- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.721
Bizde kan uyuşmazlığı var ya iğne için rapor yazacak haftaya çarşamba gidecektim bu hafta gel de raporunu yazalım igneni vurul dedi yine delecekler beni :-/o anlamda bizdede o yoğunluk var gecen seneye göre az ama bu sefer cok geniş kapsamlı mısafır alamadım:))))ohh ne güzel görcen özlemişindir benim daha 25 gün var pehhhh
Sevindim abla hemşoyuz desene!ben ben bennnnn :)
Bizde kan uyuşmazlığı var ya iğne için rapor yazacak haftaya çarşamba gidecektim bu hafta gel de raporunu yazalım igneni vurul dedi yine delecekler beni :-/
Aaaaa kimseler de yokk((
Vardi tabi :) 28.haftada test yapip iğneyi yapistiriyolar totoya :)HADİ YA BAŞTAN BERİ VARMIYDI EŞİNLE BİLMİYORDUM
Vardi tabi :) 28.haftada test yapip iğneyi yapistiriyolar totoya :)
Kan uyusmazligi olanlara yapılıyor tatlım esimin 0+ benim 0- oldugundan mecbur igne vurulacak bananasıl yani bizlerede mi yapılcak yani sadece uyuşmazlık olanlara mı ?
Ay evet cano ya tovbe olsun ama bana da iyi gelmediaynen ramazan hiç iyi gelmedi bu topiğe tövbe tövbe :)
ee bzde de var cano gerek olmazsa hamilelikte vurmayız doğumdan sonra vurulursun dedi hem çocuğun kanına da bakarız uyuşmazlık olursa onada vurulur dedi sana nye hamilelikte vurucakBizde kan uyuşmazlığı var ya iğne için rapor yazacak haftaya çarşamba gidecektim bu hafta gel de raporunu yazalım igneni vurul dedi yine delecekler beni :-/
Allah yardımcınız olsunMerhabalar arkadaslar. 29 yaşındayım pkoluyum ve ilacsiz adet olamıyorum o kadar ileri yani pkom. Gecen yıl tüp bebekle hamile kaldım 11. Haftada kalbi durdu. Bu yıl dondurulmus 2 tane transfer edildi ama bu sefer hiç tutmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Maddi manevi çöktük. Bana da dua edin...
Canim o gebelige gore değişiyordu sanırım benim ilk gebeligim değil ya ilkinde okincide üçüncüde farklı oluyor aşı zamani uygulamasiee bzde de var cano gerek olmazsa hamilelikte vurmayız doğumdan sonra vurulursun dedi hem çocuğun kanına da bakarız uyuşmazlık olursa onada vurulur dedi sana nye hamilelikte vurucak
hmm doğru canım unuttum onları bak yinede bn sorarım zamanı geldiğinde bnm kiniCanim o gebelige gore değişiyordu sanırım benim ilk gebeligim değil ya ilkinde okincide üçüncüde farklı oluyor aşı zamani uygulamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?