- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.161
doğru bitanem hiç keyfim yok farkındayım allah hayırlısını versin inşallah tedavin olumlu olur mutlu haberlerini alırız bizde koca memeli zilli
kız şaka maka derken benim memişler büyüdü evlendikten sonra yaa koca memeli zilli olmak istemiom
canım tebrik ederim darısı başımıza kız araebe dediğin kim hemen koşalım bi anlat senin sorun neydi:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar ben çıkıyorum ara ara giricem yazamasamda mutlaka takip edicem sizi burdaki kızlardan en kısa zamanda hamileyim kelimesini duymayı çok istiyorum ve buraya girip bende size kızlar tekrar hamileyim demeyi çok istiyorum esintem inşallah tedavin olumlu geçer burcum yavruceylanım melikem keremgül kafam okadar karışıkki hatırlayamadığım diğer kızlar inşallah allahım sizede bebeişlerinizi kısa zamanda nasip eder herzaman aklımdasınız sizleri seviyorum şimdilik hoşçakalın merak eden olursa yarından itibaren işe başlıyorum o yüzden artık sürekli giremem beni bir köşede unutmayın olurmu kocaman öpüyorum sizleri hoşçakalın
kızlar ben çıkıyorum ara ara giricem yazamasamda mutlaka takip edicem sizi burdaki kızlardan en kısa zamanda hamileyim kelimesini duymayı çok istiyorum ve buraya girip bende size kızlar tekrar hamileyim demeyi çok istiyorum esintem inşallah tedavin olumlu geçer burcum yavruceylanım melikem keremgül kafam okadar karışıkki hatırlayamadığım diğer kızlar inşallah allahım sizede bebeişlerinizi kısa zamanda nasip eder herzaman aklımdasınız sizleri seviyorum şimdilik hoşçakalın merak eden olursa yarından itibaren işe başlıyorum o yüzden artık sürekli giremem beni bir köşede unutmayın olurmu kocaman öpüyorum sizleri hoşçakalın
gözünaydın arkadaşım darısı başımıza. ancak ayıplamassan bişi sorcam göbek çektiermek ilaç koydurmak ne demek biraz açıklarmısın yerimsenibenkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm 3 senedir dr dr dolaştımmmm araebelere gittim de hamile kaldımmmm darısı başınızaa bence sizde deneyin doktorumun tüp bebek başka care yok dediğinde gecen ay göbeğimi çektirdim birde ilaç koydurdum 2 ay sonra işde testi az önce yaptım 2 çizgi çıktı biri az diğeri koyuu arkadaşlarımdada öle çıktı 3 arkadaşımnda çocukları olmuyodu onlarda benim yöntem den ilk yapanlarda biri 7 aylık diğeri 5 aylık biri de 2 aylıkkk bende sonuncuyummm kızlarrr darısı başınızaaaa
gözünaydın arkadaşım darısı başımıza. Ancak ayıplamassan bişi sorcam göbek çektiermek ilaç koydurmak ne demek biraz açıklarmısın yerimseniben
canım şu kocakarı ilaçlarından işde göbek çekenl kadınlar var ilaçda işde ben sordum 15 bitki karışımından bir fiyile benzer bi ilaç yapıyo kadın o yani sonrada eczanede satıılan bi antibiyotik fitil ismi verdi bunuda kullan die sonuçç ortadaaaaaaa :):)
güle güle canım güzel dileklerin sağol bebeğim kendine iyi bak yeni işin hayırlı olsun guclubacismile canım seni unuturmuyuz ama rada uğra özletme kendini:a015:
fatos, canim ya, ben biraz korkuyorum öyle seylerden, iltahap yapiyor diyorlar. neyse senin icin hayirli olur INSALLAAAH. :ecrin_bebek:
Şekerim ben hep buralardayım ama seni online göremedim bir türlü buraya katıldığın iyi oldu çok svindim... Burada bizimle aynı dertten muzdarip dünya tatlısı arkadaşlar var birbirimize sürekli destek oluyoruzi moral veriyor ve dua ediyoruz, ben bu akşamlık çıkıyorum malım çalışma saaatleri, bizim diğer zillilerde sanırım çalışma yapıyorlardır...
Yarın muhakkak on line ol öptüm seni kpcaman kocaman...hihoyyyt
herkeze selam kızlarrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?