Gebe kalamayanlar buraya.....

Toparlanmana sevindimm bitanemm guclu olmal hayatimizdaki en buyuk sermaye... Umudunu kaybetmee yeterki gulum..durumu ozetledin icin saol tatlim... Yazarim smdii

Ben buaralar iyi deilm canm ya saglk olark iyiym ck sukrde bebiste iyide annem hamile
Canimmyaaa. Okudumm saolsun A amorevole . Ozetledi.. Icini bilmedimicin. Diycek soz bulamiyorum ama el kadar bebegin de gunahina girmesinler mevlam belki onu bi kurtulus vesilesi kilmistir. Kac yasinda bu arada annen..

canım allah yardımcınız olsun iyi düşünün taşının derim bu gece bol bol dua et annende öyle allahım bir yol çaresini göstercektir

Selam canlar.. Ameliyat yaramis olsa gerek reglim eskisi gibi yogun geciyor.. Telefondan pek takip edwmiyorum ama umutbitmzin durumunu okudum. Canim suphesiz annenin yasadiklari zor Allah yardimcisi olsun. Bi canin nasil bir mucize oldugunu en iyi biz biliriz rabbim kolayligini elbet verir. Benim teyzemde 43 yasinda hamile kaldi kalp ve guatr hastasi haplar yutmus hatta dussun diye de yutmus dayim aldirma deyince dogurdu ve saglikli oglu oldu 3 cocuktan 17 sene sonra geldi ve enistemin en kiymetlisi.. Karari verecek olan annen kizlarda yazmis bende aldirmamasi yonunde dusunuyorum.

sıcaklardandır kuzum ya benimkide normalden fazla hareketli ama kusunca rahatladım bıraz belkide ondan öyleydi
Şükür döndü benimki eski performansina bunalima girmistim ya tatlım aslında sicak ya ne oluyorsa ondan oluyor galiba acik yatiyoruz mideni usuttun belki bir de seninki mideye daha cok baski yapiyordur onun da etkisi var tabi

sıcaklardandır kuzum ya benimkide normalden fazla hareketli ama kusunca rahatladım bıraz belkide ondan öyleydi
Şükür döndü benimki eski performansina bunalima girmistim ya tatlım aslında sicak ya ne oluyorsa ondan oluyor galiba acik yatiyoruz mideni usuttun belki bir de seninki mideye daha cok baski yapiyordur onun da etkisi var tabi

aynen tatlım az az yiyorum ama sık yıyorum hala az ye sık ye dıyorlar daha ne kadar azlıkta yıyebılırım ki dedğin gibi baskı yapıyor her sekılde valla 2 ay var daha allah yardımcımız olsun

Toparlanmana sevindimm bitanemm guclu olmal hayatimizdaki en buyuk sermaye... Umudunu kaybetmee yeterki gulum..durumu ozetledin icin saol tatlim... Yazarim smdii

Rica ederim tatlm ni dimek. Güçlü olmicaz da napcaz mecbur işte yoksa hayat çekilmiyo. Rabbim hayırlısını nasip etsin bekliyoruz bakalım ne zamansa en doğru zaman..

aynen tatlım az az yiyorum ama sık yıyorum hala az ye sık ye dıyorlar daha ne kadar azlıkta yıyebılırım ki dedğin gibi baskı yapıyor her sekılde valla 2 ay var daha allah yardımcımız olsun
Zaten sicaktan istah gidiyor bu ara hep bebeğe yiyiyorum zaten bana kalsa hic yiyesim yok cuma gelse de emeklerim karsilik bulmus mu görsem :)

Zaten sicaktan istah gidiyor bu ara hep bebeğe yiyiyorum zaten bana kalsa hic yiyesim yok cuma gelse de emeklerim karsilik bulmus mu görsem :)

bende ne yesem hazımsızlık yapıyor işte başladı sıkayetler galıba soda içiyorum artık bende yarın görcem bakalım ne kadar oldu :)

ya bana bildirimler niye gelmiyor yada geç geliyor ben sonradan görüyorum bilen var mı kızlar yoksa benim netten mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…