Gebe kalamayanlar buraya.....

Tabiki kolay bi durum degil bak biz burdan onu hissetmeden nasil uzuluyoruz sen daha cok etkilenirsin ufacik tepkisinde...dua et cano Rabbim hayirli kapi ac diye hiiic belli olmaz son anda degiair hersey o yuzden kendinive bebegini uzdugunle kalirsin...yeter yapma artik canim benim...

Sonunda ya :) esime dedim olmaz diye mirac nasil dedim guzel dedi bugra'yida o seviyo cok. Ama hala arada polat da diyo karnimi oyle seviyi kiziyorum bende
Iyi kiiiizzz ben benimkini erken vazgecirmisim o zaman daha bebis olusmadan yani...kurandan bi sayfa acip bi yer secicekmis o isim olcakmis insallah iyi bi kelime denk gelir yoksa abdullah dursuna heee diyecek

Ayyyy deli ya bu da omer celakilin kuranin sifresi cikarimlarina benzedi iyi mionu ona bagla ordan cikar tamam

Allah senin iyiliğini versin emi :)))))

citlembik1994 kiz insallah senin icin hayirlisi neyse o olur olmadim diyince bende baya heycanlandim... Insallah vardir darisida bize artik, helal olsun valla sabr etmissin kac gun beklemeyi ... Ben dayanamam onun icin surekli evde yedekte dururlar testler

İnsallah ya hep diyorum insallah 2aylik falan olmustur uzerine adet gormustur alamazlar diyorum bide tovbe yarabbim Allah im affetsn bos gebelik falan olsada gunahina girilmese diyorum tovbe.. Artik piskolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…