Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaani :)) yok kuzum işte bitik bi şekilde devam yarından sonra nasipse alırım abdestimi artk. Sense ne var ne yok?
E doktor olayini naptin?bende ayni cano hap 4 tane kaldi ama beni mahvetti bi daha aicam bundan mide bulantisindan oluyorum su icsem bulaniyo...simdi de hafif hafif sol kasgmda batma oluyo bazen...boyle yani bata kaldi 7gun...

E doktor olayini naptin?bende ayni cano hap 4 tane kaldi ama beni mahvetti bi daha aicam bundan mide bulantisindan oluyorum su icsem bulaniyo...simdi de hafif hafif sol kasgmda batma oluyo bazen...boyle yani bata kaldi 7gun...

Hayırlısı olsun kuzum inşaallah nasip olmuştur. Doktor olayı henüz beklemede bakalım nolcak..

Ay degilim gı tatile giderken trabzonda kaldık. Çalışma da yaptk yumurtlama tarihi degildi ama yakındı bakalm ne olacak. İlk bebiş trabzonda olduydu benim. Seni yeneceğum tirabzooonnn

Belli olmaz be abla belki oylesine gelmiştir.

yok be tatlım.bu ay sizin o bahsettiğiniz tarzda akıntılarım geldi 1 hafta boyunca baya bi geldi.biliyosunuz benim hiç akıntım olmazdı.gerçi biliyodum neden olduğunu (midedeki mikrop için güçlü antibiyotik kullandım 14 gün ondandı büyük ihtimal) ama yinede insan içten içe seviniyor aaaa benimde akıntım geldi acaba mı ki diye..sonra ilk defa sadece göğüslerimde hafif irileşme ve sadece uçlarında dokununca ağrı hissetmiştim oda sanırım belki 1-2 kilo almışımdır ondandır diye düşünüyorum.eşim bile büyümüş sanki deyince aaa demekki bi ben farketmemişim diye sevindiydim ama sonuç ortada bu sabah kırmızılar geldi ya hayırlısı artık.rabbim ol dememiş napalım..

Allah razi olsun ablammmbat geldimi ki senin?benimde degsk bi renk oldu ama kana tarzimda degil benim var daha ama?bugun ikimizde sicaklamamisiz demekki
işte birliktelik oldu zaten ben bile bile birlikte oldum.eşime dedim adet olcam oldu oldu bu akşam sonra beklersin 1 hafta diye.çünkü rahim duvarında dökülme başladığı zaman dıştan hafif tatlı kaşınma yapıyorum kasıklarım.eşimde diyo ne biliyosun olacağını :)) sonra ilişki bitince tabi manzara pembemsi olunca hiç şaşırmadım tanıyorum bünyemi şükür :) bu sabah baktım kahve kırmızı gelmiş bugün kırmızı olur artık :) hay anam trakyalı beyaaa kırmızı severiz ama ben sevmiyorum artık :)))

Ay anam böyle de olunca kış daha iyiymiş dedirtiyo insana hakkaten :)))
heee eşimde diyoki ne oldu kışa söylenip duruyodun yaz gelsin gıkım çıkarsa diyodun he ne oldu ne oldu diye beni baskı altına aldı akşam balkonda :) dedim öyle değil ben sıcağıda sevmiyorum soğuğuda bana hep bahar havası lazım :)) kıvır kıvır diyor :)))

Yok kuzu hap aliyorum oyle bi durum beklemiyorumda kist buyumesin benim derdim o...doktor icin de hayrlisi olsun ama geciktirme artik cano?

ya bende emin değilim bu martta kullandığım klomen+duphaston+çatlatma iğnesinden sonra nisan ayında kist vardı.nisanda kullandırmadı klomen bekletti.sonra mayısta kist duruyordu hala üstüne bu sefer klomeni 10 gün verdi bilmiyorum kist gittimi duruyomu bende merak ediyorum.bugün ilk günüm acaba yarın göstersemmi yoksa temizlenincemi gitsem anlamadımki..nasılsa klomen kullanmıcam.kan testlerinide şimdi yaptırmayı düşünmüyorum ne yapsam ki temiz görüntü için adetin bitmesinimi beklesem hem yumurta varsa görünür bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…