- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.581
ayyy kuzum benim ya gözlerim doldu burnumun direği sızladı yaIyi ablacim ya pekmez süt muz kahvaltimizi yaptik kitap okuyoruz şimdi :) cumartesi sirtini döndü sanirim cok hareket etmedi gece bile uyuyamadim korkudaniki gündür eskisi gibi hareket ediyor bin şükür inan doktor gel yarın alalim bebegi gözünün önünde olsun dese koşa koşa giderdim
Zaten artk yürürken kirpiklerimin donmayacağı bi yer olsun diyom yainşaallah canım hayırlısıyla bitsinde mecburi hizmetin bakarsın bizim bu taraflara gelirsin kız :)
Cnm az kaldı Allahın izni ile. Allah korusun ama erken doğum dahi olsa bebişin maşallah büyük artık. Rabbimin izni ile hiç bi şey olmayacak. Allah ikinize de sağlık versin hayırlısı ile kavuşmayı nasib etsinIyi ablacim ya pekmez süt muz kahvaltimizi yaptik kitap okuyoruz şimdi :) cumartesi sirtini döndü sanirim cok hareket etmedi gece bile uyuyamadim korkudaniki gündür eskisi gibi hareket ediyor bin şükür inan doktor gel yarın alalim bebegi gözünün önünde olsun dese koşa koşa giderdim
Allah kimseyi evladiyla sinamasin ablam inan ağladım aglayacagim şimdi ne zor ya beraber anne olma yolunda diye bi topik var arkadaşin dış gebelikmis sanırım ona da üzüldüm şimdiayyy kuzum benim ya gözlerim doldu burnumun direği sızladı yahayırlısıyla vaktinde gelsin sağlıkla inşaallah canım benim. kızzz o pekmezlere o muzlara hareket etmez mi ya vitamin deposu vitamin kuzum ya minnağımız :)
Rüyamde seninle mesajlasiyordum kiz diyordun ki normal doğum olursa iyi olur ama sezeryan olursa kendini rahat tut devamli karnini oksa stres yapma doktor ne derse yap sıkıntıya girme falan diyordun :) daha birseyler vardi da hatırlamıyorum bakCnm az kaldı Allahın izni ile. Allah korusun ama erken doğum dahi olsa bebişin maşallah büyük artık. Rabbimin izni ile hiç bi şey olmayacak. Allah ikinize de sağlık versin hayırlısı ile kavuşmayı nasib etsin
inşaallah canım ya duacıyız hepiniz için.dış gebelik he Allah yardımcısı olsun erken farkettilerse niye iyi benim gibi olmasındaAllah kimseyi evladiyla sinamasin ablam inan ağladım aglayacagim şimdi ne zor ya beraber anne olma yolunda diye bi topik var arkadaşin dış gebelikmis sanırım ona da üzüldüm şimdibi an önce alsam kucağıma hayirlisiyla da rahatlasam...
hayırlara çıksın inşaallah rüyan bakRüyamde seninle mesajlasiyordum kiz diyordun ki normal doğum olursa iyi olur ama sezeryan olursa kendini rahat tut devamli karnini oksa stres yapma doktor ne derse yap sıkıntıya girme falan diyordun :) daha birseyler vardi da hatırlamıyorum bak
Allah allah kız hiç bilmem bi de hani ne yaparsan rahatlarsın diye :) hayrolsun inşallah. Ay cok saşırdım bak simdi :)Rüyamde seninle mesajlasiyordum kiz diyordun ki normal doğum olursa iyi olur ama sezeryan olursa kendini rahat tut devamli karnini oksa stres yapma doktor ne derse yap sıkıntıya girme falan diyordun :) daha birseyler vardi da hatırlamıyorum bak
Ay kuşum cok şaşırdım valla ya. İkimize de hayrlara cıkarsın Rabbimhayırlara çıksın inşaallah rüyan bakftsch vasıtası ile ferahlık vermiş rabbim gönlüne :)
Hiç acısı geçmiyo ya zümrüt kuşum. Aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo beniminşaallah canım ya duacıyız hepiniz için.dış gebelik he Allah yardımcısı olsun erken farkettilerse niye iyi benim gibi olmasındadoğursan kucağına alırsın acılar geçer birgün ama dış gebelikte bebeğin yaşama şansı sıfır ve anne hayatıda farkedilmezse risk altında yazarken bile hatırlayıp içleniyorum ama şükür rabbime canımı bağışladı sevdiklerime ve bu benim imtihanımdı..
