Gebe kalamayanlar buraya.....

Doktoru kendiliginden düşmesini bekleyelim demis işte ya bir de önceki gece rüya gördüm birine dogum yaptirdim ben.
1 dakka şimdi tekrar tekrar okuyunca farkettim.doktor kendiliğinden düşmesini bekleyemez ancak onun bir iğnesi var onu vurup beklemesi lazım.oda belli bir süre bekleniyor düşmezse mecbur ameliyata alıyorlar tüpü patlayıp iç kanama yapmaması için.o arkadaş kaç haftalık ki zaten dış gebelik olduğunu anlamaları 5 ve 6.haftada oluyor kese görünmediği için.1 hafta iğneyle beklese 7 hafta ediyor daha fazla bekletemezki çünkü benim tam 8.haftam dolduğunda tüpüm patladı.yani 11 şubat son adet tarihimdi.9 nisanda patladı ve ameliyat edildim.o arkadaşına bi sorsan ay merak ettim şimdi kızın durumunu

Bende bi sabredeyim sali gideyim bi cuma gideyim diyorum ama cuma gidecegim sanirim gogsum fena agriyor bi de meraktan catlayacagim :) babamiz bugun oglu icin dagitmalik cikolata almis duygulandim.

göğsün niye ağrıyor ki sende görde özlemişindir bebişini 17 ağustos nstye gircem sana ne zaman dediydi doktor?

biraz daha bekle 2 3 gün kadar gelmezse kan ver direk

Beraber anne olma yolunda da ruya hayal kizin adi Ablacim bi oku istersen

göğsün niye ağrıyor ki sende görde özlemişindir bebişini 17 ağustos nstye gircem sana ne zaman dediydi doktor?
Bilmiyorum ki süt oluyor sanırım ama yara gibi acıyor ve göğsün belli kismi sadece. Özledim tabi ya... 9unda gittim en son cuma gidecegiz yine inşallah. Bana verdiği kağıtta 36.haftadan sonra her hafta mi ne nst diyo da bence bu gidisimde soksun yani artık 34 olduk.

Hamilelik Takvimi
bebeem -------------------13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ----------------------3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ---------------17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraçbekliyoruz
aysima00 -----------------24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymenbekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Melekkaya19 -------------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 --------------------24 Haziran-5.denemeÇalışmalara devam
citlembik1994 ----------------------1 Ağustos-8.deneme Sabırla bekliyor
gamzeli es ----------------3 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
Karabocugum ------- ---5 Ağustos-5.denemeÇalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.denemePrensesini bekliyor
@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ciftsariliyumurta -------27 Ağustos-27.denemeÇalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.denemeKısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ------------29 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam
yaren92 ------------------30 Ağustos-12.denemeÇalışmalara devam

Ezra35 --------------------30 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam
ftsch -------------------- ---1 Eylül-19.deneme Hala totem yapıcam der

Totem bizim işimiz

O totem de tutmaz ttlm çünkü eşim yanmda olmayacak. Bu ayı boş gececez yapacak bi sey yok. Maksat geyik olsun işte neşelenelim diye :)
kuzum ya dediğin haklı negatif düşünmeyeceğim varsa da beni bıkrakır o yuzden pozitif düşünüyorum hafta sonunu beklicem bat 3 gün gecti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…