- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.761
bişey yapmıyorum günlük elma yiyorum nette gördüm bide içim gitsede 1 haftadır dondurma yemiyorumDikkat et cano oksurugu duzeltecek caylar vardir saracogluna bi baksana?
öyle yaparım cano doktor gerek olursa iyi gitmeyen şeyler olsa yapıyoz dediydi yinede sorarım artıkBenim doğum sonrası vurdular düşük sonradi vurdular bunda 28.haftada test yapti yarin vurulacagim sen bir sonraki gidisinde sor bi bakalım
meraba arkadaşlar bende yeni uyeyım bır yıllık evlıyım bes aydır bebek çalışması yapıyoruz ama olmuyor adet duzensizliği başladı yasmını de bırakınca bu ay dr a gttım ınofolıc verdı ve dufastona başlıyacagım 14. gunumde bakalım bebek ıstıyorum bende bu ılaçları kullanıp hamıle kalan varmı kıst veya herrhangı bs sıkıntımız yok.
ne guzel allah daha nice yıllar versinmeraba arkadaşlar bende yeni uyeyım bır yıllık evlıyım
merhaba canım inan suan bendede olamama sorunu var benide korkular sarmaya basladı yakın zamanda doktora basvurucam bakalım sonuclar ne cıkacakAcaba döngü süresinin kısalması üretkenlikte azalmayı mı gösteriyor diye de endişelendim. Belki de saçmalıyorumdur:)
merhaba canım inan suan bendede olamama sorunu var benide korkular sarmaya basladı yakın zamanda doktora basvurucam bakalım sonuclar ne cıkacak
bende yasmın kullandım bıraktım kıst veya baska bı sorun yok adetım gec gelıyodu hep o yuzden dr a gttm yumurtlama sorunum vardı ınofolıc yumurtanın gelısmesını saglıyacakmıs dufastonda adet duzensızlıgını en gelleyıp dollenmıs yumurtayı rahıme tutunmasını saglıyormuş
bu konu hakkında bir bilgim yokBu arada bebek isteyenlerde birkaç ay yumurta takibi yapıyormuş doktorlar diye okudum.
ınsallah canım allahın ıznıyle olur ınsallah ama tedavı ıcın ıyı bı dr a gıt glıfor yumurtalıkların gelışımı ıcın ıyı ve kılo verdırıyormus ben 87 kıloyum 170 boyum ama ıcemedım cok bulantı yapıyo bende ınsallah gebe kalırsam dıkkat edıp almam ustune kılobu konu hakkında bir bilgim yok
evet ama imkansız diye birsey yoktur YUCE YARADAN NEYİ EMREDERSE O OLUR.,..benlmde kilo problemim var aynı bende ole dusunuorum zaten diyetisyenede basvurucm benm bunye cok farklı yılda kilo alıyorum ne veriorum ne alıorum gecen sene 74 tum busene 78 im ne alıorum ne veriorum.. bnm korkum kısırlık halamın cocugu olmamıs..
bazen umudun tukendigi zamanlarda gelir mucize..
ins. bizim mucizemizde gerceklesir ...sevgiler ile
Evet canim kilon fazla kilo vermelisin...ben 65tim evlendikten sonra 10 kilo aldim ugras ugras anca dusebildim biraz olsun simdi 68im...kilo vermen yavassa sana yardimci ilac vericeklerdir...sekerin de olabilir?sen her gittiginde haber verme o zaman...cunku hormon dengen degismis...5 kilo bile versen sana iyi gelicektir...bence once esinle bu durumu konusmali tedaviye oyle baslamalisin...canım benim icime birszda olsa su serptin kilom 78 daha onceleride kilo problemim oldu diyetisyenede gittim ama ne yaptıysam kilo veremiyorum. esimde benim gibi kilolu kilomu sorun etmesede ben problem ediyorum internetten arastırmalar yapıorum 3 ay kadar regli olamadınız zaman doktora basvurın diolar . kayınvalide durumuna gelince onun azına malzeme vermek istemiorum af edersiniz onunda psikolojik sorunları var bir anı dier anını tutmuyo bu yuzden rahatsız oluyorum bi kere dedim doktora nie benimle giriosın dedim benim kızımda giriyo anne kızız dedi bende o giriosa sende girmwk zorundamısın ben rahatsı oluorum dedim doktor beni tanıo merak etme dedi hemsire ye doktor deistirme formunu doldurmaya gitmism orayada girdi hemsire prezarvatif vericek oldu sifreli konustu ona bile o ne ne vericeksiniz dedi hemsirede bizim aramızda sizi buraya bile almam yasak dedi ama hanımefendi anlamıo cok deisik bi kafa yapısı var anlamadım gitti napıcam bilmem
Ne dondurmasi kiiiiz sabret accik..haftada 1 ye?bişey yapmıyorum günlük elma yiyorum nette gördüm bide içim gitsede 1 haftadır dondurma yemiyorum
onu bile yemiyom ki sırf bebeğime bişey olmasın dye korkudan normalde ooo hergün yerdimNe dondurmasi kiiiiz sabret accik..haftada 1 ye?
bu konu hakkında bir bilgim yok
evet ama imkansız diye birsey yoktur YUCE YARADAN NEYİ EMREDERSE O OLUR.,..benlmde kilo problemim var aynı bende ole dusunuorum zaten diyetisyenede basvurucm benm bunye cok farklı yılda kilo alıyorum ne veriorum ne alıorum gecen sene 74 tum busene 78 im ne alıorum ne veriorum.. bnm korkum kısırlık halamın cocugu olmamıs..
bazen umudun tukendigi zamanlarda gelir mucize..
ins. bizim mucizemizde gerceklesir ...sevgiler ile
insallah canım. bakalım gidicem doktora bnmde boyum 167 civarı.kilom suan 78 bakalım ne cıkacak ins. buyuk bi sorun cıkmazınsallah canım allahın ıznıyle olur ınsallah ama tedavı ıcın ıyı bı dr a gıt glıfor yumurtalıkların gelışımı ıcın ıyı ve kılo verdırıyormus ben 87 kıloyum 170 boyum ama ıcemedım cok bulantı yapıyo bende ınsallah gebe kalırsam dıkkat edıp almam ustune kılo
Yok kuzum o kadar degil ya 1 tane yesen bisey olmaz saniyorum...onu bile yemiyom ki sırf bebeğime bişey olmasın dye korkudan normalde ooo hergün yerdim
hadi insallah kuzum evet aynı gibiyiz bakalım ben gidicem doktora iki yıl once gitmistim diyetiseyene ama kilo verememistim .. bebek icin canımı bile veririm bakalım .. iyi bi doktorda bu zamanda bulmak cok zor heleki kucuk yerlerde yasıosan hepten zor bakalım.. nasip kısmet...aynıyız resmen... birbirimizi gaza getirip bir şekilde 7-8 kilo verip sonra da ilk iş bi muayene olmalıyız derim ben :) arkadaşımın eşi bunu yaşamış. Bebek istiyorlarmış olmamış dr kilo ver demiş, kız da 6-7 kilo verip hamile kalmış. Hep aklıma bu örnek gelse de... verebilmek ayrı olay :) bu arada: amin :)
çok kötü öksürüyorum cano 1 tane bile göze alamam geçene kadar idare edicem artık aslında iş yerinde suyum çkıyo adliyeye fln gittikçe aşırı terliyorum birazda ondan geçmiyoYok kuzum o kadar degil ya 1 tane yesen bisey olmaz saniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?