- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.521
O nasil gazdir öyle nasillll oy oyy :)citlembik1994 uyu sen bak insanciklar öğrenmiş takvim yapmis...
Adet döngünde kacıncı gündesin canım?Arkadaşlar sağ kasığım çok ağrıyo üstüne basıp iş yapamıyorum sizce şüphelensemmi bilemedim.
Adetime 12gun var cnm normalde yumurtladığım zaman böyle bi ağrım olmuyodu . Acaba yumurtlama ağrısımı ddim ama adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo . Hiç böyle olmamştımAdet döngünde kacıncı gündesin canım?
Bende 20. Günümdeyim 4 gündür hafif bi ağrı var
Ama geçen ay ovulasyon günümde cok şddetli agrım vardı sag kasıgımda. Oyuzden gününü sordummm
Yumurtlama agrısı olabilir canım, benimde dediğim gibi hafif bi ağrım var sağ kasığımda 5 gündür, netten cok arastırdım ama net bişey bulamadımmm maleseeef. Tecrübeli kızlar bize yazsın lütfen :/Adetime 12gun var cnm normalde yumurtladığım zaman böyle bi ağrım olmuyodu . Acaba yumurtlama ağrısımı ddim ama adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo . Hiç böyle olmamştım
Muhtemelen yumurtlamadir benimde buyurken yumurtlama gunlerimde agri oluyo kac gunde bir adet oluyosunuz?Yumurtlama agrısı olabilir canım, benimde dediğim gibi hafif bi ağrım var sağ kasığımda 5 gündür, netten cok arastırdım ama net bişey bulamadımmm maleseeef. Tecrübeli kızlar bize yazsın lütfen :/
Kac gunde bir adet oluyosunuz?Arkadaşlar sağ kasığım çok ağrıyo üstüne basıp iş yapamıyorum sizce şüphelensemmi bilemedim.
33 günde oluyorumKac gunde bir adet oluyosunuz?
O zaman adetin 19.20.gun yumurtlama zamanin...yeniden yumurtlamis olabilirsin yada gebelik durumu olabilir adetini bekleyip olmadigin gun test yapabilirsin...33 günde oluyorum
Saol cnmO zaman adetin 19.20.gun yumurtlama zamanin...yeniden yumurtlamis olabilirsin yada gebelik durumu olabilir adetini bekleyip olmadigin gun test yapabilirsin...
Doktor bugun icn 1buckta burda ol dems beraber gtcz iste bakalm hayrlisi annem aldrmk istemiyo babami ariycak bugun aldirmaycam ben dogurcam diye nolur.bilmiyorum artkPeki engelli olabilir demiş kesin dememiş ki. Siz daha iyi bilirsiniz de ne zaman belli oluyo peki
Saolasin canim benim kac gundur Allah'im hayirlisini neyse onu goster nasip et diye dua ediyorumO anlamda demedim yuk altina girme tabiki sadece guclu olman lazim...yuk altina girersen bu sefer kendi bebegin icin de zorlasir durum...dur bakalim zaman ne gostericek?belki babanin kalbi yumusar bebiste saglikla gelir...Rabbim yardimciniz olsun...
Blmiorm ablamhasbinallah ya rabbi annen aldırmayamı karar verdi yani nedir
Bliyorum canim iste bende o bebek giderse vicdan azabindan kendimi yer bitirirm hepimiz biliyoruz evlat ozlemini evlat hasretini cook zor rabbim once olmayanlara versin. Dunyaya gelen bi sekilde buyurde annemde napsin destek ariyo arkasinda durcak birini ariyoCanim oncelikle kendini bu kadar yipratma. Ayrica hamile oldugunu bilmeden ilac kullanan bi suru insan var bnm komsum rongtgen girmis ameliyat olmus narkozlu cok gec farketmisler doktorlar sakat olur aldirin demisler hastaneye gidip vazgecmis ve en ufak saglik durumu yok. Son ana kadar saglikli olup dogduktan sonra sakat kalanlar var bu ihtimal icin moralini bozma. Annene destek ol. Su bi gercek ki bunun vicdan azabi cok buyuk kendi annemden biliyorum . Ben kendi evladimin acisini yasarken icim nasil yandi ama kardesim icin vicdan azabi cekiyprum cocuktum ama keske destek olsaydim anneme. Annenin bu dunyasini baban mahvetmis ama atan bi kalp bi can var. Doktorlar bebegim icin rapor cikardiklari halde vicdan azabi cekiyorum . Bunlari daha da seni zora sokmak icin degil gercekten bu vicdan azabini bildigim icin yaziyorum
test negatif cıktı canım sabah yaptımAsıl negatif se yazacaksn cnm ki aylardır birbirimizi teselli ediyoruz. Yalnz kalmak daha kötü oluyor bence. Geyik falan yaparız kafan dağılır inşallah hamişsindir cnm.
günaydın canım hayırlısı olsun şimdi sen erken demişsin oysaki beklediğin tarih geçti sen zamanında yaptın bana göre testi.ama geç yumurtlama geç döllenme olduysa buna birşey diyemem 1 hafta daha beklemen gerekir.Ama bana göre bu haftayı bekle testi tekrarla çıksada çıkmasada doktora görün bence.kızlar hepinize günaydın hasta olmadım gebelik belirtilerim ve adet agrısı gıbı agrılarım var test negatif ya biri bana yardım etsin kafam cok karışık oldu sabıttım erken oldugu için mi negatif cıktı yoksa adetim sokulmediği için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?