Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy kuzum benim ya gözlerim doldu burnumun direği sızladı ya hayırlısıyla vaktinde gelsin sağlıkla inşaallah canım benim. kızzz o pekmezlere o muzlara hareket etmez mi ya vitamin deposu vitamin kuzum ya minnağımız :)

inşaallah canım hayırlısıyla bitsinde mecburi hizmetin bakarsın bizim bu taraflara gelirsin kız :)
Zaten artk yürürken kirpiklerimin donmayacağı bi yer olsun diyom ya bakalm istanbul yazmaya niyetimiz yok gecinmek zor olur diye. Amasyayı çok begendik tatilde bir gün orda kaldk. Şirin bi şehir. Hem benim hem eşimim memleketine de çok uzak degil. İzmir falan yazacaz. Artık hayırlısı neresi ise o olsun. İnan yazarken bile heyecanlanıyorum. Bitecek az kaldı diye. Rabbim saglık versin inşallah bitecek

Cnm az kaldı Allahın izni ile. Allah korusun ama erken doğum dahi olsa bebişin maşallah büyük artık. Rabbimin izni ile hiç bi şey olmayacak. Allah ikinize de sağlık versin hayırlısı ile kavuşmayı nasib etsin

Allah kimseyi evladiyla sinamasin ablam inan ağladım aglayacagim şimdi ne zor ya beraber anne olma yolunda diye bi topik var arkadaşin dış gebelikmis sanırım ona da üzüldüm şimdi bi an önce alsam kucağıma hayirlisiyla da rahatlasam...

Rüyamde seninle mesajlasiyordum kiz diyordun ki normal doğum olursa iyi olur ama sezeryan olursa kendini rahat tut devamli karnini oksa stres yapma doktor ne derse yap sıkıntıya girme falan diyordun :) daha birseyler vardi da hatırlamıyorum bak

inşaallah canım ya duacıyız hepiniz için.dış gebelik he Allah yardımcısı olsun erken farkettilerse niye iyi benim gibi olmasında doğursan kucağına alırsın acılar geçer birgün ama dış gebelikte bebeğin yaşama şansı sıfır ve anne hayatıda farkedilmezse risk altında yazarken bile hatırlayıp içleniyorum ama şükür rabbime canımı bağışladı sevdiklerime ve bu benim imtihanımdı..

hayırlara çıksın inşaallah rüyan bak ftsch vasıtası ile ferahlık vermiş rabbim gönlüne :)

Allah allah kız hiç bilmem bi de hani ne yaparsan rahatlarsın diye :) hayrolsun inşallah. Ay cok saşırdım bak simdi :)

Hiç acısı geçmiyo ya zümrüt kuşum. Aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo benim seninki daha da zor bir de ciddi sağlık sorunları yaşadın. Rabbim bize de nasib etsin hayırlısı ile

Hiç acısı geçmiyo ya zümrüt kuşum. Aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo benim seninki daha da zor bir de ciddi sağlık sorunları yaşadın. Rabbim bize de nasib etsin hayırlısı ile
amin canım benimmmm dilerim rabbim imtihanlarımızı geçmemizi ve mükafatını vermeye layık görür bizleri

Doktoru kendiliginden düşmesini bekleyelim demis işte ya bir de önceki gece rüya gördüm birine dogum yaptirdim ben.

Hamilelik Takvimi
bebeem -------------------13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ----------------------3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ---------------17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraçbekliyoruz
aysima00 -----------------24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymenbekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Melekkaya19 -------------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 --------------------24 Haziran-5.denemeÇalışmalara devam
@nur03----------------------1 Ağustos-8.deneme Sabırla bekliyor
gamzeli es ----------------3 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ftsch -------------------- ---4 Ağustos-18.denemeBat stresi sarmış durumda
Karabocugum ------- ---5 Ağustos-5.denemeÇalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.denemePrensesini bekliyor
@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ciftsariliyumurta -------27 Ağustos-27.denemeÇalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.denemeKısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ------------29 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam
yaren92 ------------------30 Ağustos-12.denemeÇalışmalara devam

Ezra35 --------------------30 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam

aramıza hoşgeldin @Melekkaya19 :)

Bebişimi kaybetmeseydim sennle doğum olacaktı ttlm benim de. Belki de o duygu rüyaya vesile olmuştur bilemedim valla. Hayırlara çıkarsın rabbim. Ama bu aralar doğum rüyası görmen çok normal ttlm
Benim de ilki dogsaydi iki yasina girmis olacaktı. Imtihan iste yavaş yavaş yumurta dayaniyor ya bi de toto açık uyuyoruz rüyalara musait bir zaman :)

Canimm.. Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip eylesin ins. Mesajlari okuyamadim gulum durum ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…