Gebe kalamayanlar buraya.....

Arkadaşlar sağ kasığım çok ağrıyo üstüne basıp iş yapamıyorum sizce şüphelensemmi bilemedim.
Adet döngünde kacıncı gündesin canım?
Bende 20. Günümdeyim 4 gündür hafif bi ağrı var
Ama geçen ay ovulasyon günümde cok şddetli agrım vardı sag kasıgımda. Oyuzden gününü sordummm

Adet döngünde kacıncı gündesin canım?
Bende 20. Günümdeyim 4 gündür hafif bi ağrı var
Ama geçen ay ovulasyon günümde cok şddetli agrım vardı sag kasıgımda. Oyuzden gününü sordummm
Adetime 12gun var cnm normalde yumurtladığım zaman böyle bi ağrım olmuyodu . Acaba yumurtlama ağrısımı ddim ama adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo . Hiç böyle olmamştım

Adetime 12gun var cnm normalde yumurtladığım zaman böyle bi ağrım olmuyodu . Acaba yumurtlama ağrısımı ddim ama adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo . Hiç böyle olmamştım
Yumurtlama agrısı olabilir canım, benimde dediğim gibi hafif bi ağrım var sağ kasığımda 5 gündür, netten cok arastırdım ama net bişey bulamadımmm maleseeef. Tecrübeli kızlar bize yazsın lütfen :/

Muhtemelen yumurtlamadir benimde buyurken yumurtlama gunlerimde agri oluyo kac gunde bir adet oluyosunuz?

yumurta ağrısı kızlar ben 4 aydır yaşıyorum.ilaç ve iğne tedavisinden sonra böyle oldu.her ay hamileyim sanıyordum.

O anlamda demedim yuk altina girme tabiki sadece guclu olman lazim...yuk altina girersen bu sefer kendi bebegin icin de zorlasir durum...dur bakalim zaman ne gostericek?belki babanin kalbi yumusar bebiste saglikla gelir...Rabbim yardimciniz olsun...
Saolasin canim benim kac gundur Allah'im hayirlisini neyse onu goster nasip et diye dua ediyorum artik gucum kalmadi

Bliyorum canim iste bende o bebek giderse vicdan azabindan kendimi yer bitirirm hepimiz biliyoruz evlat ozlemini evlat hasretini cook zor rabbim once olmayanlara versin. Dunyaya gelen bi sekilde buyurde annemde napsin destek ariyo arkasinda durcak birini ariyo ,tamam bn varm ama insanin en onemli destekcisi kocasi bide babamda bi sekilde bakariz falan dese dogurcak annem sakat olmasindanda korkmuyorum diyo oda Allah tan gelen bisey diyo ama kendi kendime ne kadar bakabilirim ki diyo

kızlar hepinize günaydın hasta olmadım gebelik belirtilerim ve adet agrısı gıbı agrılarım var test negatif ya biri bana yardım etsin kafam cok karışık oldu sabıttım erken oldugu için mi negatif cıktı yoksa adetim sokulmediği için mi?

günaydın canım hayırlısı olsun şimdi sen erken demişsin oysaki beklediğin tarih geçti sen zamanında yaptın bana göre testi.ama geç yumurtlama geç döllenme olduysa buna birşey diyemem 1 hafta daha beklemen gerekir.Ama bana göre bu haftayı bekle testi tekrarla çıksada çıkmasada doktora görün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…