- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.401
Valla hatrlamıyorum lise sondaydım kist var diye vermişti doktor. Ama bıraktktan bir iki gün sonra gelmistiBenim ayaklarim yaniyo ozellikle aksamlari sana da oldumu oyle?bu haptan itibaren?
kırmızılar mı geldi hocammmmmBi ümit bi ovi testi yapam dedim bir gün öncesinde. Zumrut kuşum bizim totem tutmadı 2 eylüle kaldı umutlar
AnladimValla hatrlamıyorum lise sondaydım kist var diye vermişti doktor. Ama bıraktktan bir iki gün sonra gelmisti
ilacın bittiğinde gideceksin dimi doktoraAnladim
Yok gelmedi ama galiba gelecek. Cok acil yeni bi toteme ihtiyacm varkırmızılar mı geldi hocammmmm
kız o zaman ne 2 eylüle kaldı diyosun hala umut var :)Yok gelmedi ama galiba gelecek. Cok acil yeni bi toteme ihtiyacm var
Yok abla adet olunca...ayin 7si yada 8inde bekliyorum iste...ilacın bittiğinde gideceksin dimi doktora
bizde hayırlısı olması için duacıyız gönlümüz aldırmamasından yana canım.inşaallah hayırlı olur canım benimArkadaslar desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum yanimda oldugunuz icin cok sagolun Allah razi olsun hepinize cevap yazamadim ama @mdk35zeynepsibel ciftsariliyumurta nurun_ala_nur ftsch tm26 aysima00 Karabocugum aklima gelmeynler de varsa kusura bakmasn hepinize tek tek tesekkur ederm annem doktorda bugun birazdan belli olcak hersey birazdan bende gidicem sanirim yanina. Artik anneme kalmis hersey sonucta 40yasinda kadin kendimi cok yiprattim bebegimide cik strese soktum kizlar ve dusunun eger aldirirsada yaninda ben olcam ve o an artik nasil olurum bilmiyorum cok kotuyum
İnsallah ablacimbizde hayırlısı olması için duacıyız gönlümüz aldırmamasından yana canım.inşaallah hayırlı olur canım benim
Canim sen kendine sahip ol guclu dur...ortada dogumu olacak olan bi evlat var bi de bazi nedenlerden dolayi dogumu istenmeyen bebek...o yuzden sen guclu dur!...annenin bebegin hakkinda hayirlisi olsun...Rabbim uygun bi yolu gostersin...destek konusuna gelince tabili her derdimize ortak oluruz ama bi yere kadar...sonrasi sende...o yavruyu daha cok uzma onun da annenin de senin de hic bi sucunuz yok!...kuzum artik kendine bak lutfen bak rica eiyoruz?Arkadaslar desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum yanimda oldugunuz icin cok sagolun Allah razi olsun hepinize cevap yazamadim ama @mdk35zeynepsibel ciftsariliyumurta nurun_ala_nur ftsch tm26 aysima00 Karabocugum aklima gelmeynler de varsa kusura bakmasn hepinize tek tek tesekkur ederm annem doktorda bugun birazdan belli olcak hersey birazdan bende gidicem sanirim yanina. Artik anneme kalmis hersey sonucta 40yasinda kadin kendimi cok yiprattim bebegimide cik strese soktum kizlar ve dusunun eger aldirirsada yaninda ben olcam ve o an artik nasil olurum bilmiyorum cok kotuyum
Benimkinin adinida yaz abla bidakine :) eger degismezse o zamana kdr bugra mirac olcak nasipseHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ------------ ---17 Mart-12.deneme Prens bekliyoruz
aysima00 -------------- ---24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymen bekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -------------- ---21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ------------ ---9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 ----------------- ---24 Haziran-5.deneme Çalışmalara devam
@nur03----------------------1 Ağustos-8.deneme Test yapacak inşaallah
gamzeli es ------------- ---3 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
ftsch -------------------- ---4 Ağustos-18.deneme Başka illerde totem peşinde
Karabocugum ------- ---5 Ağustos-5.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.deneme Prensesini bekliyor
@@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ---- ---27 Ağustos-27.deneme Çalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.deneme Kısmetse doktora gidecek
yaren92 ---------------- ---30 Ağustos-12.deneme Çalışmalara devam
Ezra35 ------------------ ---30 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
Kiiiz polattan vazgectin heeee:)))Benimkinin adinida yaz abla bidakine :) eger degismezse o zamana kdr bugra mirac olcak nasipse
İcim icimi yiyiyo canim ya dun denize gittik ailecek kayinpederim gidelim dedi esimde gitmek istedi gitmesek olurmu dedim onunda ablasi geldi istanbuldan bida gidemeyiz bugun gitmezsek dedi oda kiramadm gittim ama.sen bana sor otursum oyle kenarda saf saf dusunmekten basima agrilar girdi yavrum melegimde orda tekme atinca gozlerim doluyo. Ben cabuk toparlanamiycam sanirmCanim sen kendine sahip ol guclu dur...ortada dogumu olacak olan bi evlat var bi de bazi nedenlerden dolayi dogumu istenmeyen bebek...o yuzden sen guclu dur!...annenin bebegin hakkinda hayirlisi olsun...Rabbim uygun bi yolu gostersin...destek konusuna gelince tabili her derdimize ortak oluruz ama bi yere kadar...sonrasi sende...o yavruyu daha cok uzma onun da annenin de senin de hic bi sucunuz yok!...kuzum artik kendine bak lutfen bak rica eiyoruz?
Sonunda ya :) esime dedim olmaz diye mirac nasil dedim guzel dedi bugra'yida o seviyo cok. Ama hala arada polat da diyo karnimi oyle seviyi kiziyorum bendeKiiiz polattan vazgectin heeee:)))
9243 nolu sayfada yazılmıştır prensinizin adı hanfendiciğim :) artık üzmeyelim prensimizi toparlanmaya çalışalım olur mu tatlımBenimkinin adinida yaz abla bidakine :) eger degismezse o zamana kdr bugra mirac olcak nasipse
bize ne be elin polatından diyeydin :)))Sonunda ya :) esime dedim olmaz diye mirac nasil dedim guzel dedi bugra'yida o seviyo cok. Ama hala arada polat da diyo karnimi oyle seviyi kiziyorum bende
İnsallah inşallah hayırlısı olsun ama benim gönlümden hala kalması geciyo Allah biliyoArkadaslar desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum yanimda oldugunuz icin cok sagolun Allah razi olsun hepinize cevap yazamadim ama @mdk35zeynepsibel ciftsariliyumurta nurun_ala_nur ftsch tm26 aysima00 Karabocugum aklima gelmeynler de varsa kusura bakmasn hepinize tek tek tesekkur ederm annem doktorda bugun birazdan belli olcak hersey birazdan bende gidicem sanirim yanina. Artik anneme kalmis hersey sonucta 40yasinda kadin kendimi cok yiprattim bebegimide cik strese soktum kizlar ve dusunun eger aldirirsada yaninda ben olcam ve o an artik nasil olurum bilmiyorum cok kotuyum
Ovide cıkıyo diyolar ondan dedim. Sancısı da var. Kaçiş yok beybisi. Ama yeni bir totem buldum. 30 ağustosta evleneli 27 ay olacak. Ben 27 yaşndaym. Ağrıda oturuyom plaka 04. Ekle 30 ağustosa. Etti mi sana 3 eylül. Bu sefer tamamdır 3 eylülde kesin hamişimkız o zaman ne 2 eylüle kaldı diyosun hala umut var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?