- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.041
:))))kopruden once son cikis dedin yani!...1 haftami suruyo abla aynen bende oyle...hayirlisi olsun abla ama sen adetin 2.gunu yarin yani bi doktora git istersen bugun hormon tahlillerini yaptir durum ne bi bakarsin ama kist icin niye hala gitmedgini anlamiyorum ben adeti goriim dusecem yollara agrimla bu sicakta...sinir oldum cunku her ay kist oluyodu da ondan mi cocuk olmuyodu diye dusunmeye basladim...haa bi de abla yumurta rezervin az miydi senin?...
Abla o zaman ne duruyosun sen incir kurune basla rezervi artiriyo prolaktin de yoktu sende ama sen yine de hronlara baktir bi...hemn àbla lutfen bak!...evet az malesef 1 sene önce 0,57 idi son gittiğim tüp bebek görüşmesinde doktor yenilet dedi de ben daha tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorumki şimdi birsürü tahlil istedi.sonra ya 5-6 ay sonra yaptırmaya kalksam yeniden yaptırcaklar testleri
ayyy sende güzel yaparsın abla haa hayır demem yanii :).....eşimden yana derdim yok çok şükür hatta o ailesine gitmez istemez bn zorla götürürüm yaa işte teee eskiden beri canım yandı neler yapmadılar neler kavga çıkardılar abime bıçak çekti babası düğün günü yani düğüne bile önceden planlı hesaplı gelmişler bozmak için yani ayırmak için nişan desen isteme desen her şeyde bişey yapıldı ailemde sırf bn istiyorum dye bozmadı işi kına gecemde çok geç geldiler tartışma çıktı çekip gittiler kınamı bile yaktırmadılar gece teyzemler falan kalktı zorla yakmaya çalıştı sabah babam para verip kına getirtti sırf kınası yakılmamış olmasın dye yaa bi kız babası için ne zor bi durum yani hiç bişeyi istediğimiz gibi yapmadık hep burnumuzdan geldi eşya bakılmaya gidilecek annesine dyo bnmi alıcam gidin alın dyo bz alıncada suç oldu herşeyi kendiler yaptı dyp kenara çıktı zaten para çıkmadı onlardan bari manevi destek olun olmadılar bnm yerimde başkası olsa atardı nişanı fln bi kere gelinlik görmeye gelmedi hep öyle eli boş gezmeye geldi yüzü gülmedi öyle böyle ite kaka kavgalı bi şekilde düğün oldu iki tarafta birbirleriyle görüşmüyo düğünden beri o kadar borcu tek ödedik evide yine aynı şekil tek yapıyoruz bnm istediğim zaten onlardan maddiyat değil burda tekim hiç onlardan başka akrabam yok bi derdimde yanımda olsunlar evde yalnız kalıyorum korktuğum zaman görümcemi çağırıyorum gelmiyo bile bile diğer çocuklarında istediğine iyi davranıyo bnm istediğim güler yüz hoş sohbet gittiğimde memnun ayrılmak pişman olmak değil bakıyorum millete gelinini yanına alıyo gezmelere günlere götürüyo bzd bi kere demezler sende gel dye bebek olacak yine onada öyle davranacaklar bakmaz zaten e bn annemi getirsem bahanesi olacak zaten bn bakmazdım demez annesini getirdi der bide öyle suçlar işte aslında o kadar çok şey var ki genelde unutmaya çalışıyorum bişey yokmul gibi davranmaya zaten daha bi kere onlarla tartışmadım şunu yaptınız bunu yaptınız demedim düğünden sonra bişey olmamış gibi davranıyorum ama yinede olmuyo bn bi ailemin yanına gidiyrm göze batıyo diğerleri devamlı gidiyo haftalarca kalıyo bişey demiyolar ...herşeye rağmen susuyorum gidip geliyorum evlerine abla yaşadıklarım da kolay değildi düğünden sonra bunalıma girdik ailecek aylarca kendimize gelemedik kolay değil bu yazdıklarım sadece bi kaçı ve hepsini unutmaya çalışıyorum bazende böyle aklıma geliyo işte bayada uzun olduuuuu :))
hehe baktıramam yarın 2.günüm devlet kapalı zaten randevu almamışım. özelede para yetiştiremiyorum yani.tüp bebeğede daha maddiyat ayırmadık.yapılacak bir sürü test verdi özelde çok tutar.alt tarafı 3 tane tsh baktılar 130 tl.verdim be :)Abla o zaman ne duruyosun sen incir kurune basla rezervi artiriyo prolaktin de yoktu sende ama sen yine de hronlara baktir bi...hemn àbla lutfen bak!...
maşaallah maşallah :) senin listede kaydında yok yalnız dikkatimi çektide.en son ne zaman adet gördün kaçıncı aydır deniyorsun bebiş olsun diyeAbla hasta olmadim daha belirtilerim de yok
Gecti o zaman bugun baktir dicektim daha sokulmedin ama yine de saat ileri oldu bayagi bu saatte olmaz...o zaman abla inciri uygula yumurta rezervi az olup hamile kalan cok boyle!...denesen zarari mi olur?tup bebekten degil normal yolla gelir belki bebisin?hehe baktıramam yarın 2.günüm devlet kapalı zaten randevu almamışım. özelede para yetiştiremiyorum yani.tüp bebeğede daha maddiyat ayırmadık.yapılacak bir sürü test verdi özelde çok tutar.alt tarafı 3 tane tsh baktılar 130 tl.verdim be :)
kız o da şekerli diye korkuyorum :) denesem mi acaba :)Gecti o zaman bugun baktir dicektim daha sokulmedin ama yine de saat ileri oldu bayagi bu saatte olmaz...o zaman abla inciri uygula yumurta rezervi az olup hamile kalan cok boyle!...denesen zarari mi olur?tup bebekten degil normal yolla gelir belki bebisin?
