- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.141
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm 3 senedir dr dr dolaştımmmm araebelere gittim de hamile kaldımmmm darısı başınızaa bence sizde deneyin doktorumun tüp bebek başka care yok dediğinde gecen ay göbeğimi çektirdim birde ilaç koydurdum 2 ay sonra işde testi az önce yaptım 2 çizgi çıktı biri az diğeri koyuu arkadaşlarımdada öle çıktı 3 arkadaşımnda çocukları olmuyodu onlarda benim yöntem den ilk yapanlarda biri 7 aylık diğeri 5 aylık biri de 2 aylıkkk bende sonuncuyummm kızlarrr darısı başınızaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm 3 senedir dr dr dolaştımmmm araebelere gittim de hamile kaldımmmm darısı başınızaa bence sizde deneyin doktorumun tüp bebek başka care yok dediğinde gecen ay göbeğimi çektirdim birde ilaç koydurdum 2 ay sonra işde testi az önce yaptım 2 çizgi çıktı biri az diğeri koyuu arkadaşlarımdada öle çıktı 3 arkadaşımnda çocukları olmuyodu onlarda benim yöntem den ilk yapanlarda biri 7 aylık diğeri 5 aylık biri de 2 aylıkkk bende sonuncuyummm kızlarrr darısı başınızaaaa
evet canım doğru ben şikayetci değilim.
canım korkma bak en azından hamiş kaldın demekki hamiş kalıyosun canım üzme kendini herşey olacağına varır belkide senin için hayırlısı budur
kimse degil canım zaten biz dün iki kere mac yaptık bugün dinleniyoz wallakaydirigubbakcemile3
dinlen canım bol bol dinlen akşama yapın kız boş durmak yok bebiş olana kadar devam aaaaaaaaaaaaaa Şeniz
hamiş kalıyorum çok şükür bende insanları böyle teselli ederdim allahım yaşatmasında yaşamak lazım bazı şeyleri esintecim o kadar zoruma gidiyoki o bebeklere canlı canlı kıymak buna ne dersin peki kızlar içinizi karartmak istemiyorum ama bugünden sonrada fazla giremiycem ama bana yardım edin içimde o kadar büyük bir dertki bebeklerime canlı canlı kıymak kürtaja o kadar karşı olan ben elimde olmadan sebeplerden dolayı gebeliğe son vermek zorunda kaldım acaba doğmasımı gerekiyodu bebeklerin kafamdaki soru işaretlerini biraz hafifletin lütfen
hamiş kalıyorum çok şükür bende insanları böyle teselli ederdim allahım yaşatmasında yaşamak lazım bazı şeyleri esintecim o kadar zoruma gidiyoki o bebeklere canlı canlı kıymak buna ne dersin peki kızlar içinizi karartmak istemiyorum ama bugünden sonrada fazla giremiycem ama bana yardım edin içimde o kadar büyük bir dertki bebeklerime canlı canlı kıymak kürtaja o kadar karşı olan ben elimde olmadan sebeplerden dolayı gebeliğe son vermek zorunda kaldım acaba doğmasımı gerekiyodu bebeklerin kafamdaki soru işaretlerini biraz hafifletin lütfen
yok beee hava soguk napim canım hayırlısıysa zaten olur benim en son dündü yumurtlama günüm bence bilen anlayan varmı bilmiyom ama benim ilk adet günüm 12 ocaktı artık subat 12 ye kadar beklicezz hayırlısı bidenem napallımopuyorumnanaktan
nilse evet kürdaj kolay değil böyle bir vebale girmek ama şu varki eğer o bebek dünyaya gelsey ve sağlıklı olmasaydı sen biyere kadar bakacaktın ya ondan sonrası o cocuğa yazık değilmiydi ya isyan etseydi büyüdükce gözünün önünde eriseydi ozaman vijdanın rahatmı edecekti dediğim gibi kürtaj doğru değil ama cok mejbur kalmadıkca canım bundan kaçma mücadele et sor soruştur anladığım kadarıylan sen vijdan azabı cekiyon canım kendini toparla tekrar hamiş kalırsan bebeğin için iyi olmaz
yok beee hava soguk napim canım hayırlısıysa zaten olur benim en son dündü yumurtlama günüm bence bilen anlayan varmı bilmiyom ama benim ilk adet günüm 12 ocaktı artık subat 12 ye kadar beklicezz hayırlısı bidenem napallımopuyorumnanaktan
bu günler çok önemli hesapladım kesin 3 gün iş yap hem biliyomusun ben adetim biter bitmez kalmıştım o belli olmuyo yumurtlama günü çok önemli ama diğer günlerde önemli ben hamile kaldığım ay gün aşırı yapmıştık ve tutmuştu öyle yapın üşenmeyin
rabbim gönlünün güzelliğin gibi evlat versinbayanssulusmile böle kokoş olsun
evet bitanem vicdan azabım çok fazla zaten yaşamayaklardı iki kafaya göre kalpleri küçüktü ama ne biliyim ben sizin canınızı sıkmayın neyse
nasıl yanii bitmemiş mi yumurtlama günüm yani iş yap derken kocişle birlikte mi olmaktan bahsediyosun biraz acık oldu ama anlamadıgım için sordum canımm:kedi:
canım canımı sıkmıyosun nedemek konuşarak atlatcağız canım rabbim biyüktür bi kapıyı kapatır öbür kapıyı acar sıkma sen cok bunalmışsın sıkıyosun bide tatlım benim bu da senin imtahanındır nilse tatlı kuşum toparla hadi gülüm bak ben bu ay tüpbebek tedavisene başlıcam bana dua et kız küçük memeli zilliŞeniz
evet canım kocanı bulduğun yerde sıkıştır bu günler çok önemli 48 saat yumurtlaman sürer senin jel kıvamında sıvın geldimi böyle iki parmak arasına alınca sünen bir sıvı şeffaftır o gelince yumurtlaman başlamış demektir adetinden 14 yada 16 gün sonra yumurtlaman başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?