- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.341
Gunaydin hanimlar hayirli sabahlarimiz olsun
Toparlanmana sevindimm bitanemm guclu olmal hayatimizdaki en buyuk sermaye... Umudunu kaybetmee yeterki gulum..durumu ozetledin icin saol tatlim... Yazarim smdiiSağol canm benm iyiyim çok şükür. Zaten olmayıp napcam mecbur değil miyiz iyi olmayacanm annesi kazara hamile kalmış babası istemiyomuş annesi de eşi destek olmadığı için aldırmayı düşünüyomuş. Bazı tatsız olaylar olmuş aldatma falan annesi çok yıpranmış antidepresan ilaçları kullanmış bebek zarar görmüş olabilir diye de korkuyolarmış öyle kalakalmışlar bizde inşaallah aldırmaz diyoduk işte..
Canimmyaaa. Okudumm saolsun A amorevole . Ozetledi.. Icini bilmedimicin. Diycek soz bulamiyorum ama el kadar bebegin de gunahina girmesinler mevlam belki onu bi kurtulus vesilesi kilmistir. Kac yasinda bu arada annen..Ben buaralar iyi deilm canm yasaglk olark iyiym ck sukrde bebiste iyide annem hamile
Cok fena hamileyiz kuzum :-/
Iyi yapmissiniz canim.. Takimlar gercekten cok ucuk bi fiyattalar.. Gelince bakariz fotosunaa inss..
Bnde hic istemiorm aldrmsni canm yaannem benim herseym tbi herkesn oylede bn cok fazla dusknm ona gnde 10defa dan fzla ararm her aradgmda yarm saat konusuruz karni agrisa ben dert edinen insanim gece uyku girmez gozume yedim bitirdim kendimi kac gundur nasil uzuluyorum bi bilseniz hayirlisi diyorum ne diyeyim yarn doktira gitcek annem bende gitcem sanirim onla Umarim hersey iyi olur umarm
Ya benimki iki gündür cok nazli hareket ediyor yaaaaaben gece istifra ettim ya hazmetmedi mide tabi bide baskı yaptı fazlasını dışarı hücuuuummm dedii:)
Oturarak yapsana gıUtuye yardima gelen yokmuuu bacaklarim AĞRIDI :)
Ya benimki iki gündür cok nazli hareket ediyor yaaaaa
Şükür döndü benimki eski performansina bunalima girmistim yasıcaklardandır kuzum ya benimkide normalden fazla hareketli ama kusunca rahatladım bıraz belkide ondan öyleydi
Şükür döndü benimki eski performansina bunalima girmistim yasıcaklardandır kuzum ya benimkide normalden fazla hareketli ama kusunca rahatladım bıraz belkide ondan öyleydi
Şükür döndü benimki eski performansina bunalima girmistim yatatlım aslında sicak ya ne oluyorsa ondan oluyor galiba acik yatiyoruz mideni usuttun belki bir de seninki mideye daha cok baski yapiyordur onun da etkisi var tabi
Toparlanmana sevindimm bitanemm guclu olmal hayatimizdaki en buyuk sermaye... Umudunu kaybetmee yeterki gulum..durumu ozetledin icin saol tatlim... Yazarim smdii
Zaten sicaktan istah gidiyoraynen tatlım az az yiyorum ama sık yıyorum hala az ye sık ye dıyorlar daha ne kadar azlıkta yıyebılırım ki dedğin gibi baskı yapıyor her sekılde valla 2 ay var daha allah yardımcımız olsun
Zaten sicaktan istah gidiyorbu ara hep bebeğe yiyiyorum zaten bana kalsa hic yiyesim yok cuma gelse de emeklerim karsilik bulmus mu görsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?