Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay degilim gı tatile giderken trabzonda kaldık. Çalışma da yaptk yumurtlama tarihi degildi ama yakındı bakalm ne olacak. İlk bebiş trabzonda olduydu benim. Seni yeneceğum tirabzooonnn
inşaallah canım hayırlısıyla olsun nerde tutarsa biz oraya gideriz trabzon olmaz başka yer olur mümkünse hem tarihi hem manzarası güzel yerlerde gör işini :)))

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hatunlar dilerim rabbim Cuma günü hürmetine dualarımızı kabul buyursun.
Bugün Cuma kırmızıları gördüm inşaallah başka bir Cuma hürmetine bebeğimin müjdesiyle müjdele yarabbim.Cümlemizin gönlündeki güzellikleri nasip et inşaallah yarabbim.

bnmkiler le öyle güldüğüm eğlendiğim hoş sohbetim fazla olmadığından bunlar soğuktur hiç öyle ortamları olmaz gidersin yemek yer yada biraz oturur doğru düzgün bi sohbetin falan olmadan kalkarsın bizimkiler çok değişik yaa hele bz nişanlıyken düğünde fln yaptıklarını unutmaya çalışsamda yapamıyorum....geçen börek canım istiyo dedim eşim kaç kere dedi bn yapamam diyo kız ordan atlıyo siz yapında bzi çağırın dyo 10 kere eşim söyledi 10 kerede yapamam dedi ama istediği kişiye gelince yapar sonra yapmış bari erken haber ver bn işten gittim eşimde onlara canımın sıkıldığını biliyo kendide üzülüyo yemeğe gidelim dedi çarşıya gelmiştik zaten saat 7 den sonra arıyolar yaptık dye önce nye haber vermiyon belki bnd ona göre yemeğimi yapıcam bi planım var belki yinede gittik hava kararmıştı normalde geç yerler baktık yemişler beklememişler bile yani daha bunlar ufak ayrıntılar ...diyelimki evde bulgurun bitti bi pişirimlik komşudan istesen o bile verir bz onlardan bişey istemeye kalksak hemen yok ki der yada bn parayla alıyom der bize tek yararları yok biliyo eşimin tedavi olduğunu ev aldık bi sürü borca girdik daha bi ev hediyesi bile almadı anlıcan gidip geliyoruz ama içten canı gönülden değil öylesine

cano yaa herkesinki erkek yanlarına keşke cinsiyetini yazabilsen yada bi pipi :))))) tövbe tövbe

anlıyorum seni cano bzd geçtik o yollardan bi iki gün üzülüyosun sonra yine çalışmalara devam senin hikayen neydi yaa hatırlamadım kaç aydır deniyon doktora gittinizmi eşinde baktırdımı kendine
Gittik ikimizdede sorun yok sorun olmadığı halde niye olmuyor anlamıyorum

biliyormusun sana bazen çok kızıyorum zeynom sen kendine dert mi arıyorsun ya dertlenecek.senin evin ayrı barkın ayrı şükürler olsun.evini aldın zorlansanda ödüyorsun inşaallah bittiğinde maddi rahata kavuşacaksın.çok sevdiğin eşin yanında.hiç çift çizgi görmedim deyip bunalımlara girdin çok sevdiğin teyzenin vefatından sonra rabbim seni evlatla müjdeledi yüreğine ferahlık verdi.ki dilerim hayırlı bir evladın olur sağlıkla kucağına alırsın.komşuların desen şükür sana yok mantı açmaya yok onu bunu yapmaya yardımcı oluyorlar onlarla da geçimin iyi.ki ev alma komşu al derler o bakımdan da rabbim yüzünü güldürmüş.şimdi kala kala düşüncesiz patavatsız kayınvalidenin yaptığı böreğemi kaldın kafanı takacak.ya bırak Allah aşkına bu sevapların günahların mizanı rabbimin elinde değil mi sen neden bu kadar ince düşünmekten alamıyorsun gönlünün kırılmasına izin veriyorsun ya.senin etrafın güzelliklerle dolu.aş artık bu kayınvalide bilmem ne psikolojisini.onlar sadece kenarda saygı duymamız gereken insanlar.ha sana çok faydası vardır sende elinden geleni yaparsın.faydası olmayana ne kafa takıyosun Allah aşkına sen..şunu öğrenmeliyiz.biz de artık bir aileyiz.kendi ayaklarımızın üstünde durmak için çabalıyoruz.onlardan hiç bir beklenti içine girmediğin sürece mutlu olursun.şanslısın evini alıp ayrı yaşıyorsun.ya diğer kızlar napsın onlar için daha zor..yataktan kalkınca tekrar uyuyana kadar onları görmek aynı evin içinde geçinmek zorundalar.sana şükürsüzsün demiyorum bunca şükrün içinde kendine dert ettiğin şeye bak diyorum..bırak artık düşüneceğin beben var senin.bi kendine gel bi dik dur böyle durumlarda.eşinede tembih et senin adına ailesinden hiçbirşey ricada bulunmasın.daha attırma tepemin tasını böreği yapar kargoya veririm burdan ona göre heeeee Allah Allah ya bana bak bir kere geldik dünyaya he rabbim sevdiklerimizle beraber hayırlı uzun ömürler nasip etsin hepimize inşaalah.ev hediyesiymiş :)))) en güzel ev hediyesi onların kapının dışında kalması sen farkında değilsin :)))

:))))kopruden once son cikis dedin yani!...1 haftami suruyo abla aynen bende oyle...hayirlisi olsun abla ama sen adetin 2.gunu yarin yani bi doktora git istersen bugun hormon tahlillerini yaptir durum ne bi bakarsin ama kist icin niye hala gitmedgini anlamiyorum ben adeti goriim dusecem yollara agrimla bu sicakta...sinir oldum cunku her ay kist oluyodu da ondan mi cocuk olmuyodu diye dusunmeye basladim...haa bi de abla yumurta rezervin az miydi senin?...

Ablacim bu sefer biz baski uyguluyoruz sana!..uarin doktordasin ona gore...bu kadar zaman gecmis sen niye noldu gitti diye baktirmadin ask olsun sana abla?

ayyy sende güzel yaparsın abla haa hayır demem yanii :).....eşimden yana derdim yok çok şükür hatta o ailesine gitmez istemez bn zorla götürürüm yaa işte teee eskiden beri canım yandı neler yapmadılar neler kavga çıkardılar abime bıçak çekti babası düğün günü yani düğüne bile önceden planlı hesaplı gelmişler bozmak için yani ayırmak için nişan desen isteme desen her şeyde bişey yapıldı ailemde sırf bn istiyorum dye bozmadı işi kına gecemde çok geç geldiler tartışma çıktı çekip gittiler kınamı bile yaktırmadılar gece teyzemler falan kalktı zorla yakmaya çalıştı sabah babam para verip kına getirtti sırf kınası yakılmamış olmasın dye yaa bi kız babası için ne zor bi durum yani hiç bişeyi istediğimiz gibi yapmadık hep burnumuzdan geldi eşya bakılmaya gidilecek annesine dyo bnmi alıcam gidin alın dyo bz alıncada suç oldu herşeyi kendiler yaptı dyp kenara çıktı zaten para çıkmadı onlardan bari manevi destek olun olmadılar bnm yerimde başkası olsa atardı nişanı fln bi kere gelinlik görmeye gelmedi hep öyle eli boş gezmeye geldi yüzü gülmedi öyle böyle ite kaka kavgalı bi şekilde düğün oldu iki tarafta birbirleriyle görüşmüyo düğünden beri o kadar borcu tek ödedik evide yine aynı şekil tek yapıyoruz bnm istediğim zaten onlardan maddiyat değil burda tekim hiç onlardan başka akrabam yok bi derdimde yanımda olsunlar evde yalnız kalıyorum korktuğum zaman görümcemi çağırıyorum gelmiyo bile bile diğer çocuklarında istediğine iyi davranıyo bnm istediğim güler yüz hoş sohbet gittiğimde memnun ayrılmak pişman olmak değil bakıyorum millete gelinini yanına alıyo gezmelere günlere götürüyo bzd bi kere demezler sende gel dye bebek olacak yine onada öyle davranacaklar bakmaz zaten e bn annemi getirsem bahanesi olacak zaten bn bakmazdım demez annesini getirdi der bide öyle suçlar işte aslında o kadar çok şey var ki genelde unutmaya çalışıyorum bişey yokmul gibi davranmaya zaten daha bi kere onlarla tartışmadım şunu yaptınız bunu yaptınız demedim düğünden sonra bişey olmamış gibi davranıyorum ama yinede olmuyo bn bi ailemin yanına gidiyrm göze batıyo diğerleri devamlı gidiyo haftalarca kalıyo bişey demiyolar ...herşeye rağmen susuyorum gidip geliyorum evlerine abla yaşadıklarım da kolay değildi düğünden sonra bunalıma girdik ailecek aylarca kendimize gelemedik kolay değil bu yazdıklarım sadece bi kaçı ve hepsini unutmaya çalışıyorum bazende böyle aklıma geliyo işte bayada uzun olduuuuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…