- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.181
Bu süper olmus :))
Mumhammed Eymen ya da Muhammed Kayra cnmkız siz ne düşünüyorsunuz ismi ?
evet canım dış gebelik yaşadım ameliyat olmuştum doğru hatırlıyosunSenin birkere olmus muydu abla sanki oyle hatirliom knusmalardan????
ne istediğine bağlı :)bende istiyorum
karar ver hemen :))))Mumhammed Eymen ya da Muhammed Kayra cnm
Mumhammed Eymen ya da Muhammed Kayra cnm
Hadi yaa canim Allah tan gelen hediye anlamina geliyo öyleama sasirdim sen boylr deyincecanım ben müftülüğün bir yazısında kayranın tanrı anlamına geldiğini okumuştum
Nd demişim ben anlamadım gııı neyden bahsediyonuz bakim siz
Canim esim Eymen istiyo ama bende Kayra diyordum ki simdi yaren tanri anlamina geliyo deyince kararsiz kaldim açıkçasıkarar ver hemen :))))
Mumhammed Eymen ya da Muhammed Kayra cnm
ne istediğine bağlı :)
Evet cnm biz basindan beri düşünüyorduk esim eymen istiyordueymen ve muhammed ismini düşünen çok ne güzel :)
Hadi yaa canim Allah tan gelen hediye anlamina geliyo öyleama sasirdim sen boylr deyince
Evet cnm biz basindan beri düşünüyorduk esim eymen istiyordu
sen bişi demedin şeker ben dedi olay olduben sayfaları sondan başlıyorum okumaya tubanın isim değiştirdiği gün ilk yazılanları görmediğim için muhabbetin sonunu okudum önce. yeni ismini bilmediğim için bu kim ki yeni mi falan diyordum geçmişe gittikçe sana cadı falan yazdığını gördüm Allah diyorum bu hangi ara bu kadar samimi oldu da cadı diyor dedim onu diyor
iyiyim canım biraz ağrım var regl oldum bugünde sen nasılsınciftsariliyumurta . Ablam nasılsın
Hee tamam canm hatırladım bendeciftsariliyumurta ablamın yazdıklarına senin gibi tepki vermiştim bu kim ya böyle samimiyete bak falan demiştim
Kiz masssallah da burdan bakinca kiz gobisi gibi duruyo annesiiii...kesinmi pipili mi geliyo yani?faceye koyduğum fotograf bu kuzumnurun_ala_nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?