Gebe kalamayanlar buraya.....

Arkadaslar desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum yanimda oldugunuz icin cok sagolun Allah razi olsun hepinize cevap yazamadim ama @mdk35 zeynepsibel ciftsariliyumurta nurun_ala_nur ftsch tm26 aysima00 Karabocugum aklima gelmeynler de varsa kusura bakmasn hepinize tek tek tesekkur ederm annem doktorda bugun birazdan belli olcak hersey birazdan bende gidicem sanirim yanina. Artik anneme kalmis hersey sonucta 40yasinda kadin kendimi cok yiprattim bebegimide cik strese soktum kizlar ve dusunun eger aldirirsada yaninda ben olcam ve o an artik nasil olurum bilmiyorum cok kotuyum

Hamilelik Takvimi

bebeem -------------------13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ----------------------3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ---------------17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraçbekliyoruz
aysima00 -----------------24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymenbekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 --------------------24 Haziran-5.denemeÇalışmalara devam
@nur03----------------------1 Ağustos-8.deneme Test yapacak inşaallah
gamzeli es ----------------3 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ftsch -------------------- ---4 Ağustos-18.denemeBaşka illerde totem peşinde
Karabocugum ------- ---5 Ağustos-5.denemeÇalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.denemePrensesini bekliyor
@@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ciftsariliyumurta -------27 Ağustos-27.denemeÇalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.denemeKısmetse doktora gidecek
yaren92 -------------------30 Ağustos-12.denemeÇalışmalara devam
Ezra35 ---------------------30 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam

Son düzenleme:
bizde hayırlısı olması için duacıyız gönlümüz aldırmamasından yana canım.inşaallah hayırlı olur canım benim

Canim sen kendine sahip ol guclu dur...ortada dogumu olacak olan bi evlat var bi de bazi nedenlerden dolayi dogumu istenmeyen bebek...o yuzden sen guclu dur!...annenin bebegin hakkinda hayirlisi olsun...Rabbim uygun bi yolu gostersin...destek konusuna gelince tabili her derdimize ortak oluruz ama bi yere kadar...sonrasi sende...o yavruyu daha cok uzma onun da annenin de senin de hic bi sucunuz yok!...kuzum artik kendine bak lutfen bak rica eiyoruz?

Benimkinin adinida yaz abla bidakine :) eger degismezse o zamana kdr bugra mirac olcak nasipse

İcim icimi yiyiyo canim ya dun denize gittik ailecek kayinpederim gidelim dedi esimde gitmek istedi gitmesek olurmu dedim onunda ablasi geldi istanbuldan bida gidemeyiz bugun gitmezsek dedi oda kiramadm gittim ama.sen bana sor otursum oyle kenarda saf saf dusunmekten basima agrilar girdi yavrum melegimde orda tekme atinca gozlerim doluyo. Ben cabuk toparlanamiycam sanirm

İnsallah inşallah hayırlısı olsun ama benim gönlümden hala kalması geciyo Allah biliyo eger negatif olursa bence orda olmaman daha iyi cnm bebiş yeteri kadar strese girdi iceride.

kız o zaman ne 2 eylüle kaldı diyosun hala umut var :)
Ovide cıkıyo diyolar ondan dedim. Sancısı da var. Kaçiş yok beybisi. Ama yeni bir totem buldum. 30 ağustosta evleneli 27 ay olacak. Ben 27 yaşndaym. Ağrıda oturuyom plaka 04. Ekle 30 ağustosa. Etti mi sana 3 eylül. Bu sefer tamamdır 3 eylülde kesin hamişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…