Gebe kalamayanlar buraya.....

İnsallah ya hep diyorum insallah 2aylik falan olmustur uzerine adet gormustur alamazlar diyorum bide tovbe yarabbim Allah im affetsn bos gebelik falan olsada gunahina girilmese diyorum tovbe.. Artik piskolojim bozuldu
Rabbim hakkimizda hayirli olani ver diye dua et tatlim illa o ya da bu deme...neyin hayirli uygun olani oldugunu biz bilemeyiz cunku uzulme sen...

kızlar doktordan geldim çok şükür iyi maşallah ilk defa bebek olarak gördük çünkü en son kalp atışında gitmiştik...tekme atıyo eli kolu bi oynuyo maşallah zıp zıp zıplıyo doktorda babası bak diyip diyip gösterdi ...2li testi yaptık yarın çıkıcak sonuç inşallah iyi çıkar 1.5 kilo almışım doktor iyi dedi bnd korkuyodum büyümemiştir dersiniz diye dedim artık bundan sonra dikkat et 1 ay süre veriyom yoksa balık yağı bilmem ne veririm yemezsen dedi şimdilik sadece kan hapı verdi bol semizotu ye dedi...çok şükür bugünümüze ...çok aşırı sıcak var veee adliyede işler beni bekliyo

Bebek 6+3olms ve kalp atslri baslams kizlar ck kotuym ben aglamktn icm disima cikti annem hap kullandigini soylemis duzenli kullandinmi demis annemde uyuyamadigim zamanlrda aldim demis sakat olma olasiligi var bebegin o zaman ama bunu simdi anlayamayiz ilerleyen zamanlrda anlariz demis. Gdio ufacik masum melegm gidio

maşallah bebeginede sanada kiz sen azmi almissin ben nerdeyse 20 haftalik olucam 3 kilo aldim senin 20 haftaya kadar 2 kilo demişti doktorum ben 3 aldim iste kızacak diye çekiniyorum. Sen merak etme cok iyi kilo almissin

Bebem sen yaz bari hamislerden ses yok. :- cocugu olanlarda;-) eee bana kimse cevap vermiyecekmiiii yaaa bebesi ne zaman hissettiniz kaçıncı hafta ve nasıl ilk;-)

Ah canim yaaa okudugumda yurgim ciz etti kalp atislari baslamis dediginde...aldirmayin kuzum ya

Dedim anneme aldirma anne dedim oda cok uzgun aglaycaktim doktorun yaninda diyo benm yavrmdan bile cabuk baslams kalp atisi.. Basm ck agriyo ck ktuym mralmde ck bozk
Sakin ol!...Rabbim bu durumu gosterdiyse size muhakkak yol da gostericektir...dua et bol bol noldu tevekkulumuze bu kadar cabuk mu birakicaz kendimizi?hele bi sakin kafayla oturun...dusunun...bi de o bebegin halini...guclu dur bakim annenin annesi simdi sensin!...

Peki ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…