- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.181
herkeze selam kızlarrropuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm 3 senedir dr dr dolaştımmmm araebelere gittim de hamile kaldımmmm darısı başınızaa bence sizde deneyin doktorumun tüp bebek başka care yok dediğinde gecen ay göbeğimi çektirdim birde ilaç koydurdum 2 ay sonra işde testi az önce yaptım 2 çizgi çıktı biri az diğeri koyuu arkadaşlarımdada öle çıktı 3 arkadaşımnda çocukları olmuyodu onlarda benim yöntem den ilk yapanlarda biri 7 aylık diğeri 5 aylık biri de 2 aylıkkk bende sonuncuyummm kızlarrr darısı başınızaaaa
hos geldin canim yenisin heralde ??olumunekankayizsmile
hoşbullduk canım çoksaolslm canım hoşgeldin a.s.
melikeeeeeeeee nasilsin kizzzzzzzzz zemuszemus
hoşbullduk canım çoksaol
nasılsız bakıma.s.
iiiiiii sen nasılsın canımopuyorumnanaktan
iyi diyelim iy olsun.)
derdimiz tasamız bebkler iştee...bilmiyorumkismile
hımm ölee canım alah herkesin gönlüne göre versin ne diyelimmmmopuyorumnanaktan
bu topikte yeniyim canım:))
hoşbulldum herkeze selamopuyorumnanaktan
hihoyyytlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3melikeeeeee nerdesinn nasilsin kiz biraz molaaaaaa
melis senindemi bebis yok canim opuyorumnanaktanbilmiyorumkismile
cevabını yeni gördüm acemi olduğum için yazıların nasıl ilerlediğini bilmiyorum neyse konumuza gelelim eğer hiç korunmadıysan ve yinede olmuyorsa doktora gitmissindir sana ne dedi bana söylersen sana yardım edebilir eger hiç bir sorun yok ise, rahmin hazır değil yada stres yada küçük tedaviyle olur demiştir eğer sende bir sorun yoksa ve de eşinizde benim bildiğim bazı yöntemler varwalla bi hiç korunmadık tam aksi ben 3 aydır folik asitte alıyıom ama her ay ellerim bomboşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?