- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.201
Kiz masssallah da burdan bakinca kiz gobisi gibi duruyo annesiiii...kesinmi pipili mi geliyo yani?
aslında çok meral ediyrm büyümüşmü ne dicek doktor dye bi yandan da korkuyorum iyi bakamamışın der dye ikili test yapılacak işte keşke cinsiyetide belli olsaallah gönlünüze göre versin inşallah canım güzel isimler seninde pazartesi demi kontolün benim gibi belkide belli eder kendini :)
Insallah canim saglikla gelsinlerde...prens prenses fark etmez...Bu sefer sayfalara karisik baktım takvimde farketmedim sonra prensesini bekliyorum bekliyoruz görüncecinsiyette belirtilmiş bi de . inşallah gönlünden geçtiği gibi yer alır(iz)in takvimde en kısa surede. Hayislisiyla bizde nasip olur inşallah listenin diğer yarısı da prenseslerle dolar
Hmm iyi oldu bunu duyduğum. Bizde esimin dedigini koyariz Muhammed Eymen olur :))sitelerde gelen hediye olarak geçiyordu sonra bi ara yazı yayınlandı isimlerle ilgili. mesela ecrin ismi çok popilerdi müftülük yazı yayınlamıştı kuranda geçiyor diye her ismi koymayın diye kayra türk kökenli ama bi araştır istersen
abla yaa erkek olursa biraz işim zor çünkü eşim bn söz verdim öyle dua ettim erkek olursa muhammed mustafa koyarım dye dua ettim diyo bnd tee en baştan beri muhammet erdem istiyodum içime sinmişti ve halada bnm dediğim olsun dyrm içim ısındı dye ama eşim yok günah olur dyo napıcam bilmiyorum erkek olursa bu durum var ama bn halada bnm dediğim olsun istiyorum içimden hep öyle geliyoona göre takvime yazıcaz nasipse :) senin değiştirdim heyecan kalsın biraz diye :)))
ve aleyküm selam
aslında çok meral ediyrm büyümüşmü ne dicek doktor dye bi yandan da korkuyorum iyi bakamamışın der dye ikili test yapılacak işte keşke cinsiyetide belli olsa
günlük menüyü yazıyorum sabah peynir zeytin yumurta ama bazen yumurtaya zaman kalmıyo...arada bi meyve ..öğleye yemek ...sonra yine meyve...akşamada ne yaptıksak ya da çarşıda..sonrasına halim kalmıyo bide bütün gün elimden geldiğince su içiyorum hee bide ayransız yemek yemem 3-4 bardak içerimilk 3 ay kanından besleniyor ya canım büyümüştür meraklanma ama bundan sonra yediklerine dikkat etmen lazım işte haftada balık et yumurta süt peynir yeşil sebze en cok bunlardan tüketmeye bak bide ceviz badem gibi şeyler yanına al iş yerinde arada atarsın ağzına
Hade beee!...bakalim sarisin kiz bebisi kimin olucak?evet canım ayrıntılıdada gözüktü pipisi :))))
Eymen peygamberimiz(sav)in dadisinin ismi yani ummu eymen...ummu anne anlamina geliyo eymenin annesi demek...guzel bi isim heleki muhammed eymen harika!...ismiyle yasasin insallah kuzummmHmm iyi oldu bunu duyduğum. Bizde esimin dedigini koyariz Muhammed Eymen olur :))
günlük menüyü yazıyorum sabah peynir zeytin yumurta ama bazen yumurtaya zaman kalmıyo...arada bi meyve ..öğleye yemek ...sonra yine meyve...akşamada ne yaptıksak ya da çarşıda..sonrasına halim kalmıyo bide bütün gün elimden geldiğince su içiyorum hee bide ayransız yemek yemem 3-4 bardak içerim
Hade beee!...bakalim sarisin kiz bebisi kimin olucak?
menüde ceviz badem fln yok işte süt yok bal tereyağ fln yok sade bi menü daha kilo almadım bnm arkadaş daha 2.5 aylıktı yüzü gözü şişmiş kilo almış ve yüzüne hamilelik vurmuştu bn demesem millet anlamıyo yaaaoh mis güzel işte canım git gide artar o menü :)
Gece ses oluyor atlıyorum cama yağmur diye de yagmiyor mübarek ya. Yagmuru özledim kiiiizzz. Az önce canim yandi elimi koydum kafasi ay duygulandimaz kaldı sıkıcaz dişimizi de işte nasıl kötüymüş gerçekten öyle insanlardan uzak durcaksın aslında ama işte
Kayra isminin anlamı: Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayetMumhammed Eymen ya da Muhammed Kayra cnm
menüde ceviz badem fln yok işte süt yok bal tereyağ fln yok sade bi menü daha kilo almadım bnm arkadaş daha 2.5 aylıktı yüzü gözü şişmiş kilo almış ve yüzüne hamilelik vurmuştu bn demesem millet anlamıyo yaaa
Gece ses oluyor atlıyorum cama yağmur diye de yagmiyor mübarek ya. Yagmuru özledim kiiiizzz. Az önce canim yandi elimi koydum kafasi ay duygulandim
Sevdim biraz oksadim başını kuzumun Kıyamam kız onaahh kıyamam kızzz bende duygulanırım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?