kadar ileri yani pkom. Gecen yıl tüp bebekle hamile kaldım 11. Haftada kalbi durdu. Bu yıl dondurulmus 2 tane transfer edildi ama bu sefer hiç tutmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Maddi manevi çöktük. Bana da dua edin...

Bizde kan uyuşmazlığı var ya iğne için rapor yazacak haftaya çarşamba gidecektim bu hafta gel de raporunu yazalım igneni vurul dedi yine delecekler beni :-/
ee bzde de var cano gerek olmazsa hamilelikte vurmayız doğumdan sonra vurulursun dedi hem çocuğun kanına da bakarız uyuşmazlık olursa onada vurulur dedi sana nye hamilelikte vurucak

Allah yardımcınız olsun doktor başka ne dedi peki tutunamasyla ilgili

bebeem Yine umutlar söndü gecikince acaba mı dedim ama ne edek. Bu ay da rabbim hayır dedi bize. Hayırlısı neyse o olsun artık. Yeni bat 4 ağustos. Deneme bilmem kaç olduysa

Merhaba hanımlar:) Ben bir senedir evliyim ancak son 4 aya kadar kendi aramızda korunduk. 4 aydır bebiş için deniyoruz ama endişeleniyorum. 31 yaşındayım ve fazla kilolarım var vermekte zorlanıyorum (76 kg- 160 cm boy) daha önce doktor kontrolüne gittiğimde , doktorum mutlaka kilo vermelisin rahim duvarı biraz kalın demişti. Acaba bu gebeliğe engel mi? O zamandan bu yana 6 ay geçti defalarca 6-7 kg verip sonra geri aldım tam bir kısır döngü... Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur :)

ee bzde de var cano gerek olmazsa hamilelikte vurmayız doğumdan sonra vurulursun dedi hem çocuğun kanına da bakarız uyuşmazlık olursa onada vurulur dedi sana nye hamilelikte vurucak
Canim o gebelige gore değişiyordu sanırım benim ilk gebeligim değil ya ilkinde okincide üçüncüde farklı oluyor aşı zamani uygulamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…