- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.321
Kız netten bi bak nbetci eczanelere. Yakında varsa alıver aklnda kalacağınaIsten cikinca alip yarin sabah yaparim artik haber veririm size esimin net bağlanıp bnm net bitti cunku
Pek yok ama bebis mideye baski yapıyor olabilir benim de yadigim bogazimda kalıyor sanki
Bugün bende öyleyim ya bi de midem bulanıyoray zorla yemek yiyorum görsen
Bugün bende öyleyim ya bi de midem bulanıyor
Cok fena hamileyiz kuzum :-/benimde onun gibi bişey işte adlandıramıyorum şişlikte var sanki ayy ne oluyor bize
Ayyy bu ne kadar guzel bi liste olmusss masallahh masallahhHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ------------ ---17 Mart-12.deneme Prens bekliyoruz
aysima00 -------------- ---24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymen bekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
@esoes1919-----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
@zeynepsibel---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@lolita555 --------------------24 Haziran-5.deneme Çalışmalara devam
A amorevole ---------------------19 Temmuz-26.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09-------------------30 Temmuz-14.deneme Çalışmalara devam
@nur03----------------------1 Ağustos-8.deneme Çalışmalara devam
@gamzeli es----------------3 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
ftsch -------------------- ---4 Ağustos-18.deneme Çalışmalara devam
@Karabocugum ----------5 Ağustos-5.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.deneme Prensesini bekliyor
ciftsariliyumurta ---- ---27 Ağustos-27.deneme Çalışmalara devam
@yaren92-------------------30 Ağustos-12.deneme Çalışmalara devam
@Ezra35---------------------30 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
Iyi yapmissiniz canim.. Takimlar gercekten cok ucuk bi fiyattalar.. Gelince bakariz fotosunaa inss..anladım canım bıdaha olmasın inşallahh...bitmiyor takım almaktan vazgectık 3lü gardrop şifonyer yaptırıyoruz mobılyacıya bide oyun parkı alıcaz tamam satın alma daha pahalı 2 katı fıyat yaptırmak daha iyiye geldi 1 ay sonraya gelcek ınsallah
umutbitmz canm ne diyim bilemedim ama kızlara katılıyorum bende. Ve içimden bi ses diyoki bu bebiş annene çok iyi gelecek. Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ama dilerim aldırmaz yaa allah babana da hidayet göğsüne merhamet versin. Inşaallah çook değişir herşey çok daha güzel olur bu minik mucizeyle birlikte. Emin ol aldırırsa ileride çok pişman ve vicdan azabı çekiyo olacak, aldırmazsa da iyiki doğurmuşum diyecek. Inanılmaz bi sıcaklık geldi içime bu bebek herşeyi yoluna sokacak. En azından baban destek olmasa bile annenin toparlanması adına rabbimin armağanı bu bence...
umutbitmz ne oldukii giremedim bi kacgundur okuyamadimdaa.. Bi ozetleen yaa banaa... Sen nasilsin bu arada kusum.. Toparlabildinmi
Gunaydın ttlmSelam kizlar hayirli sabahlar
Selam kizlar hayirli sabahlar
Bide üstüne adetim .aksam 10 da uyumusum 12 de uyandim.gece 2 de tekrar yattim.yani balkon sefasi gece 12 de oldu :)Bu bahaneyle mis gibi otur ttlm
Ben buaralar iyi deilm canm yaumutbitmz ne oldukii giremedim bi kacgundur okuyamadimdaa.. Bi ozetleen yaa banaa... Sen nasilsin bu arada kusum.. Toparlabildinmi
Bnde hic istemiorm aldrmsni canm yaumutbitmz canm ne diyim bilemedim ama kızlara katılıyorum bende. Ve içimden bi ses diyoki bu bebiş annene çok iyi gelecek. Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ama dilerim aldırmaz yaa allah babana da hidayet göğsüne merhamet versin. Inşaallah çook değişir herşey çok daha güzel olur bu minik mucizeyle birlikte. Emin ol aldırırsa ileride çok pişman ve vicdan azabı çekiyo olacak, aldırmazsa da iyiki doğurmuşum diyecek. Inanılmaz bi sıcaklık geldi içime bu bebek herşeyi yoluna sokacak. En azından baban destek olmasa bile annenin toparlanması adına rabbimin armağanı bu bence...
Rabbim çok büyük.annenede bebeğe de sifa sini versin inşaallah caninBnde hic istemiorm aldrmsni canm yaannem benim herseym tbi herkesn oylede bn cok fazla dusknm ona gnde 10defa dan fzla ararm her aradgmda yarm saat konusuruz karni agrisa ben dert edinen insanim gece uyku girmez gozume yedim bitirdim kendimi kac gundur nasil uzuluyorum bi bilseniz hayirlisi diyorum ne diyeyim yarn doktira gitcek annem bende gitcem sanirim onla Umarim hersey iyi olur umarm
Bnde hic istemiorm aldrmsni canm yaannem benim herseym tbi herkesn oylede bn cok fazla dusknm ona gnde 10defa dan fzla ararm her aradgmda yarm saat konusuruz karni agrisa ben dert edinen insanim gece uyku girmez gozume yedim bitirdim kendimi kac gundur nasil uzuluyorum bi bilseniz hayirlisi diyorum ne diyeyim yarn doktira gitcek annem bende gitcem sanirim onla Umarim hersey iyi olur umarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?