Gebe kalamayanlar buraya.....

korkuyorum ya cocugum olmazsa die vajinal akıntım var bir hafta kadr mide bulantım oldu goguslerim biraz fazla buyudu bazı sevdigim yiyecekleri yiyemez oldum asırı yorgun his ediorum kendimi tam bi hamileleik belirtisi gibi dursada regli olamadıgım ıcın hamile oldugumu dusunmuorum .evde testte yaptım negatif cıktı bakalım doktora gidicem ne dicek cok sık tuvalete cıkıyorum. kısır olma riskinden asırı korkuyorum.

meraba arkadaşlar bende yeni uyeyım bır yıllık evlıyım bes aydır bebek çalışması yapıyoruz ama olmuyor adet duzensizliği başladı yasmını de bırakınca bu ay dr a gttım ınofolıc verdı ve dufastona başlıyacagım 14. gunumde bakalım bebek ıstıyorum bende bu ılaçları kullanıp hamıle kalan varmı kıst veya herrhangı bs sıkıntımız yok.

Merhaba nanikom, ben de yeni üyeyim. İnşallah çabucak sağlıklı bi bebeğin olur. Yalnız dr hangi nedenle inofolic ve dufaston verdi? Bu ilaçları bilmediğim için soruyorum. Bir de evlendikten sonra benim de düzenim değişti. Önceden 28 günde bir regl olurken artık 25 günde bir oluyorum. Acaba döngü süresinin kısalması üretkenlikte azalmayı mı gösteriyor diye de endişelendim. Belki de saçmalıyorumdur:)

meraba arkadaşlar bende yeni uyeyım bır yıllık evlıyım
ne guzel allah daha nice yıllar versin bende 4 aylık evliyim 5.ci ayımıZa gircez bir aydır cocuk lstiyorum evlendigimden beri bende regli olamıyorum daha onceden kist problemim vardı ilac ile tedavi olmustum .evliligimin ilk ayında iltihap sorunu cıktı oda kalmadı allaha sukur .sizede banada isteyen herkese nasip eder insallah allah. .
daha once okudum kadarıyla ilac kullanan gusel sonuc alanlar var en yakın arkadasım uc sene ilac kullandu benden bir hafta sonra evlendi suan 5 haftalık hamile icinizi ferah tutun allahım ins. nasip eder. bende gidicem yakın zamanda doktora bakalım ins. ciddi bi sorunum yoktur.

Acaba döngü süresinin kısalması üretkenlikte azalmayı mı gösteriyor diye de endişelendim. Belki de saçmalıyorumdur:)
merhaba canım inan suan bendede olamama sorunu var benide korkular sarmaya basladı yakın zamanda doktora basvurucam bakalım sonuclar ne cıkacak

bende yasmın kullandım bıraktım kıst veya baska bı sorun yok adetım gec gelıyodu hep o yuzden dr a gttm yumurtlama sorunum vardı ınofolıc yumurtanın gelısmesını saglıyacakmıs dufastonda adet duzensızlıgını en gelleyıp dollenmıs yumurtayı rahıme tutunmasını saglıyormuş

merhaba canım inan suan bendede olamama sorunu var benide korkular sarmaya basladı yakın zamanda doktora basvurucam bakalım sonuclar ne cıkacak

:) merhaba beybisi :) evet doktora gitmeliyiz haklısın. Ben dr kesin kilo ver diyeceği için erteliyorum biraz ama 6. denemeden sonra da olmazsa bir uğrayacağım mecbur. Öyle ilginç durumlar oluyor ki mesela benim horonal açıdan asla çocuğu olmaz denen arkadaşım 2. doğumunu yaptı geçen aylarda...

Bu arada bebek isteyenlerde birkaç ay yumurta takibi yapıyormuş doktorlar diye okudum.

bilgilendirme için teşekkür ederim :) inşallah hayırlısıyla yumurtan döllenip rahmine tutunsun o zaman :)

Bu arada bebek isteyenlerde birkaç ay yumurta takibi yapıyormuş doktorlar diye okudum.
bu konu hakkında bir bilgim yok
evet ama imkansız diye birsey yoktur YUCE YARADAN NEYİ EMREDERSE O OLUR.,..benlmde kilo problemim var aynı bende ole dusunuorum zaten diyetisyenede basvurucm benm bunye cok farklı yılda kilo alıyorum ne veriorum ne alıorum gecen sene 74 tum busene 78 im ne alıorum ne veriorum.. bnm korkum kısırlık halamın cocugu olmamıs..
bazen umudun tukendigi zamanlarda gelir mucize..
ins. bizim mucizemizde gerceklesir ...sevgiler ile

ınsallah canım allahın ıznıyle olur ınsallah ama tedavı ıcın ıyı bı dr a gıt glıfor yumurtalıkların gelışımı ıcın ıyı ve kılo verdırıyormus ben 87 kıloyum 170 boyum ama ıcemedım cok bulantı yapıyo bende ınsallah gebe kalırsam dıkkat edıp almam ustune kılo

Evet canim kilon fazla kilo vermelisin...ben 65tim evlendikten sonra 10 kilo aldim ugras ugras anca dusebildim biraz olsun simdi 68im...kilo vermen yavassa sana yardimci ilac vericeklerdir...sekerin de olabilir?sen her gittiginde haber verme o zaman...cunku hormon dengen degismis...5 kilo bile versen sana iyi gelicektir...bence once esinle bu durumu konusmali tedaviye oyle baslamalisin...

aynıyız resmen... birbirimizi gaza getirip bir şekilde 7-8 kilo verip sonra da ilk iş bi muayene olmalıyız derim ben :) arkadaşımın eşi bunu yaşamış. Bebek istiyorlarmış olmamış dr kilo ver demiş, kız da 6-7 kilo verip hamile kalmış. Hep aklıma bu örnek gelse de... verebilmek ayrı olay :) bu arada: amin :)

insallah canım. bakalım gidicem doktora bnmde boyum 167 civarı.kilom suan 78 bakalım ne cıkacak ins. buyuk bi sorun cıkmaz

hadi insallah kuzum evet aynı gibiyiz bakalım ben gidicem doktora iki yıl once gitmistim diyetiseyene ama kilo verememistim .. bebek icin canımı bile veririm bakalım .. iyi bi doktorda bu zamanda bulmak cok zor heleki kucuk yerlerde yasıosan hepten zor bakalım.. nasip kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…