Yok kız ben hep erken kalkarım da internet problemi vardı ondan bakamıyodumaaaaa sabahçı erkenci seni bak bak hiç alışık değilim sabah erkenden seni görmeye.günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hatun hocammm :)
Kız geldi mi kırmızı larhe he seninde gözün aydın canım hayırlısı olsun hakkımızda :)
aslında ablamla bn elti oluyorum hani izmirde diyorum ya hemde eşim bnm halamın oğlu ama hani demeyin kuzene nasıl baktın dye bzm bunlarla öyle bi kuzenlik ilişkimiz yoktu biz başka şehirde oturuyorduk bunlar burda oturuyodu çocuklukta bile bi kaç yılda bi görürdük ama eşimle aramızda 3 yaş var o zmndan tatlıydın kıvırcık sarışın bilmiş bişeydin der bn lisedeyken ablamı istediler öylelikle biraz daha sık görüşüldü eşimde zaten düğünde başka türlü görmüş bni ..kaç yıl öyle bakıp durdu arada bi msj fln derken bi kaç sene sonra açıldı ama devamlı ayrıldık barıştık bi kaç ay olmaz yapamayız işte aileler var fln abimlede kendi arkadaş gibiydi bn üniversteyi kazandığımı duyunca bi daha da bırakmadı bzmkiler vermek istemedi çünkü ablamada aynılar soğuk bi yardımları olmadı sırf bn istiyorum dye bide eşimden memnunlardı ondan verildi ama düğün günü dahill herşeyi yaptılar her anımız burnumuzdan geldi hiçbi adetler fln uygulanmadı herşeyi babamla eşim yaptı dönüp geriye baktığımda en mutlu olmam gereken günlerde hep bişey olmadan bitseydi dye diken üstündeydik onlar 8 erkek bzde 1 oğlan abim dediğimde 1 yaş büyük bnden tam düğün bitti bz arabayla salondan ayrıldık arkadan sesler çıktı herkes arabadan indi bi bn kaldım sonra bnde indim nasl kalabalık kimseyi gözüm görmüyo zaten daha bahçeye girerken eşim fln gördü bni tutup arabaya bindirmeye çalıştılar ama bnm bacaklar fln tutmadı yere yığıldım gibi oldum kollarımdan kaç kişi tutup götürdü annem kardeşlerim fln hepsi hastanelik olmuş kriz geçirmiş ..düğünden hemen sonra bn hasta oldum çok kötüydüm hastanelik oldum eve geldik kimse bakmadı eşim baktı yani bunlar daha ne ki daha çok şey yaşadık 1 yıl hiç unutamadık çok zor geçti ama yinede bn üstüme düşeni yaptım daha bi kere bu konuları açmadım hesap sormadım ama yine de arada hep bi soğukluk var idare ediyrm sırf allahtan korktuğumdan bn küçüğüm dye çok şükür hep eşim yanımda oldu hiç onlara çekmemiş zaten hepsi esmer hani kara deriz ya bi eşim beyaz sarışın herkes der içinizde bi o değişik dye o da bnm oldu çok şükür işte şimdi derdim bebeğimde onlardan sevgi görmeden büyüyecek aynı bzd öyle büyüdük baba tarafı öyledir ona üzülüyorum ama napalım kader huyları öyle kendilerinden daha iyi yaşayanı fln çekemiyolar çok tuhaf huyları var gelinlerle kendini kıyaslar durur amaann naparsa yapsın çok şükür onlardan zaten bi yardım yok kendimiz geçinip gidiyrzbak kafaya takmak için değil takmamak için birçok yaşanmış sebebin var :) bundan sonra kafana takmıyosun inşaallah.çağırdığında gelmeyen görümceni birdaha çağırmıcana göre seni istemeyen kayınvalideyi sende istemiceksin.eşin bile gitmiyormuş sen dürtmedikçe neden üstüne gidiyorsun sırf iyi olayım büyüğe hürmet sevaptır tamam da bunlar öyle bişey değilki.ne seni ne senden geleni istemiyomuş gibi anlattığına göre.o zaman sende çekeceksin elini ayağını.aman uzun olursa olsun napalım dertleşiyoruz :)
abla yaa yanlara cinsiyetleride yazsana daha güzel bereketli olurkızlar buraya bi bakın
@mdk35 yeni batın nedir çitlenbiğim
@ebrar09 kırmızılar geldimi yoksa hala beklemedemisin batını ona göre düzenleyeyim
@lolita55 senide listeye kaydetmemi istiyorsan bana beklediğin adetinin tarihini ve kaç aydır bebek için deneme yaptığınızı yazarmısın tatlım
citlembik1994
ayyy geldi kız söküldüm şuan :)Kız geldi mi kırmızı lar
süpriz yapıcam bekle biraz :)abla yaa yanlara cinsiyetleride yazsana daha güzel bereketli olur
hadi hayırlısı ablaayyy geldi kız söküldüm şuan :)
Abla tarifte 16 17diuo ama 6 7 tane incirle de yapan var...bnde pko var yumurtayi cogaltir diye cekiniyorum hem de yapmak istiyorumkız o da şekerli diye korkuyorum :) denesem mi acaba :)
ayyy geldi kız söküldüm şuan :)
Ayy çok heyecanlıısüpriz yapıcam bekle biraz :)
Ablam 8 aydir nerdeyse calisiyoruz son adrt gunum 2 temmuzmaşaallah maşallah :) senin listede kaydında yok yalnız dikkatimi çektide.en son ne zaman adet gördün kaçıncı aydır deniyorsun bebiş olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?