- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.001
Ayyy Allah korusun kiiiz dogru valla daha doguramadan !...sen naptin adetin tam geldimi?Allah senidur kız ağzından yel alsın geçen ben diyodum şimdi de sen bi çocuk doğuramadan menopoza falan girmeyelim tövbeee
Ayyy Allah korusun kiiiz dogru valla daha doguramadan !...sen naptin adetin tam geldimi?
Iste sicaga care yok o kötü hadi klima falan evde idare ettin disari cikilmiyor yahu
E doktor olayini naptin?bende ayni cano hap 4 tane kaldi ama beni mahvetti bi daha aicam bundan mide bulantisindan oluyorum su icsem bulaniyo...simdi de hafif hafif sol kasgmda batma oluyo bazen...boyle yani bata kaldi 7gun...Yaani :)) yok kuzum işte bitik bi şekilde devam yarından sonra nasipse alırım abdestimi artk. Sense ne var ne yok?
E doktor olayini naptin?bende ayni cano hap 4 tane kaldi ama beni mahvetti bi daha aicam bundan mide bulantisindan oluyorum su icsem bulaniyo...simdi de hafif hafif sol kasgmda batma oluyo bazen...boyle yani bata kaldi 7gun...
Yok kuzu hap aliyorum oyle bi durum beklemiyorumda kist buyumesin benim derdim o...doktor icin de hayrlisi olsun ama geciktirme artik cano?Hayırlısı olsun kuzum inşaallah nasip olmuştur. Doktor olayı henüz beklemede bakalım nolcak..
Ve bat 30 Agustos ..
geldimi?
Oylar zumrut kusuma :)Ben bu devir teslimde sibel ablayi aday gosteriyorum
Ay degilim gı tatile giderken trabzonda kaldık. Çalışma da yaptk yumurtlama tarihi degildi ama yakındı bakalm ne olacak. İlk bebiş trabzonda olduydu benim. Seni yeneceğum tirabzooonnnAyyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesef
nurun_ala_nur çok güzelsin be tatlim Allah nazardan saklasin maşallah
bebeem çok tatil cikmissin resim çekil daha hatira kalsin.liste isinide elimden geldiğince yaparim hatta bat vermeyenleri durterim :) verin ulennnn diye :)
ftsch nere kayboldu gene trabzondamiymis şuan :)
İnşallah cnm yaGeldi. Neyse ki bu sefer fazla gecikmedi buna da şükür. Bakalim agustosta yil donumumuz 3. Seneyi taclandiririz belki
Belli olmaz be abla belki oylesine gelmiştir.
işte birliktelik oldu zaten ben bile bile birlikte oldum.eşime dedim adet olcam oldu oldu bu akşam sonra beklersin 1 hafta diye.çünkü rahim duvarında dökülme başladığı zaman dıştan hafif tatlı kaşınma yapıyorum kasıklarım.eşimde diyo ne biliyosun olacağını :)) sonra ilişki bitince tabi manzara pembemsi olunca hiç şaşırmadım tanıyorum bünyemi şükür :) bu sabah baktım kahve kırmızı gelmiş bugün kırmızı olur artık :) hay anam trakyalı beyaaa kırmızı severiz ama ben sevmiyorum artık :)))Allah razi olsun ablammmbat geldimi ki senin?benimde degsk bi renk oldu ama kana tarzimda degil benim var daha ama?bugun ikimizde sicaklamamisiz demekki
aaaaa sabahçı erkenci seni bak bak hiç alışık değilim sabah erkenden seni görmeye.günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hatun hocammm :)İnşallah cnm ya
heee eşimde diyoki ne oldu kışa söylenip duruyodun yaz gelsin gıkım çıkarsa diyodun he ne oldu ne oldu diye beni baskı altına aldı akşam balkonda :) dedim öyle değil ben sıcağıda sevmiyorum soğuğuda bana hep bahar havası lazım :)) kıvır kıvır diyor :)))Ay anam böyle de olunca kış daha iyiymiş dedirtiyo insana hakkaten :)))
daha durun ya sizin için ne menapozu Allah korusun :) sizin daha yolunuz uzun :)Allah senidur kız ağzından yel alsın geçen ben diyodum şimdi de sen bi çocuk doğuramadan menopoza falan girmeyelim tövbeee
Yok kuzu hap aliyorum oyle bi durum beklemiyorumda kist buyumesin benim derdim o...doktor icin de hayrlisi olsun ama geciktirme artik cano?
he he seninde gözün aydın canım hayırlısı olsun hakkımızda :)Ve bat 30 Agustos ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?