- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.361
Canim bana da gec geliyo e mail bildirimimi actim ama o da gec geliyo sadece sende degil sorun yani?ya bana bildirimler niye gelmiyor yada geç geliyor ben sonradan görüyorum bilen var mı kızlar yoksa benim netten mi ki ?
amin canım saol..Allah rahmet eylesin cnm ben de bayadır giremiyodum eski mesajları da okuyamıyorum acıkçası bir yerden sonra kopuyo bırakıyorum ben de. Mekanı cennet olsun
saol canım kayınbabam 4 kanamada vefat etti aman dikkat edin canım bi baş ağrısı mide bulantısı öğürme kusma halsizlik olursa hemen doktora götürün ihmal edilecek birşey değil beyinallah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah, benim babamda bi defa beyin kanamasi gecirdi dr dedi ikinci defa kurtaramayiz.... beyin kanamasinda ikinci sansin yokmus
Eee canlar nerdesiniz?
OhhhBolu da :))
hazimsizlik kotu iste ya yarin sor bi doktora bakalim varmi bi caresi bende iciyorum soda hergun hem ferahliyorum :)bende ne yesem hazımsızlık yapıyor işte başladı sıkayetler galıba soda içiyorum artık bende yarın görcem bakalım ne kadar oldu :)
oturarark yapınca kolum ağrıyo ütüyü kullanırken :)))Oturarak yapsana gı
ben o saatte uyuyordum :)Eee canlar nerdesiniz?
Hayir ☺citlembik1994 test yaptinmi?
hala gelmediyse neden yapmadın idrar testini sen bakim.bu arada günaydın :)Hayir ☺
Yapamadim ki ablam hafta sonu dayimlar annemler bndelerdi test almaya cikanadim ins bugunhala gelmediyse neden yapmadınmı idrar testini sen bakim.bu arada günaydın :)
inşaallah canımda şimdi iştesin sanırım ne yapmayı düşünüyosun peki direk kan mı vereceksin fırsat bulursan test mi alacaksınGunaydin canlarim ne kadar uluk oldugumu farkettim iki gun boyunca disarida cikamadim testte yapamadim ama eminim bebis geliyor sanirim icimde oyle bir his var ve adet olmadimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?