Gebe kalamayanlar buraya.....

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah, benim babamda bi defa beyin kanamasi gecirdi dr dedi ikinci defa kurtaramayiz.... beyin kanamasinda ikinci sansin yokmus
saol canım kayınbabam 4 kanamada vefat etti aman dikkat edin canım bi baş ağrısı mide bulantısı öğürme kusma halsizlik olursa hemen doktora götürün ihmal edilecek birşey değil beyin
ben hala daha inanamıyorum öldüğüne sanki çıkıp gelecekmiş gibi ohastanede ki hali geliyor gözümün önüne Allah kimseye büyük acılar vermesin..

bende ne yesem hazımsızlık yapıyor işte başladı sıkayetler galıba soda içiyorum artık bende yarın görcem bakalım ne kadar oldu :)
hazimsizlik kotu iste ya yarin sor bi doktora bakalim varmi bi caresi bende iciyorum soda hergun hem ferahliyorum :)

Günaydın kizlaarrr;-) tatil bitti döndük evimizeee özlemişim yaaa evimi iki haftadan fazla oldu
Bu arada bebek hareketini ilk ne zaman nasıl hissettiniz

Hamilelik Takvimi

bebeem -------------------13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ----------------------3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ---------------17 Mart-12.deneme Prens bekliyoruz
aysima00 -----------------24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymenbekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 --------------------24 Haziran-5.denemeÇalışmalara devam
citlembik1994 ----------------------1 Ağustos-8.deneme Çalışmalara devam
gamzeli es ----------------3 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ftsch -------------------- ---4 Ağustos-18.denemeBaşka illerde totem peşinde
Karabocugum ------- ---5 Ağustos-5.denemeÇalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.denemePrensesini bekliyor
@ Eylulll09 -------------------26 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ciftsariliyumurta -------27 Ağustos-27.denemeÇalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.denemeKısmetse doktora gidecek
yaren92 -------------------30 Ağustos-12.denemeÇalışmalara devam
Ezra35 ---------------------30 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam

günaydın hanımlar hayırlı sabahlarımız hayırlı haftamız olsun inşallah :) dün bütün gün ayakta ütü yapınca artık akşam 9 da ayak bileklerimle dizlerimin ağrısından bacaklarımı nereye koycağımı şaşırdım. kimse de yardıma geliriz dememiş bak hele bak yaaa :))

Gunaydin canlarim ne kadar uluk oldugumu farkettim iki gun boyunca disarida cikamadim testte yapamadim ama eminim bebis geliyor sanirim icimde oyle bir his var ve adet olmadimmm
inşaallah canımda şimdi iştesin sanırım ne yapmayı düşünüyosun peki direk kan mı vereceksin fırsat bulursan test mi alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…