- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.481
hasbinallah ya rabbi annen aldırmayamı karar verdi yani nedirBebek 6+3olms ve kalp atslri baslamskizlar ck kotuym ben aglamktn icm disima cikti annem hap kullandigini soylemis duzenli kullandinmi demis annemde uyuyamadigim zamanlrda aldim demis sakat olma olasiligi var bebegin o zaman ama bunu simdi anlayamayiz ilerleyen zamanlrda anlariz demis. Gdio ufacik masum melegm gidio
hangi konuda kızzz :))) gerçi ben bütün konularda detaycıyım evet :))))
belki hamilesindir sanki günün geçti ve hala sen test yapmadın gibi bir durum var ortada öyle olabilir mi acaba :)Kizlar uykum var sabah beri bas donmesi bide simdi istifra ettim bel agrisi noluyor bana
aslında o kilonun yarısı kıyafet ayakkabı fln geliyo da onlar gördüğünü yazıyo bide kapalı olunca kaç kat giyiniyoz bekle bekle 1 şişe su içtim onunda etkisi vardır ama çok şükür iyi dedi bakalım yarın sonuçta iyi çıkar İNŞALLAH...maşallah bebeginede sanadakiz sen azmi almissin ben nerdeyse 20 haftalik olucam 3 kilo aldim senin 20 haftaya kadar 2 kilo demişti doktorum ben 3 aldim iste kızacak diye çekiniyorum. Sen merak etme cok iyi kilo almissin
doktor da 1 ay süre yooksa ilaç veririm dedi kusmamı fln sordu kanama oldumu dedi istedin yere gidebilirsin herşey serbest dedi ... eşimde hemen hazır bişey yemiyorum dye şikayet etti :) yarında sonuç iyi çıksa inşallah enseyi ölçtü 2 dedi normalde sınır 3 müş sanırım eşimin halasının çocuklarında dilsizlik falan var onları sordu kan uyuşmazlığı da var doktor biraz şeyli davranınca korktum bakalım ne çıkıcak abla dua etgözünaydın zeynom çok sevindim :) demek ki yemek yemezsen sana kızma hakkımız doğdu artık :)
Canim bana da gec geliyo e mail bildirimimi actim ama o da gec geliyo sadece sende degil sorun yani?
hazimsizlik kotu iste ya yarin sor bi doktora bakalim varmi bi caresi bende iciyorum soda hergun hem ferahliyorum :)
Hayırlı olsun canm, Rabbşm saglıkla kucagına almayı nasip kısmet etsin inşKızlar çok şükür hamileyim :)
Sağol inşallah canım öncelikle kasıklarımda ağrı vardı adetim bir hafta gecikmişti evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim hamilesin dedi keseyi görmeye de çarşamba günü gidicemHayırlı olsun canm, Rabbşm saglıkla kucagına almayı nasip kısmet etsin inş
Hamilelik belirtilerin nelerdi canım? Benimde adetime 9 gün var da bekliorum, sag kasıgımda hafif agrı var 5 gündür, ünş hamilelik belirtisidir
Sabahtan beri haber bekliyorum senden :)) hadi masallah oğluşa :) benimki böğrümü delmekle meşgulKizlar bebegimi gordum 30+2olmus 1483 gr 39 cm olmus allahim yerim onu yaa 3000 3500 kilo arasi dogar dedi iki haftada nstye hircem artik)
Evet abla test yapmadim daha ama nasil dayaniyorum bilmiyorum normalde gunum gecsin hemen yaparim bnm 3 gun oldu hala gelen yok aman ha gelmesinlerdebelki hamilesindir sanki günün geçti ve hala sen test yapmadın gibi bir durum var ortada öyle olabilir mi acaba :)
hangi konuda kızzz :))) gerçi ben bütün konularda detaycıyım evet :))))
Hayirli olsun canim insallah bnde yarin hayirli haberler vericem sizlere dua et bizedeKızlar çok şükür hamileyim :)
2 ay oncede 1 hafta gecikmem oldu ama bisey cikmadi o yuzden yapamiyorum testide ama bu sefer var eminim cunku ovi zamanım dan sonra lekelenmem oldu o yuzden dikkat ediyorum kendime bugun alir yarin sabah yaparimcitlembik1994 uyu sen bak insanciklar öğrenmiş takvim yapmis...
Allah'im hayirlar nasip etsin inşallah bu sefer güzel haberler gelir :)2 ay oncede 1 hafta gecikmem oldu ama bisey cikmadi o yuzden yapamiyorum testide ama bu sefer var eminim cunku ovi zamanım dan sonra lekelenmem oldu o yuzden dikkat ediyorum kendime bugun alir yarin sabah yaparim
Hadi inşallah canımHayirli olsun canim insallah bnde yarin hayirli haberler vericem sizlere dua et bizede
İnşallah canım ya bu sefer hayırlısıyla nasip etsin bzedeAllah'im hayirlar nasip etsin inşallah bu sefer güzel haberler gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?