- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.441
Rabbim hakkimizda hayirli olani ver diye dua et tatlim illa o ya da bu deme...neyin hayirli uygun olani oldugunu biz bilemeyiz cunku uzulme sen...İnsallah ya hep diyorum insallah 2aylik falan olmustur uzerine adet gormustur alamazlar diyorum bide tovbe yarabbim Allah im affetsn bos gebelik falan olsada gunahina girilmese diyorum tovbe.. Artik piskolojim bozuldu
Yaptin mi testHepinizede iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim en basindan beri yanimda oldugunuz icin hepinize teşekkürler
maşallah bebeginede sanadakızlar doktordan geldim çok şükür iyi maşallah ilk defa bebek olarak gördük çünkü en son kalp atışında gitmiştik...tekme atıyo eli kolu bi oynuyo maşallah zıp zıp zıplıyo doktorda babası bak diyip diyip gösterdi ...2li testi yaptık yarın çıkıcak sonuç inşallah iyi çıkar 1.5 kilo almışım doktor iyi dedi bnd korkuyodum büyümemiştir dersiniz diye dedim artık bundan sonra dikkat et 1 ay süre veriyom yoksa balık yağı bilmem ne veririm yemezsen dedi şimdilik sadece kan hapı verdi bol semizotu ye dedi...çok şükür bugünümüze ...çok aşırı sıcak var veee adliyede işler beni bekliyo
Ayyyy deli ya bu da omer celakilin kuranin sifresi cikarimlarina benzedi iyi mionu ona bagla ordan cikar tamam
Ah canim yaaa okudugumda yurgim ciz etti kalp atislari baslamis dediginde...aldirmayin kuzum yaBebek 6+3olms ve kalp atslri baslamskizlar ck kotuym ben aglamktn icm disima cikti annem hap kullandigini soylemis duzenli kullandinmi demis annemde uyuyamadigim zamanlrda aldim demis sakat olma olasiligi var bebegin o zaman ama bunu simdi anlayamayiz ilerleyen zamanlrda anlariz demis. Gdio ufacik masum melegm gidio
Hatun totemi zirveye tasidiAu ben çok şaşırmıştum ona yaa nerden neyi bağladı da çıkardı hayret etmiştim intirisan yaane :)))
Eee cano sonucHepinizede iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim en basindan beri yanimda oldugunuz icin hepinize teşekkürler
Dedim anneme aldirma anne dedim oda cok uzgunAh canim yaaa okudugumda yurgim ciz etti kalp atislari baslamis dediginde...aldirmayin kuzum ya
Sakin ol!...Rabbim bu durumu gosterdiyse size muhakkak yol da gostericektir...dua et bol bol noldu tevekkulumuze bu kadar cabuk mu birakicaz kendimizi?hele bi sakin kafayla oturun...dusunun...bi de o bebegin halini...guclu dur bakim annenin annesi simdi sensin!...Dedim anneme aldirma anne dedim oda cok uzgunaglaycaktim doktorun yaninda diyo benm yavrmdan bile cabuk baslams kalp atisi.. Basm ck agriyo ck ktuym mralmde ck bozk
Cok çılgın totem yaparım. Tubisim sana da yaparım totem :)Hatun totemi zirveye tasidi
Kız netcen 18 aydan sonra böyle oluyo demek kiAu ben çok şaşırmıştum ona yaa nerden neyi bağladı da çıkardı hayret etmiştim intirisan yaane :)))
Yap kiizz bilmem gerekn tarihleri soylerimCok çılgın totem yaparım. Tubisim sana da yaparım totem :)
Hayyy seni minciriiiimKız netcen 18 aydan sonra böyle oluyo demek ki
Peki ne yapacaksınızBebek 6+3olms ve kalp atslri baslamskizlar ck kotuym ben aglamktn icm disima cikti annem hap kullandigini soylemis duzenli kullandinmi demis annemde uyuyamadigim zamanlrda aldim demis sakat olma olasiligi var bebegin o zaman ama bunu simdi anlayamayiz ilerleyen zamanlrda anlariz demis. Gdio ufacik masum melegm gidio
Mesela su anda tv de kaç nolu kanal açık bi de bakimYap kiizz bilmem gerekn tarihleri soylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?