amin canım benimmmm dilerim rabbim imtihanlarımızı geçmemizi ve mükafatını vermeye layık görür bizleriHiç acısı geçmiyo ya zümrüt kuşum. Aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo benimseninki daha da zor bir de ciddi sağlık sorunları yaşadın. Rabbim bize de nasib etsin hayırlısı ile
Doktoru kendiliginden düşmesini bekleyelim demis işteinşaallah canım ya duacıyız hepiniz için.dış gebelik he Allah yardımcısı olsun erken farkettilerse niye iyi benim gibi olmasındadoğursan kucağına alırsın acılar geçer birgün ama dış gebelikte bebeğin yaşama şansı sıfır ve anne hayatıda farkedilmezse risk altında yazarken bile hatırlayıp içleniyorum ama şükür rabbime canımı bağışladı sevdiklerime ve bu benim imtihanımdı..
Iste mevlam seni vasıta etti demek ama çok gerçekciydi ya :)Allah allah kız hiç bilmem bi de hani ne yaparsan rahatlarsın diye :) hayrolsun inşallah. Ay cok saşırdım bak simdi :)
Bebişimi kaybetmeseydim sennle doğum olacaktı ttlm benim de. Belki de o duygu rüyaya vesile olmuştur bilemedim valla. Hayırlara çıkarsın rabbim. Ama bu aralar doğum rüyası görmen çok normal ttlmIste mevlam seni vasıta etti demek ama çok gerçekciydi ya :)
Allah'ım yarabbim hayırlara çıksın inşaallah çok güzel ya hamilesinde bol bol dua et bizler içinde dualarının kabul zamanıdır belki tatlım yaDoktoru kendiliginden düşmesini bekleyelim demis işteya bir de önceki gece rüya gördüm birine dogum yaptirdim ben.
Benim de ilki dogsaydi iki yasina girmis olacaktı. Imtihan isteBebişimi kaybetmeseydim sennle doğum olacaktı ttlm benim de. Belki de o duygu rüyaya vesile olmuştur bilemedim valla. Hayırlara çıkarsın rabbim. Ama bu aralar doğum rüyası görmen çok normal ttlm
Canimm.. Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip eylesin ins. Mesajlari okuyamadim gulum durum ne...Arkadaslar desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum yanimda oldugunuz icin cok sagolun Allah razi olsun hepinize cevap yazamadim ama @mdk35zeynepsibel ciftsariliyumurta nurun_ala_nur ftsch tm26 aysima00 Karabocugum aklima gelmeynler de varsa kusura bakmasn hepinize tek tek tesekkur ederm annem doktorda bugun birazdan belli olcak hersey birazdan bende gidicem sanirim yanina. Artik anneme kalmis hersey sonucta 40yasinda kadin kendimi cok yiprattim bebegimide cik strese soktum kizlar ve dusunun eger aldirirsada yaninda ben olcam ve o an artik nasil olurum bilmiyorum cok kotuyum
Hergün dua ediyorum kendime size inşallah mevlam kabul eder :)Allah'ım yarabbim hayırlara çıksın inşaallah çok güzel ya hamilesinde bol bol dua et bizler içinde dualarının kabul zamanıdır belki tatlım ya
inşaallah inşaallah :)Hergün dua ediyorum kendime size inşallah mevlam kabul eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?