Gebe kalamayanlar buraya.....

hasbinallah ya rabbi annen aldırmayamı karar verdi yani nedir

maşallah bebeginede sanada kiz sen azmi almissin ben nerdeyse 20 haftalik olucam 3 kilo aldim senin 20 haftaya kadar 2 kilo demişti doktorum ben 3 aldim iste kızacak diye çekiniyorum. Sen merak etme cok iyi kilo almissin
aslında o kilonun yarısı kıyafet ayakkabı fln geliyo da onlar gördüğünü yazıyo bide kapalı olunca kaç kat giyiniyoz bekle bekle 1 şişe su içtim onunda etkisi vardır ama çok şükür iyi dedi bakalım yarın sonuçta iyi çıkar İNŞALLAH...

gözünaydın zeynom çok sevindim :) demek ki yemek yemezsen sana kızma hakkımız doğdu artık :)
doktor da 1 ay süre yooksa ilaç veririm dedi kusmamı fln sordu kanama oldumu dedi istedin yere gidebilirsin herşey serbest dedi ... eşimde hemen hazır bişey yemiyorum dye şikayet etti :) yarında sonuç iyi çıksa inşallah enseyi ölçtü 2 dedi normalde sınır 3 müş sanırım eşimin halasının çocuklarında dilsizlik falan var onları sordu kan uyuşmazlığı da var doktor biraz şeyli davranınca korktum bakalım ne çıkıcak abla dua et

Sağol inşallah canım öncelikle kasıklarımda ağrı vardı adetim bir hafta gecikmişti evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim hamilesin dedi keseyi görmeye de çarşamba günü gidicem

2 ay oncede 1 hafta gecikmem oldu ama bisey cikmadi o yuzden yapamiyorum testide ama bu sefer var eminim cunku ovi zamanım dan sonra lekelenmem oldu o yuzden dikkat ediyorum kendime bugun alir yarin sabah yaparim
Allah'im hayirlar nasip etsin inşallah bu sefer güzel haberler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…