- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.421
Tabiki kolay bi durum degil bak biz burdan onu hissetmeden nasil uzuluyoruz sen daha cok etkilenirsin ufacik tepkisinde...dua et cano Rabbim hayirli kapi ac diye hiiic belli olmaz son anda degiair hersey o yuzden kendinive bebegini uzdugunle kalirsin...yeter yapma artik canim benim...İcim icimi yiyiyo canim ya dun denize gittik ailecek kayinpederim gidelim dedi esimde gitmek istedi gitmesek olurmu dedim onunda ablasi geldi istanbuldan bida gidemeyiz bugun gitmezsek dedi oda kiramadm gittim ama.sen bana sor otursum oyle kenarda saf saf dusunmekten basima agrilar girdi yavrum melegimde orda tekme atinca gozlerim doluyo. Ben cabuk toparlanamiycam sanirm
Iyi kiiiizzz ben benimkini erken vazgecirmisim o zaman daha bebis olusmadan yani...kurandan bi sayfa acip bi yer secicekmis o isim olcakmis insallah iyi bi kelime denk gelir yoksa abdullah dursuna heee diyecekSonunda ya :) esime dedim olmaz diye mirac nasil dedim guzel dedi bugra'yida o seviyo cok. Ama hala arada polat da diyo karnimi oyle seviyi kiziyorum bende
Ayyyy deli ya bu da omer celakilin kuranin sifresi cikarimlarina benzedi iyi miOvide cıkıyo diyolar ondan dedim. Sancısı da var. Kaçiş yok beybisi. Ama yeni bir totem buldum. 30 ağustosta evleneli 27 ay olacak. Ben 27 yaşndaym. Ağrıda oturuyom plaka 04. Ekle 30 ağustosa. Etti mi sana 3 eylül. Bu sefer tamamdır 3 eylülde kesin hamişim
Bence benim cok acil psikoloğa ihtiyacım varAyyyy deli ya bu da omer celakilin kuranin sifresi cikarimlarina benzedi iyi mionu ona bagla ordan cikar tamam
Allah senin iyiliğini versin emi :)))))Ovide cıkıyo diyolar ondan dedim. Sancısı da var. Kaçiş yok beybisi. Ama yeni bir totem buldum. 30 ağustosta evleneli 27 ay olacak. Ben 27 yaşndaym. Ağrıda oturuyom plaka 04. Ekle 30 ağustosa. Etti mi sana 3 eylül. Bu sefer tamamdır 3 eylülde kesin hamişim
konu oraya gelirse üzülme hepimizin var ihtiyacı :)))Bence benim cok acil psikoloğa ihtiyacım var
Ben en iyisi puzzle yapamkonu oraya gelirse üzülme hepimizin var ihtiyacı :)))
BİTİRDİĞİN PUZZLELARI NE YAPIYORSUN MERAK EDİYORUM ARTIK :)Ben en iyisi puzzle yapam
Duruyo öyle. Seneye tayin olacaz diye çerceve yaptırmadım yapıstırması var onun özel. Onla yapıştırdım kaldırdım duruyo. Yeni yerimize Allah İzn verirseBİTİRDİĞİN PUZZLELARI NE YAPIYORSUN MERAK EDİYORUM ARTIK :)
Tamam strip test var keser mi cano?ben ne kadar sevmesem de en azindan bi ise yariyo diye tutuyorum evdeciftsariliyumurta nurun_ala_nur ftsch canlarim firsat bulamadigim icin yapmadim bende siz gibi meraktan olecem ama firsat olmuyor ki napalim karar versim sizin de gazinizla bugun testti kesin yapacagim ciftsariliyumurta abla liste icin tesekkur eserim ayrica nurun_ala_nur canim testi alamassam yarin gonder
Tamam strip test var keser mi cano?ben ne kadar sevmesem de en azindan bi ise yariyo diye tutuyorum evdebekliyoz sonucu
Tammam canim tesekkur ederim dusundugun icinTamam strip test var keser mi cano?ben ne kadar sevmesem de en azindan bi ise yariyo diye tutuyorum evdebekliyoz sonucu
Ni demek niiii demek?sen yeterki hayirli haberlerle gel...Tammam canim tesekkur ederim dusundugun icin
Kmsesi yk ki annemn beklyck mecubrm cnmİnsallah inşallah hayırlısı olsun ama benim gönlümden hala kalması geciyo Allah biliyoeger negatif olursa bence orda olmaman daha iyi cnm bebiş yeteri kadar strese girdi iceride.
İnsallah ya hep diyorum insallah 2aylik falan olmustur uzerine adet gormustur alamazlar diyorum bide tovbe yarabbim Allah im affetsn bos gebelik falan olsada gunahina girilmese diyorum tovbe.. Artik piskolojim bozulduTabiki kolay bi durum degil bak biz burdan onu hissetmeden nasil uzuluyoruz sen daha cok etkilenirsin ufacik tepkisinde...dua et cano Rabbim hayirli kapi ac diye hiiic belli olmaz son anda degiair hersey o yuzden kendinive bebegini uzdugunle kalirsin...yeter yapma artik canim benim...
Saolasun ablam Allah razi olsun..9243 nolu sayfada yazılmıştır prensinizin adı hanfendiciğim :) artık üzmeyelim prensimizi toparlanmaya çalışalım olur mu tatlım
Dedim demem mi :) ufack bebege polat ne dedm mafya bebekleri gbi :)bize ne be elin polatından diyeydin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?