Gebe kalamayanlar buraya.....

aman 1 hafta hayırlısıyla gidin gelin bende sandım @ftsch nin peşine takılıp il il totemmi yapıcan sende :)

benim totemim ramazan daydı olmadı abla ben bizim ufaklığı bırakmak için gidiyorum eşim gelemiyor ayrı takılacağız ne olsa kırmızılarda geldi adam gönderiyor anamın evine

Evet aynen öyle canm yaklaşık 2.5 yıl olcak evleneli hiç korunmadık ve ne yazık ki hâlâ tık yok bekliyoruz bakalım

Guzum benim ins olur.Rabbim cumle isteyen kullarina nasib etsin.bizvdaha bu subatta istemeye bsladik.bndevadet sorunu war.adetim glmio.illa ilac almam lazim.glifor iciomv2 aydir bakalim nolcak

bende istiyorum

şimdii sperm kalitesi bakımından gün aşırı diyorlar ama bizim esoes1919 vardı sanırım o ard arda birlite yapmıştı :) sen bilirsin eşin beslenmesi güzel ise kendin ona göre karar ver bence

beslenmesi guzel derken . sperm kalitesini arttirmak icin neler yenmeli ve kahve icmesi iyi diye biliyorum ama 2 saat oncemiydi

aynen bu kadar kötü olcaığımı tahmin etmiyordum ben ya
Gün sayıyorum inan resmen gündüz idare ediliyor bi derece ama gece. Saat 4e geliyordu uyandım 5de uyudum kalktım tv izledim falan. Zaten gelen giden inşallah normal dogurursun en güzeli o deyip duruyor sanki bilmiyoz biz. E diyorum donmediyse napim şimdi Allah Allah

Guzum benim ins olur.Rabbim cumle isteyen kullarina nasib etsin.bizvdaha bu subatta istemeye bsladik.bndevadet sorunu war.adetim glmio.illa ilac almam lazim.glifor iciomv2 aydir bakalim nolcak

Amin canm hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Bende de pko var ama çok şükür ki ilaçsız adet olabiliyorum ben. Darısı başına inşaallah

kız ne yalan söyleyeyim bu gece bende uyuyamadım bide bel ağrısı eklendi hep uyanıyorum başlıyor galiba uykusuzluk valla millet cok biliyo ya sanki bizim elimizde bizde isteriz normal olsun doğuramazsak ne yapıcaz allah biliyor hayırlı doğum her zaman

o bel agrisi kötü iste benimki bos bos uykuya dalamama gözler yansa da aslında serin de oda ama yok. Ya bir de ilkini balonla suni sanciyla ve kaybedecegimi bile bile normal dogurdum ya insan öyle veya böyle saglikli olsun yeter ki der korkutuyorlar insani be

az kaldı sıkıcaz dişimizi de işte nasıl kötüymüş gerçekten öyle insanlardan uzak durcaksın aslında ama işte

Bu süper olmus :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…