Gebe kalamayanlar buraya.....

GÜNAYDIN KIZLAAR...3,4 GÜNE KADAR BURDAN YANİ AĞRI'NIN D.BAYAZIT İLÇESİNDEN TAŞINIYORUZ KENDİ MEMLEKETİMİZE IĞDIR'A GİDİYORUZ...HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH BU AY ERZ A DR A GİDECEKTİK AMA NASİP OLMADI Bİ TÜRLÜ...AKSİLİKLER ÇIKTI...HAYIRLISI...HAMİLE OLMASAM BU AYDA Kİ ,NŞAALLAH OLURUM...GELECEK AY ARTIK TEDAVİYE BAŞLARIZ NASİPSE...DUA EDİN

Canim yeni bi baslangic diyelim senin icin...insallah her sey gonlunce ve hayirlisiyla olur...

Eşin tayin mi istedi cnm ne ettiniz. Orası daha kötü durumda merkez bile karışıkken orayı hayal bile edemiyorum

Canim yeni bi baslangic diyelim senin icin...insallah her sey gonlunce ve hayirlisiyla olur...
inşaallah daha hayırlı kapılar açılır bize...inşaallah rabbim daha güzelini verir,,,bakarsın dr işinin ertelenmesi hayırlara vesiledir dr a gitmeme bile gerek kalmaz...dr dedi batın 2.ci günü gel benim 6.gün şimdi...artık hayatımdaki herşeyi rabbime teslim ettim rabbim düzeltir herşeyi inşaallah...

Eşin tayin mi istedi cnm ne ettiniz. Orası daha kötü durumda merkez bile karışıkken orayı hayal bile edemiyorum
evet...ığdır burdan daha sakin ya ilçelerde olaylar falan oluyor da sivillere bi zararı yok

Insallah canim hepimizin dualari hep o yonde oyle caresiz kaliyoruz ki o iki dudagin arasindan cikanlar ya umut oluyo ya da yikim...sabir...Rabbim o raddeye gelmeden guldursun yuzumuzu

yeni eviniz hayırlı olsun inşaallah canım.sende bizlere dua et olurmu rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah hepimize

Günaydin herkese arkadaslar ben kaynanlardayim pek sik giremiyorum insallah herkescikler iyidir, sizleri seviyorum
şükür bende iyiyim bak bak almış yavruyu bizi bırakıp gitmiş buralardan kendine dikkat et çok iyi bak orda bebişede kendine de arada da habersiz koyma bizi :) bizde seni seviyoz ki :)

şükür bende iyiyim bak bak almış yavruyu bizi bırakıp gitmiş buralardan kendine dikkat et çok iyi bak orda bebişede kendine de arada da habersiz koyma bizi :) bizde seni seviyoz ki :)
Sagol canim valla napayim mecbur geldim. Esimden ayriyim 6 gun oldu zor geliyor ama idare ediyoruz.

Sagol canim valla napayim mecbur geldim. Esimden ayriyim 6 gun oldu zor geliyor ama idare ediyoruz.
Canim ya esimden ayriyim diyoinsallah yakinda 3 kisi olucaksiniz...sen dinlenmene bebisine konsantre ol...kac aydir zorluk cektin yalniz kaldin...arada buraya da ses et...bizde seni seviyoruz...son anina kadar yanindayiz...olur da problem olur gorusemezsek dogum aninda bizlere de dua et...duan kabul oluyo...

senin ne zaman dolacak görev süren peki
Seneye tayinciyiz Allah izin verirse. 5 sene olcak kuşum 2 sene de van var benim. Deprem terör neler yasanmadı ki. Gerçekten yoruldum artk. Allah hayırlı yerler hayırlı insanlar nasib eder insallah

Canim benm cok tesekkur ederim. Ben girerim tabiki yine hep sizinleyim. Dualarim sizinle

bebeem Alper le aran nasıl tatlımmm annesinin böğrüne baskı yapıyomu hala kız sesin çıkmıyo hiç
Iyi ablacim ya pekmez süt muz kahvaltimizi yaptik kitap okuyoruz şimdi :) cumartesi sirtini döndü sanirim cok hareket etmedi gece bile uyuyamadim korkudan iki gündür eskisi gibi hareket ediyor bin şükür inan doktor gel yarın alalim bebegi gözünün önünde olsun dese koşa koşa giderdim

Seneye tayinciyiz Allah izin verirse. 5 sene olcak kuşum 2 sene de van var benim. Deprem terör neler yasanmadı ki. Gerçekten yoruldum artk. Allah hayırlı yerler hayırlı insanlar nasib eder insallah
inşaallah canım hayırlısıyla bitsinde mecburi hizmetin bakarsın bizim bu taraflara gelirsin kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…