Gebe kalamayanlar buraya.....

umutbitmz canm ne diyim bilemedim ama kızlara katılıyorum bende. Ve içimden bi ses diyoki bu bebiş annene çok iyi gelecek. Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ama dilerim aldırmaz yaa allah babana da hidayet göğsüne merhamet versin. Inşaallah çook değişir herşey çok daha güzel olur bu minik mucizeyle birlikte. Emin ol aldırırsa ileride çok pişman ve vicdan azabı çekiyo olacak, aldırmazsa da iyiki doğurmuşum diyecek. Inanılmaz bi sıcaklık geldi içime bu bebek herşeyi yoluna sokacak. En azından baban destek olmasa bile annenin toparlanması adına rabbimin armağanı bu bence...

Ayyy bu ne kadar guzel bi liste olmusss masallahh masallahh

Iyi yapmissiniz canim.. Takimlar gercekten cok ucuk bi fiyattalar.. Gelince bakariz fotosunaa inss..

umutbitmz ne oldukii giremedim bi kacgundur okuyamadimdaa.. Bi ozetleen yaa banaa... Sen nasilsin bu arada kusum.. Toparlabildinmi

umutbitmz ne oldukii giremedim bi kacgundur okuyamadimdaa.. Bi ozetleen yaa banaa... Sen nasilsin bu arada kusum.. Toparlabildinmi

Sağol canm benm iyiyim çok şükür. Zaten olmayıp napcam mecbur değil miyiz iyi olmaya canm annesi kazara hamile kalmış babası istemiyomuş annesi de eşi destek olmadığı için aldırmayı düşünüyomuş. Bazı tatsız olaylar olmuş aldatma falan annesi çok yıpranmış antidepresan ilaçları kullanmış bebek zarar görmüş olabilir diye de korkuyolarmış öyle kalakalmışlar bizde inşaallah aldırmaz diyoduk işte..

Bnde hic istemiorm aldrmsni canm ya annem benim herseym tbi herkesn oylede bn cok fazla dusknm ona gnde 10defa dan fzla ararm her aradgmda yarm saat konusuruz karni agrisa ben dert edinen insanim gece uyku girmez gozume yedim bitirdim kendimi kac gundur nasil uzuluyorum bi bilseniz hayirlisi diyorum ne diyeyim yarn doktira gitcek annem bende gitcem sanirim onla Umarim hersey iyi olur umarm

Rabbim çok büyük.annenede bebeğe de sifa sini versin inşaallah canin

Saçmalama canm yaa sen deli misin Bu kadar üzülüyon allah aşkına? Bak senin de bebişin var ona da günah üzme bak kızarım vala he Takma bu kadar canına günah sen herşeyi böyle dert edinirsen kendine ohooo olmaz yani. Allah bi çıkış kapısı nasip etsin yürekten dua ediyorum çünkü eşin destek olmadığında üstüne bide türlü türlü kötü mevzuları olduğunda hayat pek de çekilir olmuyo. Üzülme sende rica ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…