Gebe kalamayanlar buraya.....

Peki ne yapacaksınız
Annem aradi demin yanima geliyomus anne sesin kotu geliyo noldu dedim babanla konustum simdi dedi bu yastan sonra bakamazsin diyo dedi basladi aglamaya anne aglama dedim kolaymi saniyosun kizim dedi gozum hep hamilelerde dedi milletin karnina bakyom dedi icim parcalaniyo

İste bende kendimi cok buyuk yuk altinda hissediyorum aldirsa neden durdurmadim engel olmadim dicem aldirmasa bisey olursa diye o gecen 9ay kendi kendimi yicem annemde agliyo kolay mi saniyosun kizim dio ben napcam.bilmiyorum ki hadi ikna etsem Allah korusun 2li 3lu taramalrda veya ultrasonda bisey cikarsa ben kotu hissetcem kendimi keske engel olmasaydim diye Allah yardim etsin yol gostersin

O anlamda demedim yuk altina girme tabiki sadece guclu olman lazim...yuk altina girersen bu sefer kendi bebegin icin de zorlasir durum...dur bakalim zaman ne gostericek?belki babanin kalbi yumusar bebiste saglikla gelir...Rabbim yardimciniz olsun...

Peki engelli olabilir demiş kesin dememiş ki. Siz daha iyi bilirsiniz de ne zaman belli oluyo peki

Eneeee bu ayi ben 9.ay sandim daaaa...tamam diyelim 6sinda hamisim de sen bu totem de 5 nerden cikti?
Bu ay dogum kontrol hapi kullandın diye totemi bu aya yapmadım. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15. Rakamları topladm 5+1=6 o yüzden 9. Ayın 6sı totem tarihimiz. 9 da sen kanal numarası dedin ordan

Bu ay dogum kontrol hapi kullandın diye totemi bu aya yapmadım. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15. Rakamları topladm 5+1=6 o yüzden 9. Ayın 6sı totem tarihimiz. 9 da sen kanal numarası dedin ordan
Braaaaaava diyorum alkisliyorumne diyeyim insallah hayirlisiyla...

Canim oncelikle kendini bu kadar yipratma. Ayrica hamile oldugunu bilmeden ilac kullanan bi suru insan var bnm komsum rongtgen girmis ameliyat olmus narkozlu cok gec farketmisler doktorlar sakat olur aldirin demisler hastaneye gidip vazgecmis ve en ufak saglik durumu yok. Son ana kadar saglikli olup dogduktan sonra sakat kalanlar var bu ihtimal icin moralini bozma. Annene destek ol. Su bi gercek ki bunun vicdan azabi cok buyuk kendi annemden biliyorum . Ben kendi evladimin acisini yasarken icim nasil yandi ama kardesim icin vicdan azabi cekiyprum cocuktum ama keske destek olsaydim anneme. Annenin bu dunyasini baban mahvetmis ama atan bi kalp bi can var. Doktorlar bebegim icin rapor cikardiklari halde vicdan azabi cekiyorum . Bunlari daha da seni zora sokmak icin degil gercekten bu vicdan azabini bildigim icin yaziyorum

Kizlar uykum var sabah beri bas donmesi bide simdi istifra ettim bel agrisi noluyor bana
Cnm ben ilk gebelikte kan vermeye bir kaç gün geç gittim. Bazen diyorum acaba erken gideydim kalır mıydı benmle diye. Bence bekleme iş cıkışı en azından acile git bi kan ver.

gözünaydın zeynom çok sevindim :) demek ki yemek yemezsen sana kızma hakkımız doğdu artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…