- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.461
9Mesela su anda tv de kaç nolu kanal açık bi de bakim
Annem aradi demin yanima geliyomus anne sesin kotu geliyo noldu dedim babanla konustum simdi dedi bu yastan sonra bakamazsin diyo dedi basladi aglamaya anne aglama dedim kolaymi saniyosun kizim dedi gozum hep hamilelerde dedi milletin karnina bakyom dedi icim parcalaniyoPeki ne yapacaksınız
İste bende kendimi cok buyuk yuk altinda hissediyorum aldirsa neden durdurmadim engel olmadim dicem aldirmasa bisey olursa diye o gecen 9ay kendi kendimi yicem annemde agliyo kolay mi saniyosun kizim dio ben napcam.bilmiyorum ki hadi ikna etsem Allah korusun 2li 3lu taramalrda veya ultrasonda bisey cikarsa ben kotu hissetcem kendimi keske engel olmasaydim diye Allah yardim etsin yol gostersinSakin ol!...Rabbim bu durumu gosterdiyse size muhakkak yol da gostericektir...dua et bol bol noldu tevekkulumuze bu kadar cabuk mu birakicaz kendimizi?hele bi sakin kafayla oturun...dusunun...bi de o bebegin halini...guclu dur bakim annenin annesi simdi sensin!...
O anlamda demedim yuk altina girme tabiki sadece guclu olman lazim...yuk altina girersen bu sefer kendi bebegin icin de zorlasir durum...dur bakalim zaman ne gostericek?belki babanin kalbi yumusar bebiste saglikla gelir...Rabbim yardimciniz olsun...İste bende kendimi cok buyuk yuk altinda hissediyorum aldirsa neden durdurmadim engel olmadim dicem aldirmasa bisey olursa diye o gecen 9ay kendi kendimi yicem annemde agliyo kolay mi saniyosun kizim dio ben napcam.bilmiyorum ki hadi ikna etsem Allah korusun 2li 3lu taramalrda veya ultrasonda bisey cikarsa ben kotu hissetcem kendimi keske engel olmasaydim diye Allah yardim etsin yol gostersin
Peki engelli olabilir demiş kesin dememiş ki. Siz daha iyi bilirsiniz de ne zaman belli oluyo pekiAnnem aradi demin yanima geliyomus anne sesin kotu geliyo noldu dedim babanla konustum simdi dedi bu yastan sonra bakamazsin diyo dedi basladi aglamaya anne aglama dedim kolaymi saniyosun kizim dedi gozum hep hamilelerde dedi milletin karnina bakyom dedi icim parcalaniyo
Hemen yaptım totemi. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15 olacak. 5 artı bir 6. 9 kanal açık dedin. O zamaaannn 9. Ayın 6sında hamişsin
Bilemedin seker 6sinda adetliyimHemen yaptım totemi. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15 olacak. 5 artı bir 6. 9 kanal açık dedin. O zamaaannn 9. Ayın 6sında hamişsin
Eneeee bu ayi ben 9.ay sandim daaaa...tamam diyelim 6sinda hamisim de sen bu totem de 5 nerden cikti?Hemen yaptım totemi. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15 olacak. 5 artı bir 6. 9 kanal açık dedin. O zamaaannn 9. Ayın 6sında hamişsin
Bu ay dogum kontrol hapi kullandın diye totemi bu aya yapmadım. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15. Rakamları topladm 5+1=6 o yüzden 9. Ayın 6sı totem tarihimiz. 9 da sen kanal numarası dedin ordanEneeee bu ayi ben 9.ay sandim daaaa...tamam diyelim 6sinda hamisim de sen bu totem de 5 nerden cikti?
Braaaaaava diyorum alkisliyorumBu ay dogum kontrol hapi kullandın diye totemi bu aya yapmadım. Bu ay 14. Denemen. Gelecek ay 15. Rakamları topladm 5+1=6 o yüzden 9. Ayın 6sı totem tarihimiz. 9 da sen kanal numarası dedin ordan
Daha yapmadimYaptin mi test
Bebek 6+3olms ve kalp atslri baslamskizlar ck kotuym ben aglamktn icm disima cikti annem hap kullandigini soylemis duzenli kullandinmi demis annemde uyuyamadigim zamanlrda aldim demis sakat olma olasiligi var bebegin o zaman ama bunu simdi anlayamayiz ilerleyen zamanlrda anlariz demis. Gdio ufacik masum melegm gidio
İnşallah tatlım :) maksat eğlence totem motem hikayeBraaaaaava diyorum alkisliyorumne diyeyim insallah hayirlisiyla...
Belli mi olur dua niteliginde olur kimin duasi kabul olur bilemeyiz...sen orda skntidasin dualrin kabul insallah...İnşallah tatlım :) maksat eğlence totem motem hikaye
Bilmem acaba noluyo kiz sen niye duruyon daaa!...Kizlar uykum var sabah beri bas donmesi bide simdi istifra ettim bel agrisi noluyor bana
Amin ttlm inşallah. Rabbim hayırlısı ile hepimize nasib etsin. Tez zamanda sağlıkla huzurla bebişlerimizi nasib etsin bizeBelli mi olur dua niteliginde olur kimin duasi kabul olur bilemeyiz...sen orda skntidasin dualrin kabul insallah...
Cnm ben ilk gebelikte kan vermeye bir kaç gün geç gittim. Bazen diyorum acaba erken gideydim kalır mıydı benmle diye. Bence bekleme iş cıkışı en azından acile git bi kan ver.Kizlar uykum var sabah beri bas donmesi bide simdi istifra ettim bel agrisi noluyor bana
Amin canim insallah...bekleyisimiz hayirlisiyla son bulur insallah...Amin ttlm inşallah. Rabbim hayırlısı ile hepimize nasib etsin. Tez zamanda sağlıkla huzurla bebişlerimizi nasib etsin bize
gözünaydın zeynom çok sevindim :) demek ki yemek yemezsen sana kızma hakkımız doğdu artık :)kızlar doktordan geldim çok şükür iyi maşallah ilk defa bebek olarak gördük çünkü en son kalp atışında gitmiştik...tekme atıyo eli kolu bi oynuyo maşallah zıp zıp zıplıyo doktorda babası bak diyip diyip gösterdi ...2li testi yaptık yarın çıkıcak sonuç inşallah iyi çıkar 1.5 kilo almışım doktor iyi dedi bnd korkuyodum büyümemiştir dersiniz diye dedim artık bundan sonra dikkat et 1 ay süre veriyom yoksa balık yağı bilmem ne veririm yemezsen dedi şimdilik sadece kan hapı verdi bol semizotu ye dedi...çok şükür bugünümüze ...çok aşırı sıcak var veee adliyede işler beni bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?