- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.501
inşallah canım ya kan değerin kaç çıktı?Hadi inşallah canım
Canım bende 1 yıl 3 aylık evliyim ilk sıralar izde sizin gibiydik sonrada bnm iltaplanma olunca korunduk o yüzden de 8-9 aydır birlikte oluyoruz inşallah bu ay iyi haberler vereceğim...Merhaba kızlar bu siteye yeni üye oldum.Ben 1 yıldır evliyim hiç korunmadik şimdiye kadar ve evlendikten sonra adetim duzensizlesti bu yüzden her ay doktordayim. Bebek istiyoruz ve ne esimde ne de ben de sorun yok bütün tahliller temiz . En son temmuzun 22 sinde adet gördüm ve 28 temmuzda hsg filmi cektirdim. Ve 5 gün ilişkiye girmedim dün akşam yani pazar gecesi ilişki gerçekleşti. Okuduğum kadarıyla hsg filminden sonra hamile kaliniyormus inşallah bu ay ben de hamile kalırım burdan size bildirim allah isteyen herkese bebis nasip etsin.
Canım bende 1 yıl 3 aylık evliyim ilk sıralar izde sizin gibiydik sonrada bnm iltaplanma olunca korunduk o yüzden de 8-9 aydır birlikte oluyoruz inşallah bu ay iyi haberler vereceğim...
Kan değerim 20.58 5'ten yüksek olunca hamilelik oluyomuşinşallah canım ya kan değerin kaç çıktı?
Peki sen hsg filmi cektirdin mi?Canım bende 1 yıl 3 aylık evliyim ilk sıralar izde sizin gibiydik sonrada bnm iltaplanma olunca korunduk o yüzden de 8-9 aydır birlikte oluyoruz inşallah bu ay iyi haberler vereceğim...
Hoşgeldin. İnşallah olur ama cok ümitlenme ciddi haya kırıklığı oluyor. Ben de cok heveslenmistim ama malesef bu ay 5. Ay olacak hala gebelik yokMerhaba kızlar bu siteye yeni üye oldum.Ben 1 yıldır evliyim hiç korunmadik şimdiye kadar ve evlendikten sonra adetim duzensizlesti bu yüzden her ay doktordayim. Bebek istiyoruz ve ne esimde ne de ben de sorun yok bütün tahliller temiz . En son temmuzun 22 sinde adet gördüm ve 28 temmuzda hsg filmi cektirdim. Ve 5 gün ilişkiye girmedim dün akşam yani pazar gecesi ilişki gerçekleşti. Okuduğum kadarıyla hsg filminden sonra hamile kaliniyormus inşallah bu ay ben de hamile kalırım burdan size bildirim allah isteyen herkese bebis nasip etsin.
Hersey temiz çıkınca insan umitleniyor doktor bana tekrar gel demedi ben daha sonra yanına uğrayıp adet olunca geleyim mi diye sordum o da bana belki hamile kalırsın bu ay dedi inşallah bebeğin durumunu öğrenmek için giderim doktorumun yanınaHoşgeldin. İnşallah olur ama cok ümitlenme ciddi haya kırıklığı oluyor. Ben de cok heveslenmistim ama malesef bu ay 5. Ay olacak hala gebelik yokben de cok gaza gelmiştim açıkçası hele ki arkadaşım 2. Ay hamile kalınca iyice heveslendim. İnşallah olur ama sen yine de benim yaptığımı yapma derim ben
İlk ay çağırmıyolar ama ikinci ay bana yine klomen vermişti.Hersey temiz çıkınca insan umitleniyor doktor bana tekrar gel demedi ben daha sonra yanına uğrayıp adet olunca geleyim mi diye sordum o da bana belki hamile kalırsın bu ay dedi inşallah bebeğin durumunu öğrenmek için giderim doktorumun yanına
Allah hayrlı uğurlu etsin darısı kucağına almaya inşallahKan değerim 20.58 5'ten yüksek olunca hamilelik oluyomuş
Hiç hiç ilaç vermedi doktor ne klomen ne başka bişey yaklaşık 4 aydır gidiyorum hiç ilaç yazmadi dediğin gibi eğer bu ay adet görürsem verir bana da klomen inşallah gerek kalmazİlk ay çağırmıyolar ama ikinci ay bana yine klomen vermişti.
Sağol canım inşallahAllah hayrlı uğurlu etsin darısı kucağına almaya inşallah
Asıl negatif se yazacaksn cnm ki aylardır birbirimizi teselli ediyoruz. Yalnz kalmak daha kötü oluyor bence. Geyik falan yaparız kafan dağılır inşallah hamişsindir cnm.kızlar ben çıkıyorum hepiniz benim için da edin inşallah yarın sabah hayırlı haberler veririm lakin yazmassam netice kötüdür haberiniz olsun dua edin bizede isteyen herkeslere İNŞALLAH EVLAT SAHİBİ YAPSIN (AMİN)
Genelde ilk klomen catlatma ignesi falan denenir bunlar olmazsa hsg cekilir. Direk hsg cekmesi farklı geldi. Bu ay yapabilirler onu ama aklnda bulunsun eger adet olursan 3. Günü git. Hem daha rahat görüntü alabiliyorlar rahimden hem de klomene 3. Gün başlanıyo.Bana
Hiç hiç ilaç vermedi doktor ne klomen ne başka bişey yaklaşık 4 aydır gidiyorum hiç ilaç yazmadi dediğin gibi eğer bu ay adet görürsem verir bana da klomen inşallah gerek kalmaz
Evet 3. Günü gidicem zaten ama öncesinde de biseh vermedi işte bide özel bir hastaneye gidiyorum izmir de şifa hastanesine doktorum çok iyi herkes memnun bakalım artık hersey Allahtan canimGenelde ilk klomen catlatma ignesi falan denenir bunlar olmazsa hsg cekilir. Direk hsg cekmesi farklı geldi. Bu ay yapabilirler onu ama aklnda bulunsun eger adet olursan 3. Günü git. Hem daha rahat görüntü alabiliyorlar rahimden hem de klomene 3. Gün başlanıyo.
Amin tabiki de öyle. Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın. Bize de sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasib etsinEvet 3. Günü gidicem zaten ama öncesinde de biseh vermedi işte bide özel bir hastaneye gidiyorum izmir de şifa hastanesine doktorum çok iyi herkes memnun bakalım artık hersey Allahtan canim
beklediğim bat tarihi 29 ağustos 10 aydır da deniyoruz ekle beni dee....bu ay dr a gidecektim sorunlar oldu gidemedim.inşaallah gerek kalmaz gitmeme ama adet olsam 2.ci günü gel dedi drbunun için beklediğin bat tarihi ve kaçıncı aydır denediğiniz lazım :) söyle ekleyeyim
Sabahtan beri haber bekliyorum senden :)) hadi masallah oğluşa :) benimki böğrümü delmekle meşgul
Bende bi sabredeyim sali gideyim bi cuma gideyim diyorum ama cuma gidecegim sanirim gogsum fena agriyor bi de meraktan catlayacagim :) babamiz bugun oglu icin dagitmalik cikolata almis duygulandim.dayımlar geldi canım ondan geç girdim hemen yazıp cıktım maşallah hepimizinkine dönmüş tam olarak bundan sonra böyle gider doktor normal doğum için dedi inşallah hayırlısıyla doğururum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?