Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende istemiyorm aldirmasni aslinda oda aldirmak istemiyo ama antideprasn cok kullandi canim Allah korusun cocukta su rahatsizlik var deseler ben kafayi yerim diyo su ara cok caresiziz

Gebelik ilerlemişse yapıyolar galiba onu kaç haftalık olmuş ki. Amin inşallah ama insallah bi çözüm bulursunuz. Eşin ne dedi peki bu duruma destek olur mu o da. Kız valla yakın olsam ben ufak tefek yardm edrdim etraftan fitre zekat sadaka toplardık. Besik kıyafet hepsini yapardık. Mutlaka birilerinin küçülenleri vardır. Saklıyodur.Nolur son sansınızı zorlayana kadar vazgecmeyin. Bak eğer kararınz eğer olumlu olursa bulabildiğim kadar kıyafet toplar yollarım. Çok cevrem yok ama ne olursa ne bulursak artk. İki üç kıyafetle olacak iş değil biliyorum ama deniz yıldızı hikâyesi gibi sonucta. Aleve su taşıyan karınca misali. Vardır mutlaka yapılacak bir seyler. Olmalı

Cok uzuluyorum canim ya ben annemin karni agrisa dert edinen bi insanim simdi uzulcek cani yancak bisey olcak diye cok korkuyorm
Canim benim annem 35 yasinda dogum yapti normal dogum ama kilosu vardi ve tansiyonu gizli sekeri vardi ama sukur iyiydi sagligi...dusunme boyle seyleri Rabbim bu yasta nasip etmisse her turlu kolayligini verir...uzulme bebisi de uzme!...

Bende istemiyorm aldirmasni aslinda oda aldirmak istemiyo ama antideprasn cok kullandi canim Allah korusun cocukta su rahatsizlik var deseler ben kafayi yerim diyo su ara cok caresiziz
Yani hicmi caresi yok yani hapi birakma yada dozunu dusurme ne bilim doktorlar mutlaka bisey bulur.... siz yeterki isteyin allah yardim edecektir, sonucta annen yanliz degil esi olmasa bile sizler varsiniz , yardimci olursunuz.

Aglattin beni

ciftsariliyumurta ablam ve diger senelerdir bekleyen arkadaslar, yanlis anlamazsaniz bisey sorcam..... ya ben daha 5 ay oldu deneyeli, ve her ay gittikce umut bitiyo olacagina daire inancim bitiyo, kafaya takmaktan baska bisey yapamiyom aklimdan hic ama hic cikmiyo, neden olmuyo hic bi zaman olmicak oyleymis soyleymis..... ama sizdeki sabir umut bende hic yok ya.galiba cok gucsuzum bu konuda

Zümrüt kuşum yapılır ama bi ölüme çare yok. Bak surda bile kaç kişiyiz. Hepimiz bi seyler yapsak ortaya neler cıkar neler. Aylardır beklemenin duygusallığı da olabilir üstümde tabi ama icim acıdı gözlerim doldu cok üzüldüm emin ol.

Hepinizden allah razi olsun bu ruhuna bi fatiha okursaniz makbul olur.. Giremedim 3 gundur cok yogunduk seveni cokmus babamin.. Nur icinde yatsin insallah
Ablam ciftsariliyumurta ben hastalandim malesef 4 gun oluyo giremedigim icin yazamadim 15 deneme 26 agustos yeni bat

Ben kaçırmışım galiba kayınbaban mı

Saol canm demn yetr ya kiyafet faln onlr sorn deil iste onlari bnde ayarlarm iyi kotu bakilrda off babam bi destk olsa bide annemde korkuo bu yasta agir gelir diye simdide mide bulantisi basladi bizde hic oyle bisey olmamis dun zorla yurudu carsida pazartesi belli olcak kac haftalik oldugu benm hesaplamama gore 6sanirm

Canim benim annem 35 yasinda dogum yapti normal dogum ama kilosu vardi ve tansiyonu gizli sekeri vardi ama sukur iyiydi sagligi...dusunme boyle seyleri Rabbim bu yasta nasip etmisse her turlu kolayligini verir...uzulme bebisi de uzme!...
Bakalm artk annemn karari onunda uzerne gtmk istemiorm kadin zatn cok uzgun bunalms durmda napcani bilmiyo hic aklimdan cikmiyo ya doktordan ciktigi an ki hali elinde kagit kala kaldi kapida

Öğlene kadar calistim eve geldim zaten yolum 1.5 saat sürüyor.bulasik yerleştir 2 posta camasir yikandi astim yemek yaptim simdi tatil kişiler yapicam gün aksam oldu.evde çekmiyor benim balkona cikmam lazim surekli

Öğlene kadar calistim eve geldim zaten yolum 1.5 saat sürüyor.bulasik yerleştir 2 posta camasir yikandi astim yemek yaptim simdi tatil kişiler yapicam gün aksam oldu.evde çekmiyor benim balkona cikmam lazim surekli
Anladim ablam daha benim kirmizilar gelmedi bugun test yapsam mi acaba belli olurmu biraz gecsinmi kararsizim varsa biran once ogrenmek istiyorum çünkü ☺

Bakalm artk annemn karari onunda uzerne gtmk istemiorm kadin zatn cok uzgun bunalms durmda napcani bilmiyo hic aklimdan cikmiyo ya doktordan ciktigi an ki hali elinde kagit kala kaldi kapida
Evet haklisin bunun kararini verecek olan annen sonucta kendi hayati Rabbim hayrlisini versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…