- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.601
1 dakka şimdi tekrar tekrar okuyunca farkettim.doktor kendiliğinden düşmesini bekleyemez ancak onun bir iğnesi var onu vurup beklemesi lazım.oda belli bir süre bekleniyor düşmezse mecbur ameliyata alıyorlar tüpü patlayıp iç kanama yapmaması için.o arkadaş kaç haftalık ki zaten dış gebelik olduğunu anlamaları 5 ve 6.haftada oluyor kese görünmediği için.1 hafta iğneyle beklese 7 hafta ediyor daha fazla bekletemezki çünkü benim tam 8.haftam dolduğunda tüpüm patladı.yani 11 şubat son adet tarihimdi.9 nisanda patladı ve ameliyat edildim.o arkadaşına bi sorsan ay merak ettim şimdi kızın durumunuDoktoru kendiliginden düşmesini bekleyelim demis işteya bir de önceki gece rüya gördüm birine dogum yaptirdim ben.
Benim de ilki dogsaydi iki yasina girmis olacaktı. Imtihan isteyavaş yavaş yumurta dayaniyor ya bi de toto açık uyuyoruz rüyalara musait bir zaman :)
Bende bi sabredeyim sali gideyim bi cuma gideyim diyorum ama cuma gidecegim sanirim gogsum fena agriyor bi de meraktan catlayacagim :) babamiz bugun oglu icin dagitmalik cikolata almis duygulandim.
kızlar hepinize günaydın hasta olmadım gebelik belirtilerim ve adet agrısı gıbı agrılarım var test negatif ya biri bana yardım etsin kafam cok karışık oldu sabıttım erken oldugu için mi negatif cıktı yoksa adetim sokulmediği için mi?
Günaydin herkese arkadaslarben kaynanlardayim pek sik giremiyorum insallah herkescikler iyidir, sizleri seviyorum
Beraber anne olma yolunda da ruya hayal kizin adi Ablacim bi oku istersen1 dakka şimdi tekrar tekrar okuyunca farkettim.doktor kendiliğinden düşmesini bekleyemez ancak onun bir iğnesi var onu vurup beklemesi lazım.oda belli bir süre bekleniyor düşmezse mecbur ameliyata alıyorlar tüpü patlayıp iç kanama yapmaması için.o arkadaş kaç haftalık ki zaten dış gebelik olduğunu anlamaları 5 ve 6.haftada oluyor kese görünmediği için.1 hafta iğneyle beklese 7 hafta ediyor daha fazla bekletemezki çünkü benim tam 8.haftam dolduğunda tüpüm patladı.yani 11 şubat son adet tarihimdi.9 nisanda patladı ve ameliyat edildim.o arkadaşına bi sorsan ay merak ettim şimdi kızın durumunu
Bilmiyorum ki süt oluyor sanırım ama yara gibi acıyor ve göğsün belli kismi sadece. Özledim tabi ya... 9unda gittim en son cuma gidecegiz yine inşallah. Bana verdiği kağıtta 36.haftadan sonra her hafta mi ne nst diyo da bence bu gidisimde soksun yani artık 34 olduk.göğsün niye ağrıyor ki sende görde özlemişindir bebişini 17 ağustos nstye gircem sana ne zaman dediydi doktor?
ve aleyküm selam
Bnde ole yapacam canimbiraz daha bekle 2 3 gün kadar gelmezse kan ver direk
Totem bizim işimizHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ------------ ---17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraç bekliyoruz
aysima00 -------------- ---24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymen bekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -------------- ---21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ------------ ---9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Melekkaya19 -------------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 ----------------- ---24 Haziran-5.deneme Çalışmalara devam
citlembik1994 ------------------- ---1 Ağustos-8.deneme Sabırla bekliyor
gamzeli es ------------- ---3 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
Karabocugum ------- ---5 Ağustos-5.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.deneme Prensesini bekliyor
@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ---- ---27 Ağustos-27.deneme Çalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.deneme Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ------------29 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
yaren92 --------------- ---30 Ağustos-12.deneme Çalışmalara devam
Ezra35 ----------------- ---30 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
ftsch -------------------- ---1 Eylül-19.deneme Hala totem yapıcam der
Evet cnm :))iyi hadi gitmişin sağlıcakla :)
Evet cNim totemler senden sorulurTotem bizim işimiz
O totem de tutmaz ttlm çünkü eşim yanmda olmayacak. Bu ayı boş gececez yapacak bi sey yok. Maksat geyik olsun işte neşelenelim diye :)Evet cNim totemler senden sorulur
Geldim ablacim hallettim cok sukurnurun_ala_nur ne durumdasın ne yaptın işleri güçleri canım
kuzum ya dediğin haklı negatif düşünmeyeceğim varsa da beni bıkrakır o yuzden pozitif düşünüyorum hafta sonunu beklicem bat 3 gün gecti :)O totem de tutmaz ttlm çünkü eşim yanmda olmayacak. Bu ayı boş gececez yapacak bi sey yok. Maksat geyik olsun işte neşelenelim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?