- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.121
günaydın melike kısa bir zamandır giremiyodum ama güzel sohbetler etmişiniz nasılsın
günaydın canım
günaydın gülüm nasılsın canımm kahvaltı hazırlıyodum kociş evde bugün malüm görün artıkkkopuyorumnanaktan
iyiyim canım allaha şükür siz iyi olursanız bende iyiyim siz bana pozitiflik veriyosunuz o yüzden sizinle konuşmadan rahat edemiyorum opuyorumnanaktan
günaydın canım sen nasıl oldun ya kusura bkmayın daha yeni gördüm kociş oturdu pc nin basına anca kaldırdım bacımm oturuyoz işte oyalnaıyoz nasıl olalım iyiysin inşallah gülümmmopuyorumnanaktan
bende iiyiym canım napalım hayatla mücadeleye devam işte kocana söyle rahat bıraksın iki lafın belini kıralım
hee walla sorma canım ya ee nasılsın topladın mı kendini bitanem ne yapıyosun anlat bakalımopuyorumnanaktan
toparladım bitanem yaa yarın işe başlıycam allahım bir kapıyı kapattı bir kapıyı açtı hayırlısıyla bakalım bebek var diye çalışmıyodum ama artık kafamı dağıtmam lazım senin sorunun ne ben okumadım bitanem
kızlar mrb
mrb canımcım nasılsınnn bidenemmmopuyorumnanaktan
kızlar mrb
benim öle bi sorunum yok ya canım 7 alık evliyim 5 ay önce bi düşügüm oldu sonrada kalamıyom okadar ugrasıyom hamiş olmak için bende bıraktım senin gibi kafama takmamak içinnn hayırlısı olsun diyoz artık canım napalaımmmopuyorumnanaktan
merhaba canım nasılsın
iyim canım tembelliğim üstümde yeni kahvaltıdan kalktım eee bide pazarya koçiş yakaladığı yrde bırakmıyo hihoyyythihoyyyt
bende çok korkuyorum 1 yıldır hamile kalamıyodum tam bir yılın sonunda oldu derken kaybettim şimdi kalamamaktan korkuyorum ki öylede olacak yani neden biz acaba ???
bende çok korkuyorum 1 yıldır hamile kalamıyodum tam bir yılın sonunda oldu derken kaybettim şimdi kalamamaktan korkuyorum ki öylede olacak yani neden biz acaba ???
ayyy sorma ya kedi gibi peşimizdeler neyse öle olsun da eksik etmsin allahh opuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?