Gebe kalamayanlar buraya.....

allah gönlünüze göre versin inşallah canım güzel isimler seninde pazartesi demi kontolün benim gibi belkide belli eder kendini :)
aslında çok meral ediyrm büyümüşmü ne dicek doktor dye bi yandan da korkuyorum iyi bakamamışın der dye ikili test yapılacak işte keşke cinsiyetide belli olsa

Insallah canim saglikla gelsinlerde...prens prenses fark etmez...

Hmm iyi oldu bunu duyduğum. Bizde esimin dedigini koyariz Muhammed Eymen olur :))

ona göre takvime yazıcaz nasipse :) senin değiştirdim heyecan kalsın biraz diye :)))
abla yaa erkek olursa biraz işim zor çünkü eşim bn söz verdim öyle dua ettim erkek olursa muhammed mustafa koyarım dye dua ettim diyo bnd tee en baştan beri muhammet erdem istiyodum içime sinmişti ve halada bnm dediğim olsun dyrm içim ısındı dye ama eşim yok günah olur dyo napıcam bilmiyorum erkek olursa bu durum var ama bn halada bnm dediğim olsun istiyorum içimden hep öyle geliyo

aslında çok meral ediyrm büyümüşmü ne dicek doktor dye bi yandan da korkuyorum iyi bakamamışın der dye ikili test yapılacak işte keşke cinsiyetide belli olsa

ilk 3 ay kanından besleniyor ya canım büyümüştür meraklanma ama bundan sonra yediklerine dikkat etmen lazım işte haftada balık et yumurta süt peynir yeşil sebze en cok bunlardan tüketmeye bak bide ceviz badem gibi şeyler yanına al iş yerinde arada atarsın ağzına

günlük menüyü yazıyorum sabah peynir zeytin yumurta ama bazen yumurtaya zaman kalmıyo...arada bi meyve ..öğleye yemek ...sonra yine meyve...akşamada ne yaptıksak ya da çarşıda..sonrasına halim kalmıyo bide bütün gün elimden geldiğince su içiyorum hee bide ayransız yemek yemem 3-4 bardak içerim

Hmm iyi oldu bunu duyduğum. Bizde esimin dedigini koyariz Muhammed Eymen olur :))
Eymen peygamberimiz(sav)in dadisinin ismi yani ummu eymen...ummu anne anlamina geliyo eymenin annesi demek...guzel bi isim heleki muhammed eymen harika!...ismiyle yasasin insallah kuzummm

oh mis güzel işte canım git gide artar o menü :)

oh mis güzel işte canım git gide artar o menü :)
menüde ceviz badem fln yok işte süt yok bal tereyağ fln yok sade bi menü daha kilo almadım bnm arkadaş daha 2.5 aylıktı yüzü gözü şişmiş kilo almış ve yüzüne hamilelik vurmuştu bn demesem millet anlamıyo yaaa

az kaldı sıkıcaz dişimizi de işte nasıl kötüymüş gerçekten öyle insanlardan uzak durcaksın aslında ama işte
Gece ses oluyor atlıyorum cama yağmur diye de yagmiyor mübarek ya. Yagmuru özledim kiiiizzz. Az önce canim yandi elimi koydum kafasi ay duygulandim

Son düzenleme:
Mumhammed Eymen ya da Muhammed Kayra cnm
Kayra isminin anlamı: Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet

Kayra isminin sözlük anlamı
a. Yüksek tutulan veya sayılan birinden gelen iyilik, lütuf, ihsan, atıfet, inayet.

Tanrı’nın insana iyilik getirici, kurtarıcı ilişkisi için kullanılan, özellikle dinsel bir kavram. Tanrı’nın insanı koruyuculuğu ve esirgeyiciliği. Hıristiyanlığın temel kavramı: Tanrı’nın insanı sevgi dolu düşünüşü için kullanılan kavram. // Felsefe tarihinde Augustinus’ten beri kayra ve özgürlük arasındaki ilişki sorusu önem kazanmıştır. Skolastikte bu soru doğanın kayra yoluyla yetkinleşmesi öğretisiyle yanıtlandırılıyordu. Luther’de ise “Herşeye gücü yeten Tanrı” düşüncesiyle bu sorun sonuna değin götürüldü. Çağımızda, N. Hartmann’da ise bu soru tam ters doğrultuda yanıtlanıyor: “Bir sorumluluğun, bir özgürlüğün olabilmesi için Tanrı var olmamalıdır.”

canım kişiden kişiye değişir ki o bünye meselesi ben 4 5 aylıkken almaya başladım şimdi toplam daha 6 kilo aldım normal yani illaki 15 20 kiloyla doğuma gidicen dıye bırsey yok yada şişceksin dıyede bana doktorum 12 13 kıloyla giderdsin doğuma dedi tahmınen oyle gıdıcem sen sadece dengelı beslenmene bak bebişi besle artık onlarıda yemeğe başